Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevreste
ya aslında şöyle bir sistem yapsanız . Şimdiki ayın birincisi kim ben secemiyorum :'( ve eminimki yeni gelenlerde oyle . En azından ayın şefinin madalya rengi , yada madalyasindaki kuşak farklı bir renk olsa daha guzel olur anlaşılır die düşünüyorum ama haksizmiyim
Aslnda hemen olsun isterim ikisi bir arada buyur ama bu sefer kendime vakit ayiramam . Oğlumun okul temelini iyi oturtamam die vede eşik daha düşünmedi için ancak o zamana
Aslnda hemen olsun isterim ikisi bir arada buyur ama bu sefer kendime vakit ayiramam . Oğlumun okul temelini iyi oturtamam die vede eşik daha düşünmedi için ancak o zamana
benim kız 5.5yaşında başladı okula o kadar zordu ki anlatamam ağlıyordum çocuğa ödev yaptıramıyordum yavrucum yoruluyordu yazı yazamıyordu çok haklısın temel çok önemli
benim kız 5.5yaşında başladı okula o kadar zordu ki anlatamam ağlıyordum çocuğa ödev yaptıramıyordum yavrucum yoruluyordu yazı yazamıyordu çok haklısın temel çok önemli
daha geçen akşam çocuk pijamsını giyerken nasıl becerdişyse takla atmış vıyak vıyak ağlıyor belim kırıldı diye ay iki tane olsa kafayı yerim herhalde beceriksizim herhalde ben
daha geçen akşam çocuk pijamsını giyerken nasıl becerdişyse takla atmış vıyak vıyak ağlıyor belim kırıldı diye ay iki tane olsa kafayı yerim herhalde beceriksizim herhalde ben