Sizinkinin Komik Huyu Ne?

Benim kızın cinsi pekinez..
Komik huyu aşırı kıskanç olması.. Annem beni sevdiğinde gidip ağzına bir terlik alıyor ve gelip terlikle bizi dövüyor resmen.. Vurduğunda çok acıtıyor gerçekten.. Kime söylesem inanmıyor ama şahit olunca adamı gülmekten koparıyor resmen :KK60:

Komik huyu aşırı kıskanç olması.. Annem beni sevdiğinde gidip ağzına bir terlik alıyor ve gelip terlikle bizi dövüyor resmen.. Vurduğunda çok acıtıyor gerçekten.. Kime söylesem inanmıyor ama şahit olunca adamı gülmekten koparıyor resmen :KK60:

:KK1: çok merak ettim nasıl dövüyo yaw :) bizim köpek de çok kıskançtı.masus onu kızdırmak için evde biriyle sarılıp öpüştüğümüz zaman aramıza girerdi havlardı ayırmaya çalışırdı,beni sevin diye..canım benim :KK69:

Son düzenleme:

Fidyo isteriz yaa fidyooo:KK19: Yoksa inanmayık :KK9:

Valla bu hayvanların her yaptığına inanırım garip yaratıklar bir de aşırı kıskançlar o yüzden yapıyorlar bu davranışları da zaten :KK9:

Valla bu hayvanların her yaptığına inanırım garip yaratıklar bir de aşırı kıskançlar o yüzden yapıyorlar bu davranışları da zaten :KK9:

Bizim kızda böyle inanılmaz kıskanç, geçenlerde annem bana sarıldı diye annemi resmen patakladı, kimi kimden kıskanıyor henüz çıkartamadım...Birde biz spor yapmaya başladığımızda dehşete kapılıyor sanırım sürekli etrafımızda dolanıp ağlıyor, şu titreşimli spor aletleri var ya onlardan birinde egzersiz yapıyoruz sanıyorum yaydığı frekanstan dolayı hayvan deliye dönüyor...

:KK60::KK60::KK60:

:KK1: çok merak ettim nasıl dövüyo yaw :) bizim köpek de çok kıskançtı.masus onu kızdırmak için evde biriyle sarılıp öpüştüğümüz zaman aramıza girerdi havlardı ayırmaya çalışırdı,beni sevin diye..canım benim :KK69:

:KK69::KK9:

:KK9: efet efet, fidyo isteriiiz:KK52: tabii terlik yerken nasıl çekersin orası ayrı :KK1:

benim yaşlı oğlumda bebekliğinden beri çanta karıştırır çantamı yerde ve açık görmesin burnunla kafayı içine sokar ve selpak ruj gibi hoşuna giden şeyleri arar ve bulursada kaçar masanın altına ruj bulursa elinden almak imkansız:KK1:

Benim kızımda kuyruğunu sallıyor arada hareketli olan şeylere saldırdığı gibi kuyruğuna saldırıyor. Isırıyor, sonra anlıyor ki kendi kuyruğu yalamaya başlıyor. :KK1:

1 ay 8 gün önce hastalanıp hayatını kaybeden kedim sürekli insan gibi otururdu, aklınıza gelebilecek her şeyi yerdi, çoban salatası bile. :) Harika bir kediydi, onu 9-10 günlükken sokakta annesi terk etmiş bir halde bulmuştum, bebek gibi bakıp büyütmüştüm, birlikte harika bir 19 yıl geçirdik. 19 yaşındayken bile oyun oynardı...Onu çok özlüyorum... :KK43:
En minik kedim 3 aylık. Onun en komik huyu, kuyruğunu S şekline getirip kabartıp, kulakları arkaya doğru indirip, gözlerinde deli bir bakışla yan yan zıplayarak evin içinde dolaşması. :) Oyun moduna girince hep böyle yapıyor. Bir de ne bulursa ağzına alıp tüm evi ağzındaki eşya ile dolaşıyor. :)
Bir de çok konuşuyor. Her lafa verecek bir cevabı var. Ne desek hemen başlıyor: "Mevvv...", "mıykkk", "mehh" şeklinde.. :)))

Son düzenleme:
Benim minnoşumda acayip gevezedir, birşeyler sorunca değişik seslerle cevap verir. Resmen konuşur gibi.
Duştan çıkınca bacaklardaki damlacıkları yalamak en büyük zevki
Lavaboya uzanıp avcumuzdan su içiyor :)
Acayip atak hareketleri var birde evin bir ucundan öbür ucuna önüne koltuk sehpa v.b. ne çıkarsa üstlerinden atlayıp bir koşuşu var...küçük at diyorum böyle yapınca.
İşten eve gelince ve sabah kalkınca yaptığı bana mahsus taklaları var birde, beni deli eden, eşimide kıskançlıktan çatlatan.
Ben onu öptüğümde oda beni öper gibi bi minik dil yalar, gece bazen saçımda, bazen göğsümde yatar, hatta düngece boynumda öyle güzel yatıyorduki, ağırda kerata boğulurum falan diye kaldırmak zorunda kaldım. O derece aşığız birbirimize biz :)

