Evet çocuksu bir yüz,sevimli ayrıca .Bazı fotoğrafları kuzuyu ,yunus balığını çağrıştırıyor:)Kendi döneminde en az kendi kadar güzel olan hatta bazılarına göre M.M'den bile güzel bir çok aktris var Hollywood’da ;Elizabeth Taylor,Audrey Hepburn ,Grace Kelly ,Hedy Lamarr ...vs. Ama Marilyn açık ara önde çünkü farklı .Onların aldığı film tekliflerinin 2 katını alıyor.Onun kabul etmediği senaryolar genellikle diğer oyunculara gidiyor Stüdyolar,yapımcılar,yönetmenler daha çok onunla çalışmak ,seyirciler onu daha çok görmek istiyor. Sahne ışığı denen şey MM de fazlasıyla var ve çok kendi gibi .Fiziksel güzelliğinden öte yaydığı pırıltı ,elektrik çok güçlü ve 50 yıldır hala kimse onun karizmasını geçemiyor.Hollywood’da bir numara olduğu tartışılmıyor bile , ikon artık .Onun ilk dönemlerine ait ışığın kötü geldiği , yüzünün daha oturmadığı ,hatalı makyaj ve saç yapılmış ya da silik gözüktüğü beğenilmeyecek olan fotoğrafları da bana doğal ,güzel ,sıcak geliyor . MM 'un başarısı sadece güzelliğinden kaynaklı değil.Mesela Megan Fox olağanüstü güzellikte bir kadın.Ama sinema filmlerinde yıllardır esaslı bir çıkış yapamıyor.Kendisine iyi ,uzun roller teklif edilmiyor .Çünkü kusursuz güzelliğine rağmen ,yeteneğiyle ,sesiyle gerekli etkiyi yaratamıyor.Sinema,sahne ışığı ,pırıltısı Marilyn’kinden çok uzak.Çok güzel bir resim sadece.Ben de MM'un 16-17 yaşlarındaki küllü kahve rengi doğal saçını çok beğeniyorum.Sarının 12 çeşit rengini denemiş bu arada.