- 20 Haziran 2024
- 1.002
- 1.027
- 48
- 48
- Konu Sahibi mahmut abi
-
Ben de böyle bir şey aldım sanmıştım.ben olsam vermem. Bi markanın sahtesiyse markasız ama kaliteli işçiliği olan logosuz bir çanta alır veririm.
merak ettim hangi markanın hangi modeliBen de böyle bir şey aldım sanmıştım.
merak ettim hangi markanın hangi modeli
özelden attım fotosunu, marka modelini .merak ettim hangi markanın hangi modeli
Marka bir iki parçası vardır. ama o da genelde çakma alır kendine (ekonomik sebepler), ama markaların tümünü de bilir.Kayıvalidenizi tanıyorsunuz, eğer orjinal çanta kullanıyorsa vermeyin. Mesela ben kayınvalideme versem kafama fırlatır. Ama anneme versem çok umursamaz.
Ay ben insanlara hediye seçmekte çok zorlanırım. Böyle "gerektiği" özel günlerde de gerilirim bu yüzden, ve sırf almış olmak için de almak bana yapmacık gelir. Ben böyle tesadüfen bir şey görür hoşuma giderse ve o gördüğüm şey bana birini anımsatırsa ona o şeyi hediye olarak alırım. Eğer samimi olduğum biri ise özel gün beklemem, eğer samimi olmadığım biri ise özel bir günde hediye etmek için alırım.Ben olsam vermem, gerekmediği günler hediye de almam
Teşekkür ederim arkadaşlar. Kiminiz ver demiş kiminiz verme demiş, ama bu durumda tam içime sinmediği için vermeyeceğim. Ama versem de vermesem de zaten kayınvalideme doğum günü (önümüzdeki ay) için başka bir hediye almayı düşünüyordum. Ne alsam acep? Fikirleriniz var mı?
Eşim de vermememe bir türlü anlam vermiyor "Niye vermiyorsun annem öyle bir insan mı?" diyor, hani annesine hakaret etmişim gibi.
O değil de, şimdi kayınvalidemin arkadaş çevresi var ya bunlar birbirlerine hava atmak için gelinlerini yarıştırırlar, benim gelinim şöyle seninki böyle gibisinden. Bu bakımdan pek de hoşlanmam kayınvalidemin arkadaşlarından yani sürekli bir eksik arar gibiler. Arkadaşları ile ilk tanıştığımda hiç unutmam bir tanesi bana "kayınvalidenin kıymetini iyi bil o fevkaleade bir insan" dedi. Kayınvalidem de "o benim kıymetimi bilir" diye bozdu arkadaşını. Böyleler yani yoksa kayınvalidem içinden dese bile dışından asla demez, lafını etmez yani. Neyse başka şey alacağım artık.Eşin sınav olmak istiyor belli, ver gitsin o zaman bakalım laf yapacaklar mı kulağına gelecek mi…
O değil de, şimdi kayınvalidemin arkadaş çevresi var ya bunlar birbirlerine hava atmak için gelinlerini yarıştırırlar, benim gelinim şöyle seninki böyle gibisinden. Bu bakımdan pek de hoşlanmam kayınvalidemin arkadaşlarından yani sürekli bir eksik arar gibiler. Arkadaşları ile ilk tanıştığımda hiç unutmam bir tanesi bana "kayınvalidenin kıymetini iyi bil o fevkaleade bir insan" dedi. Kayınvalidem de "o benim kıymetimi bilir" diye bozdu arkadaşını. Böyleler yani yoksa kayınvalidem içinden dese bile dışından asla demez, lafını etmez yani. Neyse başka şey alacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?