• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manyak mıdır nedir

Hocam sal gitsin ya. Ben uzaklaştım falan diyip sonra onun yaptığı her hareketi kendi üzerinize almak çok sağlıklı gelmedi bana. Zaten eviyle eşiyle hava atmayı seviyormuş yani neden sadece size hava atmak için paylaştığını düşünüyorsunuz. Genel hava atarken size de denk gelmiş demek ki.
Bende saldım zaten çıkardım hayatımdan mesele o değil ki bu şahısın beni taciz edee gibi yazması ve gönderdiği şeyi silmesi, sonrasında dalga geçer gibi araması.

Bende saldım zaten çıkardım hayatımdan mesele o değil ki bu şahısın beni taciz edee gibi yazması ve gönderdiği şeyi silmesi, sonrasında dalga geçer gibi araması.
Bende hayatımdan çok insan çıkarttım. Hatta öyle bir çıkarttım ki karşımda köçek oynasa dönüp bakmam. Madem ki bu kadar rahatsız ediyor sizi bu kişinin varlığı, sizde öyle bir çıkartma ile çıkartın hayatınızdan ki öyle bir insan hiç var olmamış gibi olsun.
Dipnot: Ayrıca ben bu kadar rahatsız olacağınız bir sorun da görmedim

Bende hayatımdan çok insan çıkarttım. Hatta öyle bir çıkarttım ki karşımda köçek oynasa dönüp bakmam. Madem ki bu kadar rahatsız ediyor sizi bu kişinin varlığı, sizde öyle bir çıkartma ile çıkartın hayatınızdan ki öyle bir insan hiç var olmamış gibi olsun.
Dipnot: Ayrıca ben bu kadar rahatsız olacağınız bir sorun da görmedim
Ben hayatımdan çıkardığım kişilerin mesaj atmasınsan beni aramasından rahatsızlık duyuyorum. Farketmese anlarım ama bile bile beni araması art niyet belirtisi

Açık açık sorun yaşadığımızı yazdım. Sorun yaşadığınız bir insanı mı arıyorsunuz elektriğiniz gidince?
Şartelin attığını anlamak için şartele bakmanız, arıza olduğunu anlamanız için tedaşı aramanız gerek evet öyle yapın.
Ve bizim aramızda iki sokak var iki sokak da aynı apartmanda oturan komşular değiliz. Sorması aşırı mantıksız.
Sizin onda begenmedıgınız taraflar varmıs ve gruptan cıkmissız. Söyleseniz zaten anlamayacakmıs. Soylememıssınız sessızce gıtmıssınız.

Size göre sorun var ona göre yok olamaz mı?
Kadını koruduğumdan demiyorum, kadının sizinle ugrastıgını dusunmuyorum hepsi bu

Sizin onda begenmedıgınız taraflar varmıs ve gruptan cıkmissız. Söyleseniz zaten anlamayacakmıs. Soylememıssınız sessızce gıtmıssınız.

Size göre sorun var ona göre yok olamaz mı?
Kadını koruduğumdan demiyorum, kadının sizinle ugrastıgını dusunmuyorum hepsi bu
Ben kadını koruduğunuzu söylemedim zaten.
Yazıyı tam okumamışsınız veya atladınız o kısmı. Ondan dolayı gruptan çıktığımı anlayınca uyarabilirdi demiş diğerlerine. Daha sonra arkadaşlar da beni haklı bulunca kendi çıkmış gruptan. Yani herşeyin farkında.

Benim de var böyle bir arkadaşım. Her şeyde kendini över biraz da yalancı bir tip. Yani bir hafta gitar kursuna gitmiş olsun mesela o artık en ünlü en iyi gitaristtir falan. Her yerden silin engelleyin muhattap olmayın. Cevap alamadıkça daha da kudurur.

Siz onu hayatinizdan cikarmamissiniz, takinti haline getirmissiniz. Kafama takmadigim birini sirf acip elektirik sordu diye taaa buralara konu acmazdim ben.

Kıskançlıkla ne alakası var konunun anlamadım ben.
Ben de beni rahatsız eden insanları hayatımda tutmuyorum. Rahatsızlığın boyutuna göre mecburen görüşmek ve “seninle görüşmeyi, hayatımda olmanı istemiyorum” diye dile getirmek arasında bir skalada değişiyor tepkilerim. Çok rahatsız olduysanız engelleyin, hala bir şekilde ulaşır ve rahatsız ederse yüzüne söyleyin hayatınızda istemediğinizi.

Benim de var böyle bir arkadaşım. Her şeyde kendini över biraz da yalancı bir tip. Yani bir hafta gitar kursuna gitmiş olsun mesela o artık en ünlü en iyi gitaristtir falan. Her yerden silin engelleyin muhattap olmayın. Cevap alamadıkça daha da kudurur.
Kesinlikle öyle ego manyağı bi insan gerçekten.

Böyle konulardan dolayı insanlar tepkilerimi kafalarında farklı sekillendirecekler diye bazen ne diyeceğimi bilemiyorum.
Gülsen ayrı, konusmasan ayrı olabiliyor..
Eğer gerçekten eminseniz dalga geçtiğine, ki neyle ilgili dalga geçecek onu anlamadim, telefondan numarasını da engelleyin, olsun bitsin.
Ama bazen yeterince tanımadığımız insanların konuşmalarına, tavırlarına farklı anlamlar yukleyebiliyoruz..
Bu da olabilir.
Ha tabi ne olursa olsun gayet de muhatabınizi kesmek isteyebilirsiniz.
Ama buraya konu açacak kadar takmayın, yani sonuçta bahsettiğiniz insan kim ki, bu kadar kafanizi meşgul etsin.

