- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.791
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ornegin senin kalca
DioneeGunaydinlarr.. Kartopu tatlısını akşam yaptım..
Tadımı...??? enfes ayoll..@Dionee Nevreste
Eki Görüntüle 1642008
Eki Görüntüle 1642009
Gunaydin kakaomm efendim
Kalcalarima gulmee liffenn
Günaydınn kuzumm..nasılsınGunaydin kakaomm efendim
Gunaydin iyi dyelim iyi olalim.. babani izmire yolladim aksam hasta ins iyi haberlerini aliriz ona canim sikkin biraz. .sen nasilsin kakaommGünaydınn kuzumm..nasılsın
Günaydınnn
Geçmiş olsun tatlımm inşallah güzel haberler verirsin bizeee.. Rabbim şifa ihsan eylesinn..Gunaydin iyi dyelim iyi olalim.. babani izmire yolladim aksam hasta ins iyi haberlerini aliriz ona canim sikkin biraz. .sen nasilsin kakaomm
Ablam cok seksi kalcalarim var
Hayirlisi aminn vuslatim guzel dileklerin icin tskler .. daha guzel okullar isler seninkilerin olsun insallahÇok iyi canım, mutlaka güzel bir imkan çıkar İşte de eşde de Rabbim gönlüne göre versin canım
Aminnnnn ..sifa bekleyen herkese insallah kakaom .. dun tatliyi denedin mi .. senin yakisikli oglus napti okulu sevmis mi .. hayirlisi olsunn baslamis dun dmiGeçmiş olsun tatlımm inşallah güzel haberler verirsin bizeee.. Rabbim şifa ihsan eylesinn..
Günaydınnn
Ablam cok seksi kalcalarim var
Karbinhidrat yag kolay mi sandinizz bu asanaya getirmek gunaydin musmutlu gunun olsun .. coktan beri gorusemiyoruz nasilsinn
O tadilat isine girer gibi olduk geri kaldi ileriki aya . Anamm bendenn kayinvalide olur mu diye isyan koparaydin .. boyle genc kayinvalide olmaz amaa . Hayirlisi olsun nisan kurdelesini ablacim getir yutcammm sakladiniz dmi :) kizini ben kucuk saniyordum bu arada :) kalcalarima masallah deyinn ayricanaa @HanimKelesimiGetirGünaydın oflucum
Bayıldımmm yanii o kalçalara
Günaydın sanada sağol,bu sene çok yoğunluk oldu ev tadilatı oldu,arkadan kızımın istenmesi nişzndı derken sonrada tatil yaptık..
O tadilat isine girer gibi olduk geri kaldi ileriki aya .
uc kez alinti yaptim hemen begenmee yaa telden giriyorum yinee herseyi katistirdim yinee neyse nevom arkamdan toparlar burlari NevresteGünaydın oflucum
Bayıldımmm yanii o kalçalara
Günaydın sanada sağol,bu sene çok yoğunluk oldu ev tadilatı oldu,arkadan kızımın istenmesi nişzndı derken sonrada tatil yaptık..