- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Yok canimmm kizimda toplasan 2 kere kustummmm...ama bunda hergun afedersinizzzzz kibarligim tutttuIlki de böylemiydi?
Kıyamam ya, zorluğuda bu işte ne yapcan. Değer minik canavarlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canimmm kizimda toplasan 2 kere kustummmm...ama bunda hergun afedersinizzzzz kibarligim tutttuIlki de böylemiydi?
Kıyamam ya, zorluğuda bu işte ne yapcan. Değer minik canavarlara
Avani yesinlerr...bizim.o bile yok..tlfondan giriyoruzzzz nehaberrrrNetim yok tabletten ancak bu kadar
Ne haber İyiyim çok sükür
Ben hayatımda 1 sefer dişçiye gittim tüm dişlerim sağlam 20 likler hariçOyyyyy oyyyyy senin olmayan dislerini seviyimmmmm
Benim pc kıymetli ben onsuz yapamıyorumAvani yesinlerr...bizim.o bile yok..tlfondan giriyoruzzzz nehaberrrr
O zaman belki cinsiyet farkıdırYok canimmm kizimda toplasan 2 kere kustummmm...ama bunda hergun afedersinizzzzz kibarligim tutttu
He heee tamam yaaa inandik..kac beyaz sacin varrr ya da siyahBen hayatımda 1 sefer dişçiye gittim tüm dişlerim sağlam 20 likler hariç
Git calismalar yap sendn iyi haberler ver bizeeee..burdaaa.durdugun kadar koxanin yaninda dur...haydiiii gormuyim seni burdaaaa...cinsiyt farketmezzz ama icimde 3rkek geciyor hayirlisi...saglikli olmalari benim icin daha onemliO zaman belki cinsiyet farkıdır
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
1 tane bile beyaz yok Bizde genetik 50den önce saç beyazlamazHe heee tamam yaaa inandik..kac beyaz sacin varrr ya da siyah
Amannn cokerttin mi pcyiBenim pc kıymetli ben onsuz yapamıyorum
Simdi hicbir yaslilik belirtisi yok ku yaaa bendr var ama o daa yasadigim zorluklardan1 tane bile beyaz yok Bizde genetik 50den önce saç beyazlamaz
Kocamın yanındayım zaten, bebek Yanyana durunca mı oluyorGit calismalar yap sendn iyi haberler ver bizeeee..burdaaa.durdugun kadar koxanin yaninda dur...haydiiii gormuyim seni burdaaaa...cinsiyt farketmezzz ama icimde 3rkek geciyor hayirlisi...saglikli olmalari benim icin daha onemli
Yok pcde net yok Çökünce format atıyorum düzeliyorAmannn cokerttin mi pcyi
Şimdilik yokSimdi hicbir yaslilik belirtisi yok ku yaaa bendr var ama o daa yasadigim zorluklardan
He canim yan yana durdugumuz kadar xocugumi olsaydi ohooooooooKocamın yanındayım zaten, bebek Yanyana durunca mı oluyor
Adam çalışıyor, bende sohbet ediyorum
Evliligimin 5m ayinda annemi kaynettim..ondan sonra basladi.hersey..kaynanamgilden kaynimdan da cok cektim..simdi rahatim esim.sonunda anladi.ama.nafilee icim.eridi icim...ben bdvye giduyorummmŞimdilik yok
Ne zorluğu
Ben beceremiyorum yapacak birşey yokHe canim yan yana durdugumuz kadar xocugumi olsaydi ohoooooooo
Burnumdami sivilxe.neden orda cikti bir bilen varmi konu benim konu yorumlarinIi.bekliyorumBen beceremiyorum yapacak birşey yok
Git bakalım bdv ye
Annen nur icinde yatsınEvliligimin 5m ayinda annemi kaynettim..ondan sonra basladi.hersey..kaynanamgilden kaynimdan da cok cektim..simdi rahatim esim.sonunda anladi.ama.nafilee icim.eridi icim...ben bdvye giduyorummm