- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
sağol ablamm çok teşekkür ederimmmHarbimmmmm çok sevindimmm kuzucum,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol ablamm çok teşekkür ederimmmHarbimmmmm çok sevindimmm kuzucum,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Sağol canmbende elif safagin kitaplarini bayilarak okuyorum. cocuklardan firsat oldukca okumaya calisiyorum
ne izlemek ne internet...kitabi eline alip ,hissederek okumak gibisi yok
brawo canim,okumaya devam
yorgun yoğun yeni okula götür getir yapıyorum kızı eve hala tam yerleşemedim bi çocukla böyleyim 3-4 çocuğu olan nasıl yapıyor anlamış değilim sen nasılsıntesekkur ederim canim
nasilsin ?
sağol ablamm çok teşekkür ederimmm
ay inşallah hanım ablamm yaaaÇok sevindim harbicim bebek sevecez artık burda
ay inşallah hanım ablamm yaaa
Dünyanın en tatli anneannesi hemdeeeAnneanne oluyom şimdi demi bende
Dünyanın en tatli anneannesi hemdeee
canm ablammmÇok mersi harbicim bebişin 2 tane anneanesi olacak şimdi
Anaamm büyüyecekte hırka patik giyecekkk suan 7,5 milim ablam düşünebiliyo musunnnn mini minnacikkkDoğru tabi Mune anneanne olduk gördünmü müdürüm hırka patiklere başlayalım artık
Anaamm büyüyecekte hırka patik giyecekkk suan 7,5 milim ablam düşünebiliyo musunnnn mini minnacikkk
O günleri de göstersin Rabbim insallah Allahim senin kızına da hayırlı evlatlar versin ablamÖyle bir büyüyorki anlamıyormusun bile,bir bakmışsın 1 yaşına gelmiş sonra devamı geliyor nasılsa..
Severim o minnağı varya
O günleri de göstersin Rabbim insallah Allahim senin kızına da hayırlı evlatlar versin ablam
Oglumdaki hamileliğim gibi geçer sandım ama iş işten geçmişti 5 ayıma kadar bulantı kusma mahvetti beni. Oğlum çok istediği için yaptım ben canım bana kalsa o okula başlayınca düşünüyordum kısmet işte.Sende yap kız bakarız burada ne var
Doğru tabi Mune anneanne olduk gördünmü müdürüm hırka patiklere başlayalım artık
Müjdeli haberi vermeye başlamışsın Harbi, maşallah sübhanallah, hayırla sağlıkla doğsun torunum inşallah
Hanım, bu bebe beni var ya öldürdü öldürdü, hayırlısıyla bir doğsun inşallah butlarını yiyeceğim onun
Harbi Allah'ım inşallah doğuracak fakat ben 9 doğurdum bile
Kalp atışlarını gördük bugün mune annem ayy öyle duygulandim ki. Sesi duymadim ama monitörde gördüm minicik bisey hareket ediyordu. Kalbiymis o megerMüjdeli haberi vermeye başlamışsın Harbi, maşallah sübhanallah, hayırla sağlıkla doğsun torunum inşallah
Hanım, bu bebe beni var ya öldürdü öldürdü, hayırlısıyla bir doğsun inşallah butlarını yiyeceğim onun
Harbi Allah'ım inşallah doğuracak fakat ben 9 doğurdum bile
iyi geçti tatlım yok duymadık ama monitörde gösterdi doktor. kesede bebekte çok iyi dedi şükürler olsunn
ya nevoşşş öyle mutluyum kiiii mutluluktanda ağlarmış insan
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın, Harbi'de hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirsin, kucağına alsın yavrusunu, tüm gebeler inşallah sağlıkla doğursun.Tamam sen butlarını ye bende kollarını yerim ne severiz varyaa şimdiden heyecanlandım bilee