- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir dje
profildeki sizmisiniz quzel bağyan
gorur gormez carpildimm
amaaa evliiiisiiiiinnn
benimm degillsinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir dje
Evettt nur yolumm teyze oluyosunnnn aminn inşallah kuzumm sagollayyy dogru mu okudum harbim
yoksa bebis mi geliyorr ????
cooooooooook sevindim canimm
.Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin innssh.
tebrik ederim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın, Harbi'de hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirsin, kucağına alsın yavrusunu, tüm gebeler inşallah sağlıkla doğursun.
Bebek için kimse yanıp tutuşmasın, üzülmesin.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın, Harbi'de hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirsin, kucağına alsın yavrusunu, tüm gebeler inşallah sağlıkla doğursun.
Bebek için kimse yanıp tutuşmasın, üzülmesin.
Kalp atışlarını gördük bugün mune annem ayy öyle duygulandim ki. Sesi duymadim ama monitörde gördüm minicik bisey hareket ediyordu. Kalbiymis o meger
Aminnn inşallah inşallah Rabbim sizden de benm için dua eden herkesten de binlerce kez razı olsun. Iyi ki tanıdım sizleri,iyi kiii!!!
Bebegim bir mucize biliyorum,o dualarin karşılığı. Bana çok destek oldunuz,benmle aglayip dertlendiniz hakkınızı ödeyemem. Çok seviyorum sizi cokkk
Kocaman bir kalbiniz var,o kadar iyisiniz ki orda herkese yer var biliyorum. Sadece ben değil bütün forum sizi çok seviyor,biz sizi hiç görmeden sevdik aileniz,komsulariniz gerçekten çok şanslıNe demek Harbi, hakkım varsa helal olsun, sitede ne için Varız ki. Sizlere analık, ablalık yapmayacaksak bir anlamı yok.
Sizlerin sevinciyle sevinip, dertlerinize üzülüyoruz, hayat bu demek, tanımadığımız insanlar için bile yüreklerimizin atması demek, insan sadece kendi için yaşamaz.
Çok Yürekten söylüyorum, bu sitede ya da herhangi bir yerde bebek diye yanıp kavrulan, üzülen gözyaşı döküp dua eden varsa Allah onlarında kucaklarını boş bırakmasın inşallah.
profildeki sizmisiniz quzel bağyan
gorur gormez carpildimm
amaaa evliiiisiiiiinnn
benimm degillsinnnn
Kocaman bir kalbiniz var,o kadar iyisiniz ki orda herkese yer var biliyorum. Sadece ben değil bütün forum sizi çok seviyor,biz sizi hiç görmeden sevdik aileniz,komsulariniz gerçekten çok şanslı
Mune Anacum tarifini aciklamadin daha yaw
cok yakısıklısınn msg cımHıhı evet
Bir tanesine yaklaşılmış diğeri hiç düşünülmemiş.
Biri Ispanaklı Kekti, diğeriyse Çaylı Kek
Yarışmacılardan biri Ispanaklı Kek yapmış ama benim tarifte Ispanak daha yoğun bildiğin senin yüz gibi Yemyeşil oluyor üstüne de Krem Şanti dökülüyor.
Evettt nur yolumm teyze oluyosunnnn aminn inşallah kuzumm sagoll
Aminnn mune annemm yokluğu çok zor Allahim isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin inşallah
Guzel.elbiseleri giyip kusanacagim senin onunden gecip sana bakmayacagim
cordeliac yeni uyeymissin buralari bulmussun oy kullanmissin gelde bari iki lafin belini kirak
Binlerce kezzz şükürler olsun hemdeeeteyzesi yer onu
Şükür kavuşturana canim
Binlerce kezzz şükürler olsun hemdeee
Ha sen 3 diyosun yani yok canım ben o kadar cesaretli değilim bu da erkek olsaydı belki düşünürdüm ama bir oğlum var bu da kız çok şükür yeter bana Allah isteyene versin cıksscinsiyeti belli mi ?
benimde ikinci gebeligin daha skintili gecti. bulantilarim 6 ay devam etmisti ve 9 ay boyunca kaşindim durdum her hamilelik farkli gelisiyormus
kizimin tuvalet egitimi sonrasi bi tane daha dusunuyorum bende :)
seneye kafamda huni ile dolasirim artik
Taam yaa ne vuruyonSarkma harbi ilk ben buldum
Bacaklarini bile kirarimBenim başım bağlı canım EnHarbiKiz görürse saçını başını yolar senin