• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markette yapilan alisveriste kart nu belli olurmu

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
31
Kurumsal bir marketten alisveris yaptim.merkezden fisten kredi kartinin kime ait oldunu bulabilirlermi

Kredi kartı numarası ve sahibi eşleşmesi sadece banka bilgisidir, yani bulamazlar.

Kredi kartının sahibi her halükarda kartinin kullanildigini görür. Bunun disinda magazalarda kart numarasinin son 4 hanesi ile isim soyisim gözüküyor ama herkesle bu bilgiyi paylasmazlar

Kredi kartının sahibi kartının nerede kullanıldığını görür sorduğunuz soru buysa. Başkasının kartını izinsiz mi kullandınız?

Tam olarak ne için soruyorsunuz acaba :49: isim soy isim ilk ve son dört rakam görünür

Kredi kartının sahibi kartının nerede kullanıldığını görür sorduğunuz soru buysa. Başkasının kartını izinsiz mi kullandınız?
Hayir kendi kredi kartim sorum su kredi kartini market gorurmu kimin adina oldugunu

Benim de onemli olan sistemde gozukup gozukmemesi
Tamami degil ama son 4 veya 6 hane ile kart sahibinin adi soyadi gorunuyor. Neden sordugunuzu kavrayamadik ki anlamak icin sorular sormak durumunda kaliyoruz. Kart sahibi kim,izinsiz mi kullandiniz? Merkezden kartin kullanildigi,ne alindigi vs hersey gorunur.

Birinin kartını izinsiz mi kullandınız

Markette çalışıyorsunuz, bir ürün aldınız ve parasını ödediniz ama prezervatif gibi, sizin aldığınızin bilinmemesini istediğiniz bir ürün anladığım kadarıyla.
Kredi kartıyla satılan ürünün fisinde isim soyisim yazıyor. Ama kim karıştıracak da sizi bulacak?
Boşuna paranoya yapıp da üzmeyin hic tatlı caninizi

canim markette calisan benim almaman gereken urun aldim kartla bide
Markette calisan sizsiniz ve almamaniz gereken bir urun aldiniz. Urun kampanya urunu sanirim,market calisanlarinin almasi faydalanmasi yasak olanlardan. Bu mudur konu?

Yemin ediyorum yapboz oynar gibiyiz ha. Duzgun anlatsaniz ya su isi

canim markette calisan benim almaman gereken urun aldim kartla bide

Markette çalışıyorsunuz almamanız gereken bir ürünü kredi kartıyla satın aldınız di mi, doğru mu anladım? Görürler ama özellikle araştırırlar mı kimin aldığını bilmiyorum, bakarlarsa evet görürler ne yazık ki. Bir yaptırım uygulanır mı onu da bilemiyorum. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Markette calisan sizsiniz ve almamaniz gereken bir urun aldiniz. Urun kampanya urunu sanirim,market calisanlarinin almasi faydalanmasi yasak olanlardan. Bu mudur konu?

Yemin ediyorum yapboz oynar gibiyiz ha. Duzgun anlatsaniz ya su isi
Aynen fisi gorunce anladim urunun indirimde oldunu hicdikkat etmeden aldim temassz odedim ciktim

Merkezin işi gücü yok kim ne almışı mı takip edecek, yok artık

Back
X