Jinekoloji Alt karin agrisi

serapben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
2
0
1
46
Merhabalar benim 2 aydır alt karında geçemeyen agri var.bunun yani sıra akintida doğum özelde var genel cerraha gittim belki bagirsak diye lakin oda beni tekrar kadın doğuma yönlendirdi...kabus gibi 2 ay yaşıyorum bu konuyla ilgili sorunu olan varmiydi..Dr mantar dedi lakin 2 ay fitil kullandım antibiyotik kullandım gecmedi ..Ne yapacağımı bilmiyorum ..gergin ağlıyorum..agri rahatsız edici regl agrisi gibi sağ kasik bolgeso e de vuruyor ..lutfeennnn yardım yada bildiğiniz dr yada kime gitmeliyim

Geçen yıl ben de aynı sorunu yaşadım 3 ay geçmeyen alt karın ağrım vardı devlet Hastanesi'nde idrar kültürü verdim rahimde enfeksiyon çıktı mutlaka baktırın

Baktırdım bütün tahlillere temiz çıktı tahliller..Ne yapacağımı bilmiyorum inanın kabus oldu artik..

Merhaba
aynı sorunu senelerdir bende yaşıyorum. Tam apandist ağrısı gibi baskı halinde, defalarca kültür,tahlil vs birşey çıkmıyor. sarı beyaz akıntı bende de var. hpv testi aldı en son gittiğimde. korkuyla bekliyorum

Merhabalar benim 2 aydır alt karında geçemeyen agri var.bunun yani sıra akintida doğum özelde var genel cerraha gittim belki bagirsak diye lakin oda beni tekrar kadın doğuma yönlendirdi...kabus gibi 2 ay yaşıyorum bu konuyla ilgili sorunu olan varmiydi..Dr mantar dedi lakin 2 ay fitil kullandım antibiyotik kullandım gecmedi ..Ne yapacağımı bilmiyorum ..gergin ağlıyorum..agri rahatsız edici regl agrisi gibi sağ kasik bolgeso e de vuruyor ..lutfeennnn yardım yada bildiğiniz dr yada kime gitmeliyim

Merhaba, benim de uzun süreli enfeksiyon sonucu alt karın ağrılarım oluyo, bacağa ve kalçaya vuran. Son altı aydır da sol tarafımda hiç geçmeyen bi ağrı vardı üzerine yatamıyodum. Dokturuma sorduğumda bağırsakla ilgili olabilir dedi ama bilmiyorum. O ağrı geçti , hayıt kullanıyorum on gündür belki o yüzdendir. Ama alt karın ağrım devam ediyo ara ara. Zerdeçal takviyesi kullandığımda rahatlıyodum, ara vermiştim bugün tekrar aldım devam edince.Belki işinize yarar.

Bu arada ilk yıllar benim de testlerimde bi şey çıkmıyodu. yanma, akıntı ve kanama vardı. Beş yılın sonunda bi test yapıldı üreaplasma çıktı. Antibiyotik kullandım ama geçmedi. Sonraki dr lar da önemsemedi, her kadında olur vs dediler . Ben de genel bi iltihap sandım maalesef. Sizin de üreaplasma olabilir mi diye düşündüm de . Ama benim pelvik ağrılarım çok uzun zaman sonra başlamıştı.

Back
X