- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Tahmin edersin ki, Kazanan mune abla olmuşBenimde kardeşim ve eşi öğretmen ,bende mi takip etsem
Adra yarışmaya katılınca bulaşmaya mı başladın
Ama rakibim nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin edersin ki, Kazanan mune abla olmuşBenimde kardeşim ve eşi öğretmen ,bende mi takip etsem
Adra yarışmaya katılınca bulaşmaya mı başladın
O zaman biz hiç bulasmayalımTahmin edersin ki, Kazanan mune abla olmuş
Ama rakibim nevoş
Ne olsun Nevoş aynı şeyler işte.Sen nasılsın?Temizlik bitti mi?Ne yapıyorsun adra'cım
Özlemem mi.Özellikle siyaset konuşmayı özledim.Bildiğin şeyler işte.Sen napıyorsun? Satışlar iyi mi?Ablamla eniştem ÖĞRETMEN eniştem aynı zamanda akademisyen olmak üzere. Ilerdeki mesleki tartışmalarını önden izleyeyim dedim
Nörüyon Adra bayağıdır seninle uğraşamıyorum, özledin mi?
İyiyim çok şükürNe olsun Nevoş aynı şeyler işte.Sen nasılsın?Temizlik bitti mi?
Özlemem mi.Özellikle siyaset konuşmayı özledim.Bildiğin şeyler işte.Sen napıyorsun? Satışlar iyi mi?
Bende özledim, konuşuruz ya ayıran var nasılsaNe olsun Nevoş aynı şeyler işte.Sen nasılsın?Temizlik bitti mi?
Özlemem mi.Özellikle siyaset konuşmayı özledim.Bildiğin şeyler işte.Sen napıyorsun? Satışlar iyi mi?
Ayyy en gıcıkları kalmış. Kolay gelsin canım.İyiyim çok şükür
Bitti sayılır Koltukları sileceğim,birde kiler toparlanacak
Rabişte tatilde keyif yapıyor, kime bulaşcam hazır adrayı yakalamışımO zaman biz hiç bulasmayalım
Tamam bulaşabilirsin
Adra'cım yaptıklarımın yanında bunlar devede kulakAyyy en gıcıkları kalmış. Kolay gelsin canım.
Dimi ayıran biri bulunur.Beğeni bile yapamıyorum ki herkes görür diye.Allah bol kazançlar versin canım.Bende özledim, konuşuruz ya ayıran var nasılsa
Almıyorsun ki iyi olsun
Iyi çok şükür bayram yaklaştı ya, keşke hep bayram olsa dedirtiyor
Sende haklısınRabişte tatilde keyif yapıyor, kime bulaşcam hazır adrayı yakalamışım
Onu bende yapamıyorumDimi ayıran biri bulunur.Beğeni bile yapamıyorum ki herkes görür diye.Allah bol kazançlar versin canım.
Bulaş bulaş.Ben salon kadını çizgimden çıkmam.Bulaşan ne olur bilmem.Rabişte tatilde keyif yapıyor, kime bulaşcam hazır adrayı yakalamışım
Demi ya bende YapmıyorumDimi ayıran biri bulunur.Beğeni bile yapamıyorum ki herkes görür diye.Allah bol kazançlar versin canım.
Gerçekten miSende haklısın
Bana bulaşma ne yaparsan yap dermişim
Plaza kadınını mı oynayacaksınBulaş bulaş.Ben salon kadını çizgimden çıkmam.Bulaşan ne olur bilmem.
GerçektenDemi ya bende Yapmıyorum
Âmin Allah Razı olsun
Gerçekten mi
Yanına yaklaşana bulaşayım o zamanGerçekten
Yok o beni aşar.Bizim evin salon kadını olurum.Sen her rolü olmayı seviyorsan senin tercihin tabi.Ben seçiciyim huyum kurusun.Plaza kadınını mı oynayacaksın
Ben her role girerim mesele yok
O zaman çok yorulursunYanına yaklaşana bulaşayım o zaman
Yok ya ruh halime göre seçerimYok o beni aşar.Bizim evin salon kadını olurum.Sen her rolü olmayı seviyorsan senin tercihin tabi.Ben seçiciyim huyum kurusun.
Rabiş hoppa demekte haklı mı neO zaman çok yorulursun
Ben miYok ya ruh halime göre seçerim
Bi dondurma Verde serinleyelim, yeni duştan çıktım Fenalık bastı yine
Rabiş hoppa demekte haklı mı ne