- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Her zaman zor, becerikli hatunlarla yarışıyorumBu sefer işin zor tarifler hep bomba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman zor, becerikli hatunlarla yarışıyorumBu sefer işin zor tarifler hep bomba![]()
Maşallah kocaman olmuşBende iyi duygu sömürüsü yaparım daha bebeğimi karıştırmadım işin içineO zaman yarışmadan bile çekilebilirsin pink
![]()
Evet artık geri sayıma başladımMaşallah kocaman olmuş![]()
Allah yardımcınız olsunHer zaman zor, becerikli hatunlarla yarışıyorum![]()
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinEvet artık geri sayıma başladım![]()
Aminnn... Teşekkür ederimRabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin![]()
Mune abla sen tarifi söyle ben hemen değiştiririm kekimiTariflere tam bakamadım ama Şahane şeyler çıkıyor kesinnnnnn
Kek'e bayılırım, seçim yapmak zor olacak ama kafamda bir tarif var, uzun zamandır o tarifi tam bulamadım, nette var ama benim istediğim gibi olana denk gelemedim, o tarif buraya konsun, ekleyeni öpeceğim![]()
Ablam ipucu verTariflere tam bakamadım ama Şahane şeyler çıkıyor kesinnnnnn
Kek'e bayılırım, seçim yapmak zor olacak ama kafamda bir tarif var, uzun zamandır o tarifi tam bulamadım, nette var ama benim istediğim gibi olana denk gelemedim, o tarif buraya konsun, ekleyeni öpeceğim![]()
Mune abla sen tarifi söyle ben hemen değiştiririm kekimi![]()
Mune abla sen tarifi söyle ben hemen değiştiririm kekimi![]()
Mune ablam keklerde rekor kırdıracak
Mune ablam öpsün diye herkes kek yapacak
İpucunu alayım ben yapayım
Sen kenara çekil senin tarifin var![]()
Bu sistem süpermiş ya, şimdi herkes yarışmaya katılacakSöylemem, tiyo vermiş olurum
aaaaa hatta var ya 2 tane tarif var, onlar konmamışşşşş, hadi bulun bakalım o tarifleri, bilmece bildirmecee
![]()
Ablam ben bu taktiği çok sevdimSöylemem, tiyo vermiş olurum
aaaaa hatta var ya 2 tane tarif var, onlar konmamışşşşş, hadi bulun bakalım o tarifleri, bilmece bildirmecee
![]()
Sen yorulma Nevoşum ben senin yerine de katılayımMune ablam keklerde rekor kırdıracak
Mune ablam öpsün diye herkes kek yapacak
İpucunu alayım ben yapayım
Sen kenara çekil senin tarifin var![]()
TamamYok sana da söylemeyeceğim2 tarifimi bulana öpücük, kalp birde takibimde olmayan biriyse takipp
Gelsin tariflerrrr![]()
Ama benim tarifim de güzel, hem farklı daYok sana da söylemeyeceğim2 tarifimi bulana öpücük, kalp birde takibimde olmayan biriyse takipp
Gelsin tariflerrrr![]()
Hadi bakalım, 2 ayrı tarif, ikisi de birbirinden çok farklı lezzet ve görüntüde Kekler.Ablam ben bu taktiği çok sevdim
Mune'nin istediği kek tarifini kim bulacak bakalım
Hadi hanımlar herkes mutfağa![]()
Allah razı olsunSen yorulma Nevoşum ben senin yerine de katılayım![]()
Bende yedim![]()