- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Sende kendine iyi bak kibbu zamanda editor olmak.varmia baksana tehditeeeeeKib yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende kendine iyi bak kibbu zamanda editor olmak.varmia baksana tehditeeeeeKib yapacağım
Ne yapacazz allah vergisi.bendede varemeeeeennnn cok korktum ühüühühühühhü lililililili
yaşlı başlı bi de şişkolar habibtecıgım naparsın nevosla pınkıde allah boyle yaratmıs
girdim nolcekKiloya hiç girme bence
Şişko olsak yemek bölümünde olmazdık Senin gibi ip atlardıkemeeeeennnn cok korktum ühüühühühühhü lililililili
yaşlı başlı bi de şişkolar habibtecıgım naparsın nevosla pınkıde allah boyle yaratmıs
sende de ne varNe yapacazz allah vergisi.bendede var
işte o yuzden sıskosunuz zaten yıyonuz yıyonuz sonra biz şişmanladık tolın sen ne kadar zayıfsın tolın sen ne kaaaaa mökemmelsın tolın bla bla blaŞişko olsak yemek bölümünde olmazdık Senin gibi ip atlardık
Ben şişkoysam sende öylesin, kilomuz aynıgirdim nolcek
Kib yapmak için Editör olmaya gerek yokSende kendine iyi bak kibbu zamanda editor olmak.varmia baksana tehditeeeee
Hain kariiiii hemende satti beniDesin tabi hemde kaç kere
yoooo ben 1 kılo verdım conem senden zayıfım yaneBen şişkoysam sende öylesin, kilomuz aynı
Hatta ben erimeye devam ediyorum
Simdi.bende seni kibleyebilirim.dimiiiKib yapmak için Editör olmaya gerek yok
Tolin sen ne kadar tatlısın,ne kadar şirinsinişte o yuzden sıskosunuz zaten yıyonuz yıyonuz sonra biz şişmanladık tolın sen ne kadar zayıfsın tolın sen ne kaaaaa mökemmelsın tolın bla bla bla
Yalan mı SöyleyeyimHain kariiiii hemende satti beni
Tabi canım hiç çekinmeSimdi.bende seni kibleyebilirim.dimiii
tabiki oyleyımmmmTolin sen ne kadar tatlısın,ne kadar şirinsin
Cekinmem.merak etmeeeeTabi canım hiç çekinme
Dikkat et ama eğlence için yaparsan banlanırsınSimdi.bende seni kibleyebilirim.dimiii
Belki gerekçesi vardırDikkat et ama eğlence için yaparsan banlanırsın
Nevosaaa degerrrrDikkat et ama eğlence için yaparsan banlanırsın
Senin ugrunaaaa ban yemege hazirimBelki gerekçesi vardır