- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
yazdım konusuna da ingiliz kekiHangi kekmiş o çok merak ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdım konusuna da ingiliz kekiHangi kekmiş o çok merak ettim![]()
Oyumu sana veriyorum![]()
Hıhhh küstümFeraceli yine mi diyet ya içimniz dışımız diyet oldu zaten bari şu topiği rahat bırak
gideyimde bakayın ne yapmışsın
![]()
O zaman kızma yazık, kaderine mahkum ol ne yapcanKadın çok beklemiş zaten
Abim ile aramda 6 yaş var![]()
Sana güvenmemekte ne kadar da haklıyımonce mi istiyon ...
himm.ben bi dusuniyim o zamn![]()
onuda bulana kadar biri yaparsa onuda yerim sonra yarışmaya katılacam diye bir kaç kilo alırım yarışma sonundaİyi bak onlara yaramışYeni tarifle gel istersen, bu sefer bulunamayacak bir tarif yaparsın
![]()
küsme ya baktım da güzel olmuş ama sevdimHıhhh küstüm![]()
Ben halimden memnunum siz abartıyorsunuzO zaman kızma yazık, kaderine mahkum ol ne yapcan
Sana güvenmemekte ne kadar da haklıyım![]()
Küstüm heehhhküsme ya baktım da güzel olmuş ama sevdim![]()
Bak yarışma işe yaramışyazdım konusuna da ingiliz kekiaslında başka isimleri var avustralyan keki lokum kek birde lamington kek diyorlarmış baya çalışmıştım
denemenizi öneririm biraz uğraştırıyor ama harika oluyormuş ya deneyip görmüş oldum
![]()
ne geliyor yine benim yapmayı düşündüğüm bişey mi yoksa bakayımdaona göre hareket edeyimYeni tarif geliyor![]()
Olmaz parayı veren düdüğü çalarcanim nevosummm
altinlar yarisma sonrasi verilecek ama![]()
evet ama yarım kaldı mastırıma başka konularda devam ederim artıkBak yarışma işe yaramışKek hakkında mastır yapmışsın
![]()
Sürprizne geliyor yine benim yapmayı düşündüğüm bişey mi yoksa bakayımdaona göre hareket edeyim![]()
![]()
En iyisi keki gece yapıp eklemek, kimse o saatte uğraşmaz, sende tarifi kaptırmazsınonuda bulana kadar biri yaparsa onuda yerim sonra yarışmaya katılacam diye bir kaç kilo alırım yarışma sonundabakayım belki yaparım misafirlerim var yarına
![]()
Bir sürü yapılmayan tarif var biraz daha araştırevet ama yarım kaldı mastırıma başka konularda devam ederim artıkben yarışmaya katılcam diye baya geliştiririm kendimi zaten kek benim uzmanlık alanım ama tüm tarifleirmi yaptılar
![]()
ya çok mükemmel bir fikir buEn iyisi keki gece yapıp eklemek, kimse o saatte uğraşmaz, sende tarifi kaptırmazsın![]()
şöyle bir dolaşayım bakalım neler bulacağım o haldeBir sürü yapılmayan tarif var biraz daha araştır![]()
Tamam o zaman bunu uygularsın, bekle tabi son tarif de eklensinya çok mükemmel bir fikir bu
şöyle bir dolaşayım bakalım neler bulacağım o halde![]()
Ikindin dilimi isirsam iyimisEn iyisi keki gece yapıp eklemek, kimse o saatte uğraşmaz, sende tarifi kaptırmazsın![]()
Tamam bekliyoruzya çok mükemmel bir fikir bu
şöyle bir dolaşayım bakalım neler bulacağım o halde![]()