• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market de dayak

Yaptığım doğru muydu

• Ankete Katılan
    146

VeNi

VNM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
1.626
3.644
53
Merhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim

Annemle alışveriş için markete gittik hemen önümüzde bir kadın çocuğuyla beraber birşeyler alıyordu arkadan bir adam geldi (kocasıymış ) geldi kadına arkadan yaklaştı bende sürpriz falan yapacak zannediyorum birden kadını tuttu çekti bağırmaya başladı diyalog şu

Adam ne yapıyorsun burda

Kadın ekmek almaya geldim

Adam başlıcam sanada .....

Kadın aziz sesiz ol

Adam çocuk orda tek sen burda ne yapıyorsun (elini kaldırdı kadın engelledi )

Kadın aziz ne yapıyorsun dursana

Adam çık alma birşey (tokat attı kadına tartakladı kadının aldığı şeyleri kenara attı itirerek çıkartmaya çalıştı)

Bunu görünce sesiz kalamadım gidip abi ne yapıyorsun ayıp dedim sesini etmedi kadına dönüp polisi aramamı ister misin dedim kadının cevap bu

Yok arama hem sanane benle kocam arasında bu

Ben şoka girdim annem beni tutup çekti o esnada onlarda çıkışa doğru gidiyorlardı bende dayanamadım arkadan bağırdım

Sonra diyorlar ki kadına şiddet niye artı diye artar tabi buldumcuk yapışıyorlar biri kocalarını çalacak diye adam ne yapıyorsa göz yumuyorlar

O kadar sinirlendim ki ben kadına yardım etmeye çalışıyordum o bana sanane dedi yaa aklım almıyor gerçekten benim başıma böyle birşey gelse ben çevredekiler sesiz kalsa üzülürdum

Edit # kadın belkide korktuğu için öyle söyledi şimdi düşününce olabilir diyorum

Bu arada bu kadının sanane dediği kısmı buraya yazabilecegim şekilde düzenleyip sadeleştirdim söylediği şey sanane anlamına geldiği için öyle yazdım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar şu an çok sinirliyim titriyorum resmen uzatmadan konuya geçeyim

Annemle alışveriş için markete gittik hemen önümüzde bir kadın çocuğuyla beraber birşeyler alıyordu arkadan bir adam geldi (kocasıymış ) geldi kadına arkadan yaklaştı bende sürpriz falan yapacak zannediyorum birden kadını tuttu çekti bağırmaya başladı diyalog şu

Adam ne yapıyorsun burda

Kadın ekmek almaya geldim

Adam başlıcam sanada .....

Kadın aziz sesiz ol

Adam çocuk orda tek sen burda ne yapıyorsun (elini kaldırdı kadın engelledi )

Kadın aziz ne yapıyorsun dursana

Adam çık alma birşey (tokat attı kadına tartakladı kadının aldığı şeyleri kenara attı itirerek çıkartmaya çalıştı)

Bunu görünce sesiz kalamadım gidip abi ne yapıyorsun ayıp dedim sesini etmedi kadına dönüp polisi aramamı ister misin dedim kadının cevap bu

Yok arama hem sanane benle kocam arasında bu

Ben şoka girdim annem beni tutup çekti o esnada onlarda çıkışa doğru gidiyorlardı bende dayanamadım arkadan bağırdım

Sonra diyorlar ki kadına şiddet niye artı diye artar tabi buldumcuk yapışıyorlar biri kocalarını çalacak diye adam ne yapıyorsa göz yumuyorlar

O kadar sinirlendim ki ben kadına yardım etmeye çalışıyordum o bana sanane dedi yaa aklım almıyor gerçekten benim başıma böyle birşey gelse ben çevredekiler sesiz kalsa üzülürdum
Canım şöyle düşün belki içinde kıyametler kopuyor o an istedi polisi aramanı ama kocası olacak dangoz dan korktu bence.

Sonuçta o yaratıkların sağı solu belli olmuyor öldürülme korkusu varsa susması öyle demesi normal maalesef :110:

Allah belalarını verse de şu haysiyetsiz sürüsü dünya üzerinden silinse. :sinirli:

polisi aramamı ister misin?
hayır sanane hem kocamla benim aramda bu.

bu diyalog bana hiç gerçekçi gelmiyor, kusura bakmayın.

hayır gerek yok vs dese anlarım da sananeler bilmemeneler. ı ıh.
Canım kadın başka birşey söyledi ben onu buraya yazabilecegim şekilde sadeleştirdim ama söylediği sanane demeye geldi

aynısı bizde de olmuştu. bizim eski evde alt komşu karısıyla oğlunu(oğul 20 küsürlü yaşlarda ufak değil.) öldüresiye dövdü. çocuk bir ara baba annem öldü galiba vurma diye bağırıyordu. polis çağırdık. kadın kime ne oluyo benim evimin içi bura diye çıkıştı polise.hatta apartman boşluğundan bağırıyordu. herkes kendi işine baksın benim kocam hem sever hem döver size ne vs diye. sonra ki kavgalarda bir daha polis çağırma gereği duymadık. kadında sürekli mosmor geziyordu.

+1
Üzerine ne söylesem fazla olur, özeti bu.

Yolda yalnız bi çocuk gördüğümüzde “annen baban nerde, kayıp mı oldun” diyebiliriz,

Sokağa çöp atan ayıya “çöpünü yere atma” diyebiliriz,

Görme engelli vatandaşa “karşıdan karşıya geçmenize yardımcı olayım” diyebiliriz,

Ama karısını döven adama bir şey diyemeyiz. Çok saçma. Her dakika her köşe başında toplumun huzurunu koruyacak polis yok. Her ferdin üzerine düşen sorumluluklar var. Laf işitmek istemiyorlarsa toplum içinde yaşamayı öğrensinler. Dayak yemek/atmak hoşlarına gidiyorsa da evlerinde yapsınlar. Ben karışırım çünkü aksine vicdanım el vermez. Ha lafımı ağzıma tıkarlarsa da ne b.k yerseniz yeyin der yoluma devam ederim.

Ben alışkın değilim hiç böyle şeylere ne kendi anne babamda ne eşimde ne eltimde falan görünce sesiz kalamadım aldığım tepki çok zoruma gitti

"Sana ne? Kocamla arama girme." tepkisine o kadar inanmak istemiyorum ki... kadın kocasının yanında "polisi ara!" diyemediği için o tepkiyi verdiğine inanmak istiyorum.
Bende öyle düşünmek istiyorum canım

Doğru demiş sanane (: Kadının canı dayak istiyor demek ki. Bazı kadınlar bu durumdan zevk alıyor herhalde.

Yolda yalnız bi çocuk gördüğümüzde “annen baban nerde, kayıp mı oldun” diyebiliriz,

Sokağa çöp atan ayıya “çöpünü yere atma” diyebiliriz,

Görme engelli vatandaşa “karşıdan karşıya geçmenize yardımcı olayım” diyebiliriz,

Ama karısını döven adama bir şey diyemeyiz. Çok saçma. Her dakika her köşe başında toplumun huzurunu koruyacak polis yok. Her ferdin üzerine düşen sorumluluklar var. Laf işitmek istemiyorlarsa toplum içinde yaşamayı öğrensinler. Dayak yemek/atmak hoşlarına gidiyorsa da evlerinde yapsınlar. Ben karışırım çünkü aksine vicdanım el vermez. Ha lafımı ağzıma tıkarlarsa da ne b.k yerseniz yeyin der yoluma devam ederim.

Aynen, ben de karışırım dayanamam (Yanımda çocuğum yoksa). Bu salt vicdani bir olay da değil, ben böyle bir manzarayı görmek zorunda mıyım arkadaşım? Şurada alelade market alış-verişimi yaparken niye millet beni gersin kendi aile(!) meselesiyle? Karı-koca arasındaysa, arasında kalsın yani.

senın yerınde ben olsaydım ve o sanane lafı bana söylenseydi ,
kocasına dönüp inşallah kocan ağzını burnunu kırar derdim ,

Back