- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Kıskançlıkdan değilde çirkeflikten uğraşıyor gerçekten ego meselesi.Canım insan egosu yok sayılmaya dayanamaz.
Sen onu yok saymaya devam et. Uzak dur bu tip insanlardan. Belli ki sende bir şeyleri kıskanıyor. Her şey gönlünce olsun.
Evet evet ne yaptığımı bilmiyorum ama her konumda böyle bir ekip var sürekli konuyu başka yöne çekip dağıtıyorlar ban yemek için tuzak resmen.ay icim daraldi ya benim cok dikkatimi cekiyor bazi uyeler konu sahibini sinirlendirmek icin ozel caba harciyor resmen. oncelikle konu sahibi sizi sakin tavrinizdan dolayi tebrik ederim.
bir insan yuzsuz veya mal veya dengesiz degilse arasinda sorun olan ve 2 sokak otede oturan insani arayip elektrigi sormaz gevsek gevsek. coluk cocuk sahibi insan elektrik kesildiginde kiminle gorusecegini de bilsin bir zahmet sanki 628261 haneli numara yahu 3 hane 3. bunu bile savunmussunuz.
ayrica bazi insanlar gercekten yuzsuz oluyor. insanlari kendisine bulastirmak hosuna gidiyor. ciddiye bile almayin sunu ya.
kimse sormamış ama ben sorayım, sizin guruptan çıkma nedeniniz, arkadaşlarınızın sizi haklı bulduğu ve bu çatlak kadının "uyarsaydı söyleseydi" dediği konu nedir?Selam kk cici kadınları
Bir sorunum var çokta sinirlerimi bozdu.
Benim arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım bi arkadaşım vardı. Bu arakadaşla başta iyiydik bir problemimiz yoktu daha sonraları hareketleri hoşuma gitmediği için ve beni kıracak bir davranışta bulunduğu için (gösteriş budalası, bilmiş ve aşırı derecede görgüsüz) görüşmek istemedim whatsaap grubundan da çıktım. O kişi anlamış benim neden çıktığımı ve arkamdan uyarabilirdi demiş. Ama diğer arkadaşlar beni haklı bulmuşlar ve o gruptan çıkmış. Sonra girmek istemiş herhalde ama kimse oralı olmadı. Zaten onu ne konuda uyarabilirim ki yaşını başını almış ve anne olan bir kadın. Ben ne desem yanlış anlaşılacak diye sessiz sedasız gruptan çıktım. Sınavlarım vardı bebek için tedavi görüyordum yoğundum kimseyle uğraşacak da zamanım yoktu.
Sonra bi 15 gün görüşmedik konuşmadık ama o durumdan laf sokarak yada evini çocuğunu kocasını paylaşarak öve öve bitiremedi kendini ve bunu kasti olarak görmem için yaptığını düşünüyordum. Düşündüğüm de doğru çıktı.
Şöyle ki ben bu arkadaşın durumlarından da çok sıkıldım ve gereksiz bulduğum için kişi listemden sildim. Sildikten yarım saat sonra bişey yazmış silmiş. Takip ettiğinden emin oldum. Sanırım onu engellediğimi zannetti onu kontrol etmek için de yazdı sildi. Neyse önemsemedim. Aradan iki gün geçti bu sabahda aramış. Elektrik kesik mi diye. Yahu altı üstü yanı sağı solu komşu iki sokak ötede beni neden arıyor elektriği sormak için. Ve dalga geçer bir ses tonu ile konuştu hahahah falan yaptı bende yeni uyanmıştım anlayamadım ne yaptığını sadece kesik dedim ve kapattım telefonu. Sonradan dank etti bunun benimle dalga geçip uğraştığı.
Kızlar bu ruh hastası arkadaş bana bayağı bilenmiş anladığım kadarıyla. Yani sindiremedi herhalde yok sayılmayı bilemiyorum. Ben önemsiz gördüğüm insanları hayatımdan çıkarıyorum görmeyince daha mutlu oluyorum herkes gibi. Kusura bakma demesini bile beklemedim. Sadece uzaklaştım bunu kabullenememesi ve hatta ilerisine gidip taciz eder gibi davranması artık canımı sıkmaya başladı.
Seviyesizliğine inip muhattap olmamaya çalıştıkça salça oluyor. Beni kaşıyor ki kavga edeyim veyahut bişey söyleyeyim olay olsun diye. Ama ben ona prim verecek biri değilim. Şansını zorlamasını istemiyorum çünkü kendi zararlı çıkar. Sizce ne yapmalıyım?
Edit:
Ya bu kk bazı insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmak kadar zor.
Bir insanın sizinle dalga geçip geçmeyeceğini anlayabilirsiniz. Bunu anlamamak için aptal olmak gerekiyor. Bunlar benim sanrılarım değil diğer arkadaşlarda durumun farkındalar daha önce böyle paylaşımlarda bulunmayan birisi ben gruptan çıktıktan sonra bulunmaya başlamış ve sürekli laf sokan durumlarda buluyor. Hedef belli. Daha önce de bir arkadaş grubunda böyle yapmış tartışma çıkarmış vs. Sorunlu bir kişilik bunu ben uydurmuyorum bizi tanıştıran arkadaş da söylüyor.
