- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Haklısın canım zaman geçince yeniden başa dönmek zor oluyor.bende tek olsun istemiyorum küçük yaşta değilde şimdi ilk çocuğum olsaydı kesinlikle 2 yaş ara ili yapardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım zaman geçince yeniden başa dönmek zor oluyor.bende tek olsun istemiyorum küçük yaşta değilde şimdi ilk çocuğum olsaydı kesinlikle 2 yaş ara ili yapardım
yorgunum yeni eve taşındım hala ev yerleştirme falan uğraşıyorum sabahtan beri sen nasılsıngunaydin tatlum
nasilsin ?
Haklısın canım zaman geçince yeniden başa dönmek zor oluyor.
Benim kız ikiye geçti ama daha 6.5 yaşında ben hala düşünemiyorumBnm oğlan ilkokul 2 yw geçene kadr dusunmuyorum
Benim kız ikiye geçti ama daha 6.5 yaşında ben hala düşünemiyorum
ayın şefi de mi oluyor aaa
Çok geç olur o zamanBnm oğlan ilkokul 2 yw geçene kadr dusunmuyorum
Pazar günü katılım sona eriyor canımay bende katılıcam bir türlü yapamadım bayram gelmeden yaparım inş
benim kız 5.5yaşında başladı okula o kadar zordu ki anlatamam ağlıyordum çocuğa ödev yaptıramıyordum yavrucum yoruluyordu yazı yazamıyordu çok haklısın temel çok önemliAslnda hemen olsun isterim ikisi bir arada buyur ama bu sefer kendime vakit ayiramam . Oğlumun okul temelini iyi oturtamam die vede eşik daha düşünmedi için ancak o zamana
Oylama çok çok zor olacak32. tarifimiz geldi
benim kız 5.5yaşında başladı okula o kadar zordu ki anlatamam ağlıyordum çocuğa ödev yaptıramıyordum yavrucum yoruluyordu yazı yazamıyordu çok haklısın temel çok önemli
daha geçen akşam çocuk pijamsını giyerken nasıl becerdişyse takla atmış vıyak vıyak ağlıyor belim kırıldı diye ay iki tane olsa kafayı yerim herhalde beceriksizim herhalde benIşte o yuzden dusunmuyorum çünkü kardeşi olsa oda kitbini ellicwk vs dikkati daglcak ciks yani :)
daha geçen akşam çocuk pijamsını giyerken nasıl becerdişyse takla atmış vıyak vıyak ağlıyor belim kırıldı diye ay iki tane olsa kafayı yerim herhalde beceriksizim herhalde ben