• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markette yapilan alisveriste kart nu belli olurmu

Aynen fisi gorunce anladim urunun indirimde oldunu hicdikkat etmeden aldim temassz odedim ciktim
Kimsenin bakacagini sanmiyorum. Hem baksalar bile kredi kartini bir yakininiz kullanmis olabilir. Atiyorum evdeki yardimciniz, sizinle bir akrabalik bagi yok,evinize alisveris yapacak ve sizin kartinizla geldi dogal olarak.
Merak etmeyin kim bakacak ona? Baksalar da benim dedigim gibi soylersiniz olur biter

Madem sizin almanız yasak ürün, ürünün indirimde olduğunu fark etmeden aldım diye geri verin.

E geri iade edin?
Olmaz artik mudurdemi duysun
Kimsenin bakacagini sanmiyorum. Hem baksalar bile kredi kartini bir yakininiz kullanmis olabilir. Atiyorum evdeki yardimciniz, sizinle bir akrabalik bagi yok,evinize alisveris yapacak ve sizin kartinizla geldi dogal olarak.
Merak etmeyin kim bakacak ona? Baksalar da benim dedigim gibi soylersiniz olur biter
Iste ayni urunden 5 tane aldim dikkat etsem almazdim hizli hizli aldim ciktim

Ne bilim ya yastik kilifi iste

Geri iade edin, tabi kullanmadığınızı varsayıyorum. Yanlışlık olabilir ürünün indirimde olduğunu fark etmemek ama bilinçli gizlemek kötü niyettir

Evet gorur kime ait oldugunu.gorse ne olacak ki ben cozemedim sorununuzu.daha aciklayici olun ki ona gore yorum yapalim size

Olmaz artik mudurdemi duysun

Iste ayni urunden 5 tane aldim dikkat etsem almazdim hizli hizli aldim ciktim
Dert etmeyin. Kredi kartiyla yapmasaydiniz da sonucta alabilirdiniz,kim nereden bilecek de ogrenecekti o zaman bu sekilde dusunup rahatlayin bence :KK66:

Neden isten kovulasınız ki o kısmını bir türlü anlamadım. Benimde öğrenci iken markette kasiyerlik deneyimim oldu biz aldığımız ürünleri ve fişini mağaza müdürüne gösterip imzalatırdık. Sadece bedava dağıtılan promosyon ürünlerinden almamız yasaktı

bunun kamera kaydı var, aldığını gören kasiyer tarafı var, size karşı kullanılabilir. Mağaza müdürünüzle konuşun, ben farkında olmadan aldım. iade mi edeyim. Napalım ne önerirsiniz deyin? O zaman art niyet aramazlar.

Anladığım kadarıyla indirimli ürünlerden çalışan hakkından fazlasını almışsınız doğru muyum? Sanmıyorum kim ne almış diye bakılacağını kim uğraşır ?

İndirimde diye parasını verdikten sonra neden alamayacakmışsınız birde bunun için işten kovacaklar? Ayrıca slipte ne aldığınız yazmıyor ki? Ha kartın tüm numaralarını göremezler isim soyisim banka dört hane falan. Bi acayip soru sormuşsunuz

İndirimde diye parasını verdikten sonra neden alamayacakmışsınız birde bunun için işten kovacaklar? Ayrıca slipte ne aldığınız yazmıyor ki? Ha kartın tüm numaralarını göremezler isim soyisim banka dört hane falan. Bi acayip soru sormuşsunuz
konu sahibi Kurumsal bir markette çalışıyormuş bazı indirimli ürünler geliyor misal telefon yada tencere diyelim market çalışanlarının alması yasak olabiliyor sınırlı sayıda geldiği için ve sanırım yasakmış konu sahibide yasak olduğunu bilmeden 5 tane almış indirimli üründen.

Indirimli urunleri kim almis diye tek tek kontrol etcek halleri yok sonucta. Kurumsal bir market diyorsunuz hangi subesini kontrol etsinler. Personelin almasi yasak diye bir kural var cunku musteri geldiginde urunu bulamazsa bazen sorun cikarir sikayet eder. Ozaman kontrol ederler iste. Bence korkmayin bir yastik kilifi icin..

Back
X