- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Aaa sende mi yoksaallah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
Aranıza bir gebe daha geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sende mi yoksaallah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
adra ve harbi için dedim değiller mi :))Aaa sende mi yoksa
Aranıza bir gebe daha geldi
İyi cesaret canım.Biçimi iyi olduysa başarılı demekki.evet ince diye çocuk bacağı gibiydi pa ne değişti hiçbir şey sadece biçimi iyi oldu
Yok sonra gördümYoksa canlı yayın alanındamıydın?
Yok değiller ya, ara ara harbi gelir biri hamile diye ortaya atar alış bunlaraadra ve harbi için dedim değiller mi :))
Ay yok ben almayayımHarbinin hem benim, hem senin, hemde kendisinin bebeğimi taşıdığını
Şakaya şakayla cevap verdim.O mesajı düzelteyim hemen.adra ve harbi için dedim değiller mi :))
ben hep estetik forumundaydım buraya yeni transfer oldumİyi cesaret canım.Biçimi iyi olduysa başarılı demekki.
konuya geriden dahil olunca anlayamadımŞakaya şakayla cevap verdim.O mesajı düzelteyim hemen.
Nevoşun ikizleri var Gayet idare etmiş bana da çok sempatik geliyorBen hep ikiz bebeğim olsa napardım diye düşündüm sonunda intihar ederdim diye karar verdim bi tanesine bile bakması çok zor hala da zorlanıyorum 7 yaşında korkudan ikinciyi düşünemiyorum
hatun becerikli zaten belli ay ben çok fenaydım çocuk ağlardı bende aglardım şimdide canı sıkılıyor kardeş istiyor ama geçti artıkNevoşun ikizleri var Gayet idare etmiş bana da çok sempatik geliyor
Bundan sonra hep buralardasinben hep estetik forumundaydım buraya yeni transfer oldum
Neden geçsin ki, yaş kaç?hatun becerikli zaten belli ay ben çok fenaydım çocuk ağlardı bende aglardım şimdide canı sıkılıyor kardeş istiyor ama geçti artık
Kardeş çok önemli ya.Tek başına olmak hiç iyi değil.hatun becerikli zaten belli ay ben çok fenaydım çocuk ağlardı bende aglardım şimdide canı sıkılıyor kardeş istiyor ama geçti artık
buralardayım yavaş yavaş açılıyorum 7. senem bitti bu site de daha yeni yeni öğreniyorum :))bi sonraki kategoriyi merak etmiyo degilimBundan sonra hep buralardasin
yaşım 28 de çalışmak istiyorum çocuk artık büyüdü okullu oldu bende kariyer yapayım diyorum belki 30 dan sonra bi tane olun ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktanNeden geçsin ki, yaş kaç?
Kardeş önemli canım Tek bırakma 1 tane kardeşi olsun..hatun becerikli zaten belli ay ben çok fenaydım çocuk ağlardı bende aglardım şimdide canı sıkılıyor kardeş istiyor ama geçti artık
Rahata alışınca zor olur tabi.buralardayım yavaş yavaş açılıyorum 7. senem bitti bu site de daha yeni yeni öğreniyorum :))bi sonraki kategoriyi merak etmiyo degilim
yaşım 28 de çalışmak istiyorum çocuk artık büyüdü okullu oldu bende kariyer yapayım diyorum belki 30 dan sonra bi tane olun ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Oylama ile birlikte kategori belirleme anketi açılacakburalardayım yavaş yavaş açılıyorum 7. senem bitti bu site de daha yeni yeni öğreniyorum :))bi sonraki kategoriyi merak etmiyo degilim
yaşım 28 de çalışmak istiyorum çocuk artık büyüdü okullu oldu bende kariyer yapayım diyorum belki 30 dan sonra bi tane olun ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
bende tek olsun istemiyorum küçük yaşta değilde şimdi ilk çocuğum olsaydı kesinlikle 2 yaş ara ili yapardımKardeş önemli canım Tek bırakma 1 tane kardeşi olsun..
Benim ikizlerle oğlumun arasında 5.5 yaş var.