Elektriği sorması için alt üst yan komşuları filan olmam gerekiyor bırakın aynı binayı biz aynı sokakta bile değiliz. Bu durumda elektriği bana sorması ne kadar mantıklı. Velevki sordu diyelim sormanında bir adabı var gevşek gevşek konuşulmaz.
Sizler elektriği sormak için sizi hayatından çıkardığını bildiğiniz bir insanı hatta sizin elektriğinizle alakası olmayan bir insanı mı arıyorsunuz?
Kıskançlık diyenler var. Ben eğitim, maddi ve manevi her anlamda daha üstünüm ama bunu hiç bi zaman göstermedim de kullanmadım da onda sahip olmak istediğim bişey yok. sadece tarzım bir insan değil görüşmek istemedim bu kadar. Herşeyi kıskançlığa yormayın.
Aradığında neden açtığımı soranlar var yeni uyanmıştım numara kayıtlı olmadığı içinde sesinden tanıdım o olduğunu. Baştan bilseydim açmazdım.
Mesele sadece ben bu kişiyi hayatımdan sessizce çıkardım ama bu kişi bana whatsaaptan önce yazdı gönderdi sonra gönderdiğini sildi ve arayıp dalga geçti. Ben bu konu da ne yapmam gerektiğini soruyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen.
Konu şu bişeyler paylaşıyordu sürekli ve bir paylaştığında onunla aynı fikirde olmadığımı söyledim. Oda onunla aynı fikirde olmak zorundaymışım gibi konuşunca bozuldum. En doğrusunu o biliyormuş gibi davranılmasından rahatsızlık duydum.kimse sormamış ama ben sorayım, sizin guruptan çıkma nedeniniz, arkadaşlarınızın sizi haklı bulduğu ve bu çatlak kadının "uyarsaydı söyleseydi" dediği konu nedir?
Tahakküm altina almaya calisiyor. Kendine uydular yaratmak istiyor. Beklenmedik bir tepki alinca bertaraf etmek icin kucumseyip etkisiz hale getirme mucadelesine girisiyor. Itibar zedelemeye calisiyor. Tipik bir kisilik bozuklugu. Bu davranislarinin altinda buyuk bir eziklik yatıyor olmali. Mobingine bas egme. Gul gec.Konu şu bişeyler paylaşıyordu sürekli ve bir paylaştığında onunla aynı fikirde olmadığımı söyledim. Oda onunla aynı fikirde olmak zorundaymışım gibi konuşunca bozuldum. En doğrusunu o biliyormuş gibi davranılmasından rahatsızlık duydum.
Ben yapım gereği asla bir kimsenin başkanlığında bi grupta takılamam herkes özgür ve şahsi fikir sahibi olmalı. Hepimiz yaşımızı başımızı aldık bir çobana ihtiyacımız yok.Tahakküm altina almaya calisiyor. Kendine uydular yaratmak istiyor. Beklenmedik bir tepki alinca bertaraf etmek icin kucumseyip etkisiz hale getirme mucadelesine girisiyor. Itibar zedelemeye calisiyor. Tipik bir kisilik bozuklugu. Bu davranislarinin altinda buyuk bir eziklik yatıyor olmali. Mobingine bas egme. Gul gec.
Komik mi?e kadın amacına ulaşmış. manyak yada değil.
takdir etmek lazım azimli neticede:))
engelleyin geçin.
Off size şuan o kadar hak veriyorum ki. Cidden yorumları okurken "nasıl ya, bu konudan bunu nasıl çıkarmış" diye diye okudum.ay icim daraldi ya benim cok dikkatimi cekiyor bazi uyeler konu sahibini sinirlendirmek icin ozel caba harciyor resmen. oncelikle konu sahibi sizi sakin tavrinizdan dolayi tebrik ederim.
bir insan yuzsuz veya mal veya dengesiz degilse arasinda sorun olan ve 2 sokak otede oturan insani arayip elektrigi sormaz gevsek gevsek. coluk cocuk sahibi insan elektrik kesildiginde kiminle gorusecegini de bilsin bir zahmet sanki 628261 haneli numara yahu 3 hane 3. bunu bile savunmussunuz.
ayrica bazi insanlar gercekten yuzsuz oluyor. insanlari kendisine bulastirmak hosuna gidiyor. ciddiye bile almayin sunu ya.
Kk bugun ban yememek için direniyorumOff size şuan o kadar hak veriyorum ki. Cidden yorumları okurken "nasıl ya, bu konudan bunu nasıl çıkarmış" diye diye okudum.
Konuya gelince karşınızda bariz bi şekilde sizi kışkırtmaya çalışan biri var. Hani küfür etseniz rahatlayacak "beni kale aldı" diye. O yüzden de kale almamaya devam edin. Belli biraz olsun hırsını, egosunu terbiye etmeyi öğrenir.
Komik mi?
Kendisi ile görüşmek istemeyen bi insanı taciz etmesiyle alay geçiyorsunuz. Daha komik olan fake konular var onlarda eğlenebilirsiniz.
Taciz edilen benim ondan komik gelmiyordur. Ben sadece uzak dursun istiyorum. Lütfen sizde eğlenmeyin bu durumla.bence komik. sizde uzaktan bakın size de komik gelir.
hem sinirlenmek yerine kadına gülmek, dalga geçmek daha eğlenceli.
görüşmek istemediğinizi bildiği halde azimle aramış.
valla bir sakin düşünün komik yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?