Manyak mıdır nedir

Canım insan egosu yok sayılmaya dayanamaz.
Sen onu yok saymaya devam et. Uzak dur bu tip insanlardan. Belli ki sende bir şeyleri kıskanıyor. Her şey gönlünce olsun.
Kıskançlıkdan değilde çirkeflikten uğraşıyor gerçekten ego meselesi.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Evet evet ne yaptığımı bilmiyorum ama her konumda böyle bir ekip var sürekli konuyu başka yöne çekip dağıtıyorlar ban yemek için tuzak resmen.
Buradan tüm kk sesleniyorum elektrik için 186 doğalgaz için 187 su için 185 arayın komşuları rahatsız etmeyin.
Kötülükten beslenen insanlar var malesef. İlk defa böylesini görünce bi şaşkınlık yaşadım. Başka işleri yok işsizlikten kimse sardıracağını şaşırıyor arkadaş.

kimse sormamış ama ben sorayım, sizin guruptan çıkma nedeniniz, arkadaşlarınızın sizi haklı bulduğu ve bu çatlak kadının "uyarsaydı söyleseydi" dediği konu nedir?

kimse sormamış ama ben sorayım, sizin guruptan çıkma nedeniniz, arkadaşlarınızın sizi haklı bulduğu ve bu çatlak kadının "uyarsaydı söyleseydi" dediği konu nedir?
Konu şu bişeyler paylaşıyordu sürekli ve bir paylaştığında onunla aynı fikirde olmadığımı söyledim. Oda onunla aynı fikirde olmak zorundaymışım gibi konuşunca bozuldum. En doğrusunu o biliyormuş gibi davranılmasından rahatsızlık duydum.

Tahakküm altina almaya calisiyor. Kendine uydular yaratmak istiyor. Beklenmedik bir tepki alinca bertaraf etmek icin kucumseyip etkisiz hale getirme mucadelesine girisiyor. Itibar zedelemeye calisiyor. Tipik bir kisilik bozuklugu. Bu davranislarinin altinda buyuk bir eziklik yatıyor olmali. Mobingine bas egme. Gul gec.

Ben yapım gereği asla bir kimsenin başkanlığında bi grupta takılamam herkes özgür ve şahsi fikir sahibi olmalı. Hepimiz yaşımızı başımızı aldık bir çobana ihtiyacımız yok.
Hayatta tahammül edemem bir kimseye boyun eğmeyi o kişinin boyunduruğu altın yaşamayı.
Sildim gitti

Off size şuan o kadar hak veriyorum ki. Cidden yorumları okurken "nasıl ya, bu konudan bunu nasıl çıkarmış" diye diye okudum.

Konuya gelince karşınızda bariz bi şekilde sizi kışkırtmaya çalışan biri var. Hani küfür etseniz rahatlayacak "beni kale aldı" diye. O yüzden de kale almamaya devam edin. Belli biraz olsun hırsını, egosunu terbiye etmeyi öğrenir.

Kk bugun ban yememek için direniyorum yoksa yazacak çok şey var da yazmıyorum sakin kalmaya çalışıyorum.

Evet evet kışkırtmak için çaba gösteriyor. Bana bu gösterdiği bu çabaları iyi olmaya gösterseydi zaten çevresinde yalnız kalmazdı. Kötü olmak iyi olmaktan daha zor...

Komik mi?
Kendisi ile görüşmek istemeyen bi insanı taciz etmesiyle alay geçiyorsunuz. Daha komik olan fake konular var onlarda eğlenebilirsiniz.

bence komik. sizde uzaktan bakın size de komik gelir.
hem sinirlenmek yerine kadına gülmek, dalga geçmek daha eğlenceli.
görüşmek istemediğinizi bildiği halde azimle aramış.
valla bir sakin düşünün komik yani:)

Taciz edilen benim ondan komik gelmiyordur. Ben sadece uzak dursun istiyorum. Lütfen sizde eğlenmeyin bu durumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…