- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Bakalım nasıl olacakOylama çok çok zor olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım nasıl olacakOylama çok çok zor olacak
Yaş kaç cimcime'cimBana yaşlı mı diyorsunYaşım genç daha
Çocuk küçükken yapacaksın yoksa büyüyünce daha sorun oluyorIşte o yuzden dusunmuyorum çünkü kardeşi olsa oda kitbini ellicwk vs dikkati daglcak ciks yani :)
Çocuk küçükken yapacaksın yoksa büyüyünce daha sorun oluyor
Hayırlısı olsun canımAniden karar değiştirebilirsin ben öyle yapmıştımHayirlisi diyek o zmn ufukta yok yani bisey :79:
yorgunum yeni eve taşındım hala ev yerleştirme falan uğraşıyorum sabahtan beri sen nasılsın
Bnm oğlan ilkokul 2 yw geçene kadr dusunmuyorum
Nevreste ya aslında şöyle bir sistem yapsanız . Şimdiki ayın birincisi kim ben secemiyorum :'( ve eminimki yeni gelenlerde oyle . En azından ayın şefinin madalya rengi , yada madalyasindaki kuşak farklı bir renk olsa daha guzel olur anlaşılır die düşünüyorum ama haksizmiyim
kac yasinda seninki cimcimem
20 aylik cnm
Aynen ya
Bakalım nasıl olacak
Oy vermek çok zor olacakzor olcak nevos
sanada hayırlı olsun ist dan Çorlu ya taşıdık hem ev hem şehir her şey değişti benimde canım çıktı desem yeridir okul nakli ikamet abonelikler vs vs resmi işler anca bitti tam tamına yerleşemedim ama idare edecek düzeye geldik :)hayirli olsun :) ne guzel tavafuk,bende tasindim . daha yerlesmedim kv lerde kaliyorum .
bende iki gundur hasta yatiyorum, tasinma ev temizligi falan derken cok yoruldum.ne zormus tasinma
Oy vermek çok zor olacak
Nasılsın canım
Çok geçmiş olsun canım hayırdırhastaydim nevos , bugun iyiyim sukur
tesekkurler.sen nasilsin ?
fincan keklerin superdi
sanada hayırlı olsun ist dan Çorlu ya taşıdık hem ev hem şehir her şey değişti benimde canım çıktı desem yeridir okul nakli ikamet abonelikler vs vs resmi işler anca bitti tam tamına yerleşemedim ama idare edecek düzeye geldik :)
Çok geçmiş olsun canım hayırdır
İyiyim çok şükür canım
Teşekkür ederim
Allah korusun canımtesekkur ederim nevosum
valla kolumu kipirdatacak halim yoktu,ayagi kalktigim gibi siddetli bas donmesi , istahsizlik v.s .öldüm sandim:)
eşim iş değişikliği yapmıştı altı ay önce ama ben istememiştim taşınmak nihayet karar verdim bide tam tayin dönemi ev bulmak çok zor oldu tam buldum iki hafta içinde taşınalım dedik ev hazır değildi bi geldim bana gösterilen ev ile taşınacağımız ev farklı çıktı deliriyordum aynı gün başka ev bulup ertesi gün taşındık hem temizlik hem yerleşme aynı anda yaptım inş bi daha taşınmamtesekkur ederim :)
Allah kolaylik versin ins
ben kolilerimi falan acamadim ,son bir haftadir sabah 6, gece 2-3 e kadar temizlik toplanma halindeyim, bunyem kaldiramadi artik.
sehir degistirmek daha zor olamali,
is sebebiyle mi degistiniz peki
çok geçmiş olsun canım yatesekkur ederim nevosum
valla kolumu kipirdatacak halim yoktu,ayagi kalktigim gibi siddetli bas donmesi , istahsizlik v.s .öldüm sandim:)