Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Foruma bir gireyim dedim vee hamilelik takvimini gordumm Tebriklerrrrr.. Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim senin adına klasik laf olacak ama lütfen bol,bol ceviz Rabbim sana ve evladına rahmet nazarlariyla baksın..
Foruma bir gireyim dedim vee hamilelik takvimini gordumm Tebriklerrrrr.. Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim senin adına klasik laf olacak ama lütfen bol,bol ceviz Rabbim sana ve evladına rahmet nazarlariyla baksın..
EnHarbiKiz
Harbim hamiş olmuş Canım benim çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bebek hasreti çeken herkese de nasip etsin Rabbim, yuvaları şenlensin. Kendine bebişe iyi bak Harbim Fazla da dürüm yeme bebiş doğar doğmaz diyete başlamasın