buradaki ilk res,mdeki mothercare satıldı
lcw eşofman takım 12-18 ay 10 tl sorunsuz
ca kalın hırka serin havalarda mont niyetine kullanılır 20 tl
toplu alımlarda indirim yaparım bilenler bilir:)
buradan pembe bady ler satıldı diğerleri satışta..
ne kaldı elinde cnm
benetton pantalon kahverengi converse satıldı...
Canm 1/2 yasa uygun kiz yazlik mont varmi elinde 18 no ayakjabi ve ince corap bide erkek icin etiketli urun varsa toplu almk isterm
buradan pembe bady ler satıldı diğerleri satışta..
canm yeşil kotla diğer pantolonun beden ve fiyatları nedir
deri sandalet satıldı. Uyku seti elimde..
Kargo bugun elime ulaştı ve her zamanki gibi ürünler tertemiz sıfır ayarında. Yeni bir sürü hediye koydun cnm çok sagol. Hepsini çok beğendik. Kızım hemen hepsini denemeye başladı. Bizde Rusya'da Bale'ye gidiyoruz. Kıyafetin de tam oldu. Çok sagol cnm. Senden alışveriş yapmak çok eğlenceli ve kesinlikle güvenli. Zararda kalırsın yeni de kıyamazsın. Harıka bir insansın cnm. Tekrar kıyafetlerini beklerim!
canım benim bunları duyduğuma çok sevindim:))) cimcimenin beğenmesinede çok sevindim :))yerim onuuu!!! hepsine gül güle iyi günlerde kullansınlar inşallah.bir süre sonra yeni ürünlerde eklicem ilk sana haber vericem taibiki:)) öpüyorum çok ayy çok mutşu oldum yaa:) mutlu etmek ne güzel birşey Allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..
selam canım erkek ürünlerinden 9-12 ay olanlar bunlar.pantalon lcw 1 kere giyildi hırka lcw sayılı giyildi.tulum mothercare sadece yıkandı kırmızı body lcw hepsini alırsan 30 tl istersen ayakkabıda var ışıklı reebok yazlık sandalet ve mavi converse..iyi akşamşar:)mrb canım. erkek bebek için elinde neler var? 6-9, 9-12 olabilir.iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?