• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market de dayak

Yaptığım doğru muydu

• Ankete Katılan
    146
Polisi arasanız ne olacakki
Bu ülkede koruma kararı olan milyonlarca kadın öldürüldü
Kadın büyük ihtimalle kocasını yatıştırmaya çalışıyordu çünkü gerçekten kocasına yaptığının hesabını soracak kimse yok, polis, devlet kurumu belkide aile.
Polis bile rahatsız ettiniz diye size kızar.

Polisi arasanız ne olacakki
Bu ülkede koruma kararı olan milyonlarca kadın öldürüldü
Kadın büyük ihtimalle kocasını yatıştırmaya çalışıyordu çünkü gerçekten kocasına yaptığının hesabını soracak kimse yok, polis, devlet kurumu belkide aile.
Polis bile rahatsız ettiniz diye size kızar.
Bilmiyorum canım belkide o yüzden yok deyip bana sert çıkıştı

Eh afiyet olsun madem deseydin.
Gitsin evlerinde dövüşsünler, bu hobilerini ortalık yerde sergilemesinler madem. Millet çekmek zorunda mı.

Muhtemelen o yüzden.
Çocugu da varsa, baş edemeyeceğini bildiği için çaresizlikten yatıştırmaya çalışıyordur.
Allah yardımcısı olsun.
Amin Rabbim tüm kadınların yardımcısi olsun

daha da olay büyümesin diye demiş olabilir

o an insanlar garip de düşünebilirler

olay çok benzer değil ama bir arkadaşı yolda bir adam taciz etmiş

eşi de arabada bunu bırakıyor o esnada zaten adam önünden geçerken inip iki tane yapıştırıyor

neyse kadın da kendi kocasına yapma etme deyip adama da kaç kaç demiş

sonra olay çok büyümedi vs vs

bize o anlattı

kız deli misin adama neden kaç dedin ya sen de yüz verdin diye kocan bu sefer de sana sarsaydı dedik

o kadar uzun boylu düşünemedim ki

adamı çok döver de sonra kocamın başı belaya girer diye kaç dedim demişti

o da muhtemelen polisi ara dese polis yine eve gönderince olay daha da büyür diye düşünmüştür

zira eşe şiddet de şikayeti geri alma da mümkün değil

Diyalog inandırıcı gelmeyen varmış
Valla bana çok inandırıcı geldi çünkü aynı durum sık sık annemin başına geliyor :)
Yıllar önce bir esnaf vardi, karı koca dükkan isletiyorlar. Bir gün annem görüyor ki kadının gözü mor. Soruyor, kadın da dayagi yemiş ya,sinirli. Kötülemeye başlıyor kocasını, şöyle dövdü böyle sövdü,zaten hep yapıyor,bezdim canımdan vs vs...
Annem de ilgileniyor kadınla, avukat arkadaşıyla konuşuyor, ikna ediyor ücret konusunda. Falan filan
Vel hasılı kelam kadından duyduğu son cümle su: Kaç tane çocuğum var benim,yuvamı mi dagitacaksin?? Karı koca arasında olur böyle

Bir tanede ben vurayim o zaman deyip yapistirsaydin bari.
Sonra imdat diye bagirinca kimse yardim etmeyince anlardi belki.

Kocasından korkan bir kadın var orada "evet ara polisi şikayetçiyim" demek her insanın harcı değil malesef.
Ben olsam "kadını rahat bırak şimdi polisi arıyorum" derdim. Ve arardım da.. Gücü pasif karısına yeter öylelerinin..

He kadın şikayetçi olur mu orası muamma bu tip ezilmiş kadınlar kolay kolay şikayetçi olmaz ama en azından biraz fikir sahibi olur bu muamelenin yanlışlığı hakkında..

Siz sonuna kadar haklısınız ama o kadin size sanane demese muhtemelen evde daha çok dayak yiyecektı. Ve polisin de ne kadar yetersiz yetkisi olduğunu biliyorşunuz zaten

Ya şu lafa çok sinir olurdum ama bazıları cidden "hakediyor". Bunun açıklaması bu yani başka da birşey bulamıyorum. Böyle seviyorlar demek ki.
Böyle söylemesi iyi olmus, haketmis anlamına gelmiyor.. ne yapsa da hiç bir kadin dayak yemeyi HAKETMİYOR !! O zaman öldürse kocası iyi olmuş, toz kondurmuyordu kocasına mi diyeceksiniz?

Bırak. Kadının hakettiği buymuş demek. Kendine biçtiği değer buymuş.
Kocam yapar arama girme diyor bir de. Gel de delirme.
İçini ferah tut. Sen insanlığını yapmışsın.

Merhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim

Annemle alışveriş için markete gittik hemen önümüzde bir kadın çocuğuyla beraber birşeyler alıyordu arkadan bir adam geldi (kocasıymış ) geldi kadına arkadan yaklaştı bende sürpriz falan yapacak zannediyorum birden kadını tuttu çekti bağırmaya başladı diyalog şu

Adam ne yapıyorsun burda

Kadın ekmek almaya geldim

Adam başlıcam sanada .....

Kadın aziz sesiz ol

Adam çocuk orda tek sen burda ne yapıyorsun (elini kaldırdı kadın engelledi )

Kadın aziz ne yapıyorsun dursana

Adam çık alma birşey (tokat attı kadına tartakladı kadının aldığı şeyleri kenara attı itirerek çıkartmaya çalıştı)

Bunu görünce sesiz kalamadım gidip abi ne yapıyorsun ayıp dedim sesini etmedi kadına dönüp polisi aramamı ister misin dedim kadının cevap bu

Yok arama hem sanane benle kocam arasında bu

Ben şoka girdim annem beni tutup çekti o esnada onlarda çıkışa doğru gidiyorlardı bende dayanamadım arkadan bağırdım

Sonra diyorlar ki kadına şiddet niye artı diye artar tabi buldumcuk yapışıyorlar biri kocalarını çalacak diye adam ne yapıyorsa göz yumuyorlar

O kadar sinirlendim ki ben kadına yardım etmeye çalışıyordum o bana sanane dedi yaa aklım almıyor gerçekten benim başıma böyle birşey gelse ben çevredekiler sesiz kalsa üzülürdum

malesef böyle.
aman kocası kıymetlisidir.
burada da bir sürü kadının böyle yaptığını düşünüyorum.

Back