- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.891
- 43
Sen git aç ,bende kiblemeye geliyorumBurnumdami sivilxe.neden orda cikti bir bilen varmi konu benim konu yorumlarinIi.bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen git aç ,bende kiblemeye geliyorumBurnumdami sivilxe.neden orda cikti bir bilen varmi konu benim konu yorumlarinIi.bekliyorum
Sende haaaa.hicte sakaya gelmiyorsunSen git aç ,bende kiblemeye geliyorum
Vedalaşalım bari, sen bu konuyla geyikten gidersinBurnumdami sivilxe.neden orda cikti bir bilen varmi konu benim konu yorumlarinIi.bekliyorum
Bana yaşlı dedin o yüzden arkanı kollaSende haaaa.hicte sakaya gelmiyorsun
Ne yaniiii bilmedifim.birsey sordummm vucudum.da cikacak.baska yer bulamadimi.neden cikti ordaaa anlamadimVedalaşalım bari, sen bu konuyla geyikten gidersin
Seyyyy ben mi dedimmm aaaaa sen gercekren unutkansin dimi pinkooo oyle birseu dedimmi benBana yaşlı dedin o yüzden arkanı kolla
Yere takılma bence, Totonda çıksa mutlu mu olacaktın?Ne yaniiii bilmedifim.birsey sordummm vucudum.da cikacak.baska yer bulamadimi.neden cikti ordaaa anlamadim
Yok canım hiç dermisinSeyyyy ben mi dedimmm aaaaa sen gercekren unutkansin dimi pinkooo oyle birseu dedimmi ben
Desin tabi hemde kaç kereSeyyyy ben mi dedimmm aaaaa sen gercekren unutkansin dimi pinkooo oyle birseu dedimmi ben
kollamasına gerek yok onun arkasında ben varım conemBana yaşlı dedin o yüzden arkanı kolla
En azinsan gorunmezdi burun bandimi.taksam.neYere takılma bence, Totonda çıksa mutlu mu olacaktın?
O zaman ikinizde arkanızı kollayınkollamasına gerek yok onun arkasında ben varım conem
Ebatını merak ettim, kocaman olsa gerekEn azinsan gorunmezdi burun bandimi.taksam.ne
Oooooo hosgeldin tolimcimmmm..iste yasli.basli.insanlarla.ugrasiyorumm.myanimda oldugun icin sagol yavyummm.benimmmkollamasına gerek yok onun arkasında ben varım conem
Nevosss arkamizda ne yapacaksin lutfen soyleeeeeO zaman ikinizde arkanızı kollayın
Bak hala konuşuyorOooooo hosgeldin tolimcimmmm..iste yasli.basli.insanlarla.ugrasiyorumm.myanimda oldugun icin sagol yavyummm.benimmm
Kib yapacağımNevosss arkamizda ne yapacaksin lutfen soyleeeee
emeeeeennnn cok korktum ühüühühühühhü lilililililiO zaman ikinizde arkanızı kollayın
yaşlı başlı bi de şişkolar habibtecıgım naparsın nevosla pınkıde allah boyle yaratmısOooooo hosgeldin tolimcimmmm..iste yasli.basli.insanlarla.ugrasiyorumm.myanimda oldugun icin sagol yavyummm.benimmm
Simdi.nasil anlatsammm.mercimek kadar gelir sanirim.bir burun cikacak.kadar buyuk ucuncu delik cikiyorEbatını merak ettim, kocaman olsa gerek
Kiloya hiç girme benceemeeeeennnn cok korktum ühüühühühühhü lililililili
yaşlı başlı bi de şişkolar habibtecıgım naparsın nevosla pınkıde allah boyle yaratmıs