Mario kk kz ne hale getirmi..ok komik :)))

ben bu videoyu facebookta izlemistim yazık cocuga gelecegi pekte parlak görünmüyo lmaz:

ben bu videoyu facebookta izlemistim yazık cocuga gelecegi pekte parlak görünmüyo lmaz:

oyun kurdu olmuş resmen :))
çocukken böle oyun başndan kalkmayız ama elbet geçer cnm zamanla yerimseniben

bende bu kızın halini hiç beğenmedim.resmen manyak gibi davranıyor

O anneyı(!) şiddetle kınıyorum.lmaz:

Kızının teknolojı karsısında psıkolojısını bu hale getırmesıne seyırcı kalıyor.Ustelık de keyıfle guluyor.lmaz:

Cocuk resmen kompleksli.Bırde annesı 'Besmele cek dıye cocuga gaz vermıyomu delırdım.lmaz:

Bu kadını elıme verseler bı kasık suda bogabılırım şuanklava:

tabi ki annenin hatası burda çok...kızını o yaşda pc ile haşır neşir ettirmesi yanlış...
umarım düzelir ilerde küçük kız :))

İmza Kediler Birliği :1closedeyes:-tatlicadiarzu-

sokdayim ya,
bizde oynardik yani böylesini ilk görüyorum,
bu kiz sinir hastasi olacak

yazık ya gerçekten
oyun için çocuğun geldiği hale bak lmaz:

Aynen aynen katılıyorum....

Ben bu videoyu izlerken ağlamak istedim hem sinirden hem o psikopatların çocuğa yaptığı eziyet sebebiyle kötükedihüso....
O çocuğun ne gelişim yaşına uygun bir davranış sergilenmiş, ne de hata yaptım dur çocuğun üstüne gitmiyim artık gibi bir duurm var...
tamamen afedersiniz ama beyinsizce bir yaklaşım olmuş..
kim bilir kaç saat geçirdi, kaç kere o bilgisayarın başına oturdu da o hale geldi o çocuğun tavırları...kınıyorum kınıyorum..Allah korusun o çocuğu onların yetiştirme tarzından.
..

o kadını bana verseler ben çok daha ilginç yollardan ağlatırdımda burda yazmıyımım

linki eklediğime pişman oldum kızlar :kedi: :gitme:

bende facebookta gördüm allah anasina akil fikir versin

töbe töbe yaaa

gülelim mi ağlayalım mı anlamadım...

vay anam o ne hırs kızdaki de

allah muhafaza valla :1shok:

Ay inanamadım yaa.
O güçlü kuvvetli yemeklerden bana yedirmedin diyor :roflol:

Annenin rahatlığı çok ilginç ama çocuğa çok güldüm, yazık :)
delikafadulden

evet ya güçlü kuvvetli yemeklerden yedirmedin dio:roflol::roflol:
kıza bende güldüm valla

bide sigara içiyo kaydirigubbakcemile3

hani annesi kızının sesini taklit ediyo ya bi yerde orası komiğime gitti kaydirigubbakcemile3
işin komik yanı da var tabi...annesinn vurdumduymaz oluşunu ele aldıktan sonra :kedi:

İlk tepkim gülmek oldu arkadaşlar, heleki kızın "Ahmet dayım güçlü, ben hafifim, hafifim ben" lafına kaydirigubbakcemile3
Biz güldük ama, o çocuk ilerde kendine güvenini yitirmiş bir birey olarak çıkacak karşımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…