Vuslatimm sağol tatlimmmaminnn inşallah canimmm yok dürüm sevmiyom zaten ben
Ruh öküzüm o benim
Benimki uyudu bileSu anda odanin altini ustune getirmekle mesgul
İyi o zamanBol bol ayva ya, mevsimi hem de Peygamber Efendimiz(s.a.v) hamile kadınlara ayva ve elma yemelerini tavsiye etmiş canım
Bittimi oylama..
Benimki uyudu bile
Evet çocuklar arıyorlar babalarını benimki mesai de kalsa babası gelmeden uyumak istemiyor kerataBabamiz gitti gideli uyku duzenimiz bozuldu gec yatmaya basladik
Ha sen 3 diyosun yani yok canım ben o kadar cesaretli değilim bu da erkek olsaydı belki düşünürdüm ama bir oğlum var bu da kız çok şükür yeter bana Allah isteyene versin cıkss
Evet canım hurma da var ama hurmayı hamileliğin ilk aylarında fazla tüketmemek gerekiyormuş. Tabi son ayda doğumu kolaylaştırmak için hurma en iyisi:)Hurmada var cnm . ur
Benim için bittiBittimi oylama..
Kazen bey bir konu daha var değinmek istediğim .Bu yarışmada değil bir sonrakinde 2 oy verme hakkı tanıdık ....
bende bu yarışmada 5 adet tarif arasında gittim geldim....
börek için tarif bakayım hiç ilgi alanım değil ama olsun maksat eğlence
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
katıl katıl bu sefer 35 tarif olsun :)) el açması olsa neysede hazır yufkadan neler oluyor bende pek bilmiyorum ama tariflen geldikçe öğrenmiş olucam aklımda bi tarif var aslında ama çok klasik böyle farklı lezzetli bir şey bulabilir miyim acaba bakınıyorumiki oy mu
napsam, yine mi katilsam
Teşekkür ederimm canimEnHarbiKiz haberini okudum cok mutlu oldum sevindim senin adina
Rabbim kucagina almayida nasip etsin
İyi o zamanBol bol ayva ya, mevsimi hem de Peygamber Efendimiz(s.a.v) hamile kadınlara ayva ve elma yemelerini tavsiye etmiş canım
Yerken bana niye getirmiyon zalımın kızı arada beni de oku üfle nazar değiyor yakusuklulugumaTeşekkür ederimm canimaminn inşallah
Ayva aradim da çıkmamış daha. Her sabah 1 elmaya ayetel kürsi okuyup yiyorum,şifa olsun bebişimeee