- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Bu tembellikle çocuklara kim bakacak.Aranızda hamile olan, ilerde hamile kalacak olan olursa ben ikiz yapayım diye dua etsin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tembellikle çocuklara kim bakacak.Aranızda hamile olan, ilerde hamile kalacak olan olursa ben ikiz yapayım diye dua etsin lütfen
Hadi hadi nazlanma açıklayalım artıkAllah bilir
Benden gizliAllah bilir
Yoksa canlı yayın alanındamıydın?Gördüm tabi
Bakarım herhalde ya, sen dua ette bi gelsin sonrasını düşünürüzBu tembellikle çocuklara kim bakacak.
Ben açıklayayımHadi hadi nazlanma açıklayalım artık
En çok harbi hamile
Harbi doğru mu?Allah tamamına erdirsin canım.Tebrik ederim.Allah bilir
Yok sonra gördümYoksa canlı yayın alanındamıydın?
Harbinin hem benim, hem senin, hemde kendisinin bebeğimi taşıdığınıBen açıklayayım
Ne açıklıyoruz
Seninkini de canim beraber buyuturuz artik,beşik kertetmesi yaparizHarbi doğru mu?Allah tamamına erdirsin canım.Tebrik ederim.
Bizim mahallede dört tane ikiz var.Biri yeni doğurdu.Kadın hergün annesinde.Tek başına bakamıyor.Zor yani.Bakarım herhalde ya, sen dua ette bi gelsin sonrasını düşünürüz
kilo fazlam yok benimde ama doğumdan kalan bi miktar göbeciğim var ben altı ay önce bacak estetiği olmuştum sırf bu yüzden kilo aldım yağ yaptım sonra o yağlarımı alıp bacağa koydular çok inceydi gerçi hala ince de göbeğimde çökme oldu zaten zoraki kilo almıştım alamıyorum onlarda eridi gitti aklıma tükereyimSpor yapamıyorum ya sıkılıyorum, sıkılaştırmam gereken pek bir yerim yok, tutma yerlerim var sadece düşük bel pantolonlar sağolsun
Yürüyüş desen hiç sevmem dışarı çıkayım ya dolmuşa ya taksiye atlarım hemen
Sen neler yapıyorsun?
Tamam anlaştık.Seninkini de canim beraber buyuturuz artik,beşik kertetmesi yapariz
Ya baştan zorlanırda sonra alışır, hem eşi de yardım eder 1 tane olunca erkekler karışmıyor 2 olunca mecbur kalkar yerindenBizim mahallede dört tane ikiz var.Biri yeni doğurdu.Kadın hergün annesinde.Tek başına bakamıyor.Zor yani.
sansinlar daha iyi çeyrek taksinlar bizeTamam anlaştık.
Gerçek sanacaklar ya.
30 sn süpermiş bende bi deneyeyimkilo fazlam yok benimde ama doğumdan kalan bi miktar göbeciğim var ben altı ay önce bacak estetiği olmuştum sırf bu yüzden kilo aldım yağ yaptım sonra o yağlarımı alıp bacağa koydular çok inceydi gerçi hala ince de göbeğimde çökme oldu zaten zoraki kilo almıştım alamıyorum onlarda eridi gitti aklıma tükereyim
plank hareketi diye bi şey var sabah akşam 30 sn onu yapıyorum iki haftadır baya fark etti karnım bende senin gibi sıkılıyorum o yüzden bu hareketi sevdim süresi kısa üşenmiyorum
Eş akşam geliyor.Bir tane de önceden vardı.Üç çocuk üfff zor.Tamam kendine güveniyorsan dua edeceğim bak.Sonra yok niye dua ettiniz, keşke etmeseydiniz deme.Benden günah gitti.Ya baştan zorlanırda sonra alışır, hem eşi de yardım eder 1 tane olunca erkekler karışmıyor 2 olunca mecbur kalkar yerinden
Ekrandan uzatırlar artık.sansinlar daha iyi çeyrek taksinlar bize
evet ince diye çocuk bacağı gibiydi ha ne değişti hiçbir şey sadece biçimi iyi oldu30 sn süpermiş bende bi deneyeyim
Bacağın ince diye mi estetik yaptırdın?