Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi numarasidami bulamazlarKredi kartı numarası ve sahibi eşleşmesi sadece banka bilgisidir, yani bulamazlar.
Marketten alisveris yapan siz degil misiniz?Kurumsal bir marketten alisveris yaptim.merkezden fisten kredi kartinin kime ait oldunu bulabilirlermi
Eminmisiniz gozukrugununKredi kartının sahibi her halükarda kartinin kullanildigini görür. Bunun disinda magazalarda kart numarasinin son 4 hanesi ile isim soyisim gözüküyor ama herkesle bu bilgiyi paylasmazlar
Benim de onemli olan sistemde gozukup gozukmemesiMarketten alisveris yapan siz degil misiniz?
Hayir kendi kredi kartim sorum su kredi kartini market gorurmu kimin adina oldugunuKredi kartının sahibi kartının nerede kullanıldığını görür sorduğunuz soru buysa. Başkasının kartını izinsiz mi kullandınız?
Tamami degil ama son 4 veya 6 hane ile kart sahibinin adi soyadi gorunuyor. Neden sordugunuzu kavrayamadik ki anlamak icin sorular sormak durumunda kaliyoruz. Kart sahibi kim,izinsiz mi kullandiniz? Merkezden kartin kullanildigi,ne alindigi vs hersey gorunur.Benim de onemli olan sistemde gozukup gozukmemesi
Hayir kendi kredi kartim sorum su kredi kartini market gorurmu kimin adina oldugunu
Hayir yaBirinin kartını izinsiz mi kullandınız
canim markette calisan benim almaman gereken urun aldim kartla bideGörür ama önüne gelen herkesle paylaşmazlar bilgilerinizi. Niye soruyorsunuz bunu ben anlamadım kurumsal firma ne yapacak sizin bilgilerinizi?
Markette calisan sizsiniz ve almamaniz gereken bir urun aldiniz. Urun kampanya urunu sanirim,market calisanlarinin almasi faydalanmasi yasak olanlardan. Bu mudur konu?canim markette calisan benim almaman gereken urun aldim kartla bide
canim markette calisan benim almaman gereken urun aldim kartla bide
Aynen fisi gorunce anladim urunun indirimde oldunu hicdikkat etmeden aldim temassz odedim ciktimMarkette calisan sizsiniz ve almamaniz gereken bir urun aldiniz. Urun kampanya urunu sanirim,market calisanlarinin almasi faydalanmasi yasak olanlardan. Bu mudur konu?
Yemin ediyorum yapboz oynar gibiyiz ha. Duzgun anlatsaniz ya su isi