- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Oooooooooo yeni tarif bulunmuş,yapılmışBiliyorum du bi bakim tariflere benimki fırında :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooooooooo yeni tarif bulunmuş,yapılmışBiliyorum du bi bakim tariflere benimki fırında :))
Etiket yapacaksın canım
Evet canım oraya yazacaksınnasil yapcam peki nevos ???
kendi konumu mu etiketleyecem ? yukardaki tags bolumune bastim, yazi yazmalik bi yer cikti...oraya mi
Sorma en sonunda şeytanın bacağımı kırılcak yoksa çenesinimi dağıtcam bilmiyorum tarifler içindede yok çok şükür ama sanırım paylaşım esnasında desteğe ihtiyaç duyabilirimOooooooooo yeni tarif bulunmuş,yapılmış
Oo.. Çabuk atlatmışsın dünkü krizi :))Biliyorum du bi bakim tariflere benimki fırında :))
Ellerine sağlıkSorma en sonunda şeytanın bacağımı kırılcak yoksa çenesinimi dağıtcam bilmiyorum tarifler içindede yok çok şükür ama sanırım paylaşım esnasında desteğe ihtiyaç duyabilirim
Öğretme nevoş, Yanlışlıkla ilk sayfaya geçer falanEvet canım oraya yazacaksın
Her kelimenin yanına virgül ekleyeceksin
Mesela Çikolatalı kek,kek tarifi vs gibi...
buldum bile yarın malzemeleri tamamlayıp akşama yapmayı düşünüyorum zaten kek yapacaktımda inşallah akşama kadar kimse tarifimi eklemez denemeyi çok istediğim bir kek adı bende kalsın şimdilik yapayım güzel olursa katılırsam nasıl konu açılıyoır falan sorarım olur muTarif bulursanız bekliyorum
Tamam canımbuldum bile yarın malzemeleri tamamlayıp akşama yapmayı düşünüyorum zaten kek yapacaktımda inşallah akşama kadar kimse tarifimi eklemez denemeyi çok istediğim bir kek adı bende kalsın şimdilik yapayım güzel olursa katılırsam nasıl konu açılıyoır falan sorarım olur mu
Başka detay vermiyorum,bu kadarÖğretme nevoş, Yanlışlıkla ilk sayfaya geçer falan
Daha ne kaldıBaşka detay vermiyorum,bu kadar
Öğretme nevoş, Yanlışlıkla ilk sayfaya geçer falan
Öğretme nevoş, Yanlışlıkla ilk sayfaya geçer falan
Ne söyledimDaha ne kaldı
Kızam sen benim rakibimsin cahil kalman işime geliryok anlamadim.zati.
niye sakliyonuz hainleerrr....
aklimda delu sorular
Etiketi nasıl yapacağını Ayrıntılı anlattın, neyse anlamamış ellemeNe söyledim
Ne yazacağı önemli nasıl yaptığı değilEtiketi nasıl yapacağını Ayrıntılı anlattın, neyse anlamamış elleme
Beceremez ya, Nur da o ışığı göremedimNe yazacağı önemli nasıl yaptığı değil
Belki yaparBeceremez ya, Nur da o ışığı göremedim
Yapamayacağı varsa da inat için yapar artıkBelki yapar
Sana inat yapabilirYanlış taktik yaptınYapamayacağı varsa da inat için yapar artık