1 ay 8 gün önce hastalanıp hayatını kaybeden kedim sürekli insan gibi otururdu, aklınıza gelebilecek her şeyi yerdi, çoban salatası bile. :) Harika bir kediydi, onu 9-10 günlükken sokakta annesi terk etmiş bir halde bulmuştum, bebek gibi bakıp büyütmüştüm, birlikte harika bir 19 yıl geçirdik. 19 yaşındayken bile oyun oynardı...Onu çok özlüyorum... :KK43:
En minik kedim 3 aylık. Onun en komik huyu, kuyruğunu S şekline getirip kabartıp, kulakları arkaya doğru indirip, gözlerinde deli bir bakışla yan yan zıplayarak evin içinde dolaşması. :) Oyun moduna girince hep böyle yapıyor. Bir de ne bulursa ağzına alıp tüm evi ağzındaki eşya ile dolaşıyor. :)
Bir de çok konuşuyor. Her lafa verecek bir cevabı var. Ne desek hemen başlıyor: "Mevvv...", "mıykkk", "mehh" şeklinde.. :)))

:KK43::KK43::KK43:kediniz için çok üzüldüm 19 yıl aileden biri gibi oluyor benim oğlumda 18 yaşında 2aylıkken gelmişti bize...minik kedinizede uzun ve sağlıklı bir ömür versin allah:nazar::nazar:

minik contum 5 şubat günü 18yaşında hayata veda etti ama benide mahvedip gitti patilerinin tık tık sesi hala kulaklarımda komik huyları sadece hatırada kaldı:KK43::KK43::KK43:

minik contum 5 şubat günü 18yaşında hayata veda etti ama benide mahvedip gitti patilerinin tık tık sesi hala kulaklarımda komik huyları sadece hatırada kaldı:KK43::KK43::KK43:

canımmm başın sağolsun arkadaşımm..
yeryüzündeki melekler,gökyüzünde melek olmaya devam ediyolar..:KK43:
kısacık ömürleri ne yazık ki..

1 kedim var. 9 yaşında. Annemle babamın eve getirdiği günü hatırlıyorum. Ufacık bir tüy yumağıydı. Beni en çok güldüren huyu böyle uzaktayken bize bakar bir durumdayken elimizle geliyorum geliyorum diyip yanına yavaş yavaş gitiğmizde çıldırması. Hemen böyle kafa sallamalar zıplamalar oyun moduna girmeler. Küçük bir çocuk gibi benim kızım. :KK16::KK16:

benim bir kedim vardı ve küçüktü aldığımda annemle karşılıklı oturduğumuz için anneme giderken yanımda götürüyordum çok küçüktü kucağımda dışarı çıkarınca ürküyordu ve tırmalıyordu bende polar bir hırka vardı ona sarıp götürürdüm herzaman annemlerdede kediler var onlarala oynardı sonra aynı şekil eve getirirdim sarıp uzun bir süre böyle götürdüm getirdim yanımda sonra alıştı dışarı çıkmak istediğinde kapının arkasında asılı olan onu sardığım polar hırkayı atlaya atlaya tırnaklarıyla çekiştirip yere düşürüyor ve miyaylıyordu birde üstüne oturup bekliyordu hani onu sarıp götürücem ya biliyordu kerata

birde bizim evimizde boş küçük bir odamız var çocuk odası aslında ama bizim bebişimiz olmadığı için malesef neyse orayı kedimize oda yapmıştık orada yemeği kumu ve 2 değişik yatağı oyuncakları vardı geceleri odasına kapatıyorduk orada yatıyordu eşim sabah işe giderken açardı kapısını koşarak gelip eşimin yerine girip yorganın içine onun yastığınada kafasını koyar yatardı bigüzel koynumda hatta alışmıştı hersabah geldiği için koynuma eşimin sabah işe gitmek için kurduğu saatin alarmı çalınca odasının kapısının altından eğilip miyavlıyordu açın kapımı diye hemen koşup geliyordu yanıma

yazın sokağa salıyordum oynasın diye biraz dolaşıp oynuyordu bazen ben gündüzleri annemde olduğumu bildiğinden oraya gelirdi bazende bakıyordum gitmiş bizim binanın kapısını açık gördüğü an girmiş evin kapısına kadar gelmiş yatıyordu paspasın üstünde bizi bekliyordu

bir kötü huyu vardı oda mutfak masasının üzerindeki meyva kasesinin içine dürülüp uyumak içinde meyve varsa patisiyle boşaltıp girip içine uyuyordu

onu annemlerin bahçesinde bulmuştum sokak kedisiydi yani ama çok akıllıydı sapsarı tekirdi ve çok seviyordum onu bulduğumda çok olsa 2 aylıktı bir yıl baktım görenler şaşırıyordu çok iri olmuştu kuzucuğum benim sonra kayboldu bir gün dışarı dolaşmaya gitti ve geri gelmedi hala belki birgün geri döner ümidiyle bekliyorum :KK59:

X