Bebek İkinci El markalı ayakkabı bot mont kıyafet kız 6-7-8 erkek 2 syf 44 sonrası

rüzgarlık istanbul cevahir smyk dan alındı cool clup marka 5-6 yaş 25 tl yepyeni şapkası çıkabiliyor.

fısher price ilk telefonum yeni alındı hiçbir sorunu yok pilleri içinde 20 tl bunu alana ahşap oyuncak hediye
monolog eğitici oyuncak 7 tl oldu..

Kargoyu dün aldım, bu benım 2 çi alışverişim senden ve her zamanki gibi harika. Kıyafetlere bayıldım: sıfırdan farksız, tertemiz ve ayrıca hediyelerin için çok sagol. Kızım görür görmez hemen tek tek gimeyi başladı. Senden 3 cu alışverişi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum!
P. S. Buraya biliyerek yazdim ki arkadaşların hiç şüphe olmasın senden alayım mı almayalım mı. Tekrar çok sagol canım!!!

Birde alışveriş yapıp memnun kalanlar konuda 51 sayfayı da bakar mısın cnm.

canımın içi çok teşekkür ederim şimdi gördüm yazdıklarını seni tanıdığıma çok sevindim:)seninle alışveriş çok keyifliydi:) bu arada yeni ürünler ekliyorum bakarsın canım öpüyoroum çok...

Süper, hep senden alışveriş yazıcam artık Inşallah. Ürünleri nereye ekledin, aynı konuya mı? Ilk oluyum da kacırmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…