- 7 Ağustos 2011
- 4.308
- 6.735
Valla bilmiyorum harbim taciz ediliyorum sürekli ayıplı ayıplı şeyler yazıyorlarTaam yaa ne vuruyon
Bacaklarini bile kirarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum harbim taciz ediliyorum sürekli ayıplı ayıplı şeyler yazıyorlarTaam yaa ne vuruyon
Bacaklarini bile kirarim
Bi çözüm biliyorum aslındaValla bilmiyorum harbim taciz ediliyorum sürekli ayıplı ayıplı şeyler yazıyorlar
Çok tirsiyorum sendenBi çözüm biliyorum aslında
Niye kiiiÇok tirsiyorum senden
Bir gece uykumda öldürme beni emi gülümNiye kiii
Herşey kader kısmet bidenemBir gece uykumda öldürme beni emi gülüm
Sana datlı dille gonuşacam bal dudaklımHerşey kader kısmet bidenem
DejavuuuSana datlı dille gonuşacam bal dudaklım
Akşama ne pisirdin ola çok acıktımDejavuuu
Yan geldim yatiyom ben gelirken birşeyler al benmde karnim açAkşama ne pisirdin ola çok acıktım
Hı öyle diyon yani iki tavuk dürüm ayran alıp geliyim o zamanYan geldim yatiyom ben gelirken birşeyler al benmde karnim aç
Tavuk dürüm yemem ben içine martı koyuyollamışHı öyle diyon yani iki tavuk dürüm ayran alıp geliyim o zaman
Et dürüm alayım bari tamam 3 tane yer misin yeter miTavuk dürüm yemem ben içine martı koyuyollamış
Et dürüm alayım bari tamam 3 tane yer misin yeter mi
Foruma bir gireyim dedim vee hamilelik takvimini gordumm Tebriklerrrrr.. Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim senin adına klasik laf olacak ama lütfen bol,bol ceviz Rabbim sana ve evladına rahmet nazarlariyla baksın..Bi çözüm biliyorum aslında
Şimdi seni alıp götürsem adamlar yetişemiyor sana 3 garson sadece senle ilgileniyor onlara da yazık ne istiyorsan tam adet söyle bak
Sanmıyorum yetebilecegini
Teşekkür ederim kakao,sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahForuma bir gireyim dedim vee hamilelik takvimini gordumm Tebriklerrrrr.. Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim senin adına klasik laf olacak ama lütfen bol,bol ceviz Rabbim sana ve evladına rahmet nazarlariyla baksın..
Aminnnn..Teşekkür ederim kakao,sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
haha ruh ıkızını bulmusun EnHarbiKizBenim başım bağlı canım EnHarbiKiz görürse saçını başını yolar senin