Kıskançlıkla ne alakası var konunun anlamadım ben.
Ben de beni rahatsız eden insanları hayatımda tutmuyorum. Rahatsızlığın boyutuna göre mecburen görüşmek ve “seninle görüşmeyi, hayatımda olmanı istemiyorum” diye dile getirmek arasında bir skalada değişiyor tepkilerim. Çok rahatsız olduysanız engelleyin, hala bir şekilde ulaşır ve rahatsız ederse yüzüne söyleyin hayatınızda istemediğinizi.
Ya burada bazen sırf konu sahiplerine muhalefet olmak için saçmalayanlar var, birde böyle saçmalıkları beğenenler var. Yani güleyim mi bilemedim. Okuduğunu anlamamakta ısrarcı, karşı tarafı nasıl rencide ederim gözüyle yorum yapıyorlar. Yahu hoşuma gitmeyen bir karaktere sahip insanı hayatımda tutmadığım için kıskanıyormuşum. Onda olup da bende olmayan şeyleri falan. Oysaki benim ondan eksiğim yok. Kulvarlarımız bile çok farklı
Okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorlar herhalde.
Zaten o kişi biliyor görüşmek istemediğimi, rahatsız etmeye devam etmemesi için de engelledim artık. Hiç tarzım değildir engellemek filan ama mecbur bıraktı

Selam kk cici kadınlarıEn Büyük KK
Bir sorunum var çokta sinirlerimi bozdu.
Benim arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım bi arkadaşım vardı. Bu arakadaşla başta iyiydik bir problemimiz yoktu daha sonraları hareketleri hoşuma gitmediği için ve beni kıracak bir davranışta bulunduğu için (gösteriş budalası, bilmiş ve aşırı derecede görgüsüz) görüşmek istemedim whatsaap grubundan da çıktım. O kişi anlamış benim neden çıktığımı ve arkamdan uyarabilirdi demiş. Ama diğer arkadaşlar beni haklı bulmuşlar ve o gruptan çıkmış. Sonra girmek istemiş herhalde ama kimse oralı olmadı. Zaten onu ne konuda uyarabilirim ki yaşını başını almış ve anne olan bir kadın. Ben ne desem yanlış anlaşılacak diye sessiz sedasız gruptan çıktım. Sınavlarım vardı bebek için tedavi görüyordum yoğundum kimseyle uğraşacak da zamanım yoktu.
Sonra bi 15 gün görüşmedik konuşmadık ama o durumdan laf sokarak yada evini çocuğunu kocasını paylaşarak öve öve bitiremedi kendini ve bunu kasti olarak görmem için yaptığını düşünüyordum. Düşündüğüm de doğru çıktı.
Şöyle ki ben bu arkadaşın durumlarından da çok sıkıldım ve gereksiz bulduğum için kişi listemden sildim. Sildikten yarım saat sonra bişey yazmış silmiş. Takip ettiğinden emin oldum. Sanırım onu engellediğimi zannetti onu kontrol etmek için de yazdı sildi. Neyse önemsemedim. Aradan iki gün geçti bu sabahda aramış. Elektrik kesik mi diye. Yahu altı üstü yanı sağı solu komşu iki sokak ötede beni neden arıyor elektriği sormak için. Ve dalga geçer bir ses tonu ile konuştu hahahah falan yaptı bende yeni uyanmıştım anlayamadım ne yaptığını sadece kesik dedim ve kapattım telefonu. Sonradan dank etti bunun benimle dalga geçip uğraştığı.
Kızlar bu ruh hastası arkadaş bana bayağı bilenmiş anladığım kadarıyla. Yani sindiremedi herhalde yok sayılmayı bilemiyorum. Ben önemsiz gördüğüm insanları hayatımdan çıkarıyorum görmeyince daha mutlu oluyorum herkes gibi. Kusura bakma demesini bile beklemedim. Sadece uzaklaştım bunu kabullenememesi ve hatta ilerisine gidip taciz eder gibi davranması artık canımı sıkmaya başladı.
Seviyesizliğine inip muhattap olmamaya çalıştıkça salça oluyor. Beni kaşıyor ki kavga edeyim veyahut bişey söyleyeyim olay olsun diye. Ama ben ona prim verecek biri değilim. Şansını zorlamasını istemiyorum çünkü kendi zararlı çıkar. Sizce ne yapmalıyım?

Edit:
Ya bu kk bazı insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmak kadar zor.
Bir insanın sizinle dalga geçip geçmeyeceğini anlayabilirsiniz. Bunu anlamamak için aptal olmak gerekiyor. Bunlar benim sanrılarım değil diğer arkadaşlarda durumun farkındalar daha önce böyle paylaşımlarda bulunmayan birisi ben gruptan çıktıktan sonra bulunmaya başlamış ve sürekli laf sokan durumlarda buluyor. Hedef belli. Daha önce de bir arkadaş grubunda böyle yapmış tartışma çıkarmış vs. Sorunlu bir kişilik bunu ben uydurmuyorum bizi tanıştıran arkadaş da söylüyor.
Elektriği sorması için alt üst yan komşuları filan olmam gerekiyor bırakın aynı binayı biz aynı sokakta bile değiliz. Bu durumda elektriği bana sorması ne kadar mantıklı. Velevki sordu diyelim sormanında bir adabı var gevşek gevşek konuşulmaz.
Sizler elektriği sormak için sizi hayatından çıkardığını bildiğiniz bir insanı hatta sizin elektriğinizle alakası olmayan bir insanı mı arıyorsunuz?
Kıskançlık diyenler var. Ben eğitim, maddi ve manevi her anlamda daha üstünüm ama bunu hiç bi zaman göstermedim de kullanmadım da onda sahip olmak istediğim bişey yok. sadece tarzım bir insan değil görüşmek istemedim bu kadar. Herşeