- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
O tadilat isine girer gibi olduk geri kaldi ileriki aya . Anamm bendenn kayinvalide olur mu diye isyan koparaydin .. boyle genc kayinvalide olmaz amaa . Hayirlisi olsun nisan kurdelesini ablacim getir yutcammm sakladiniz dmi :) kizini ben kucuk saniyordum bu arada :) kalcalarima masallah deyinn ayricanaa@HanimKelesimiGetir
U
uc kez alinti yaptim hemen begenmee yaa telden giriyorum yinee herseyi katistirdim yinee neyse nevom arkamdan toparlar burlari @Nevreste
Yaaa sorma kaynana oldum bende,yaş oldu artık 51 az değilim yaniValla kurdale ne oldu bilmiyoryumda salonda bekarlar kestiler kendilerine herhalde..Kızımda 26 yaşında oldu.
Heyytttt maşallahhh diyeyim hemenn
Telefondan zor yaa yazmak
Masallah sana allah hayirlisi ile dugununu gostersin benden iki yas.buyukmusYaaa sorma kaynana oldum bende,yaş oldu artık 51 az değilim yaniValla kurdale ne oldu bilmiyoryumda salonda bekarlar kestiler kendilerine herhalde..Kızımda 26 yaşında oldu.
Heyytttt maşallahhh diyeyim hemenn
Telefondan zor yaa yazmak
Kizim dun irzima geciyodu adamin biri
Masallah sana allah hayirlisi ile dugununu gostersin benden iki yas.buyukmus
Bak duydun mu kizil krakerKendi ellerimle everecem onu
Amin darısı tüm bekarlara olsun inşallah..
Bak duydun mu kizil krakercimcimegfb esra erolada katilabilirim gizlaa bi cilginlik yapip
Ne ara tatil yaptın ayolll.. maşallah sana güzel yüzdünmü bariiii... eee pekiii düğün ne zaman sen istanbuldasın kızçen nere gidicek gelinn.. keleşimm..Kendi ellerimle everecem onu
Amin darısı tüm bekarlara olsun inşallah..
Ne ara tatil yaptın ayolll.. maşallah sana güzel yüzdünmü bariiii... eee pekiii düğün ne zaman sen istanbuldasın kızçen nere gidicek gelinn.. keleşimm..
ohhh sefan olsun keleşimm.. inşallah Rabbim utandırmasın hep mutlu olsun kızçen,, vede sizlerr.Geçen pazar gidip cuma döndük,yağmura yakaalnadık birde bodruma gittik..
Yüzdüm valla hem deniz hem havuz iyi geldi..
Düğün seneye olacak temmuz gibi,akdenize gidiyor
ohhh sefan olsun keleşimm.. inşallah Rabbim utandırmasın hep mutlu olsun kızçen,, vede sizlerr.
SeyyyVarmı darling olayları sende
Seyyybilmem ki ne desem yok valla darlingim boy friendim beni kim ceker yahu
Evlilik olgunlugu yok bide atama bekliyorum ablacim isin olsun da gerisi corap sokugu gibi olur[/QUOTE][QUOTE="HanimKelesimiGetir, post: 42795676, member: 711olmadane yahu çekmesin ki,zor birimisin mesela
Evlilik olgunlugu yok bide atama bekliyorum ablacim isin olsun da gerisi corap sokugu gibi olur
Grs ablacimDionee hayırlsı olsun yinede sen söyledin belkide benim hafızada kalmıyor bazen
Hadi kaçtım yine görüşürüz..
Bak duydun mu kizil krakercimcimegfb esra erolada katilabilirim gizlaa bi cilginlik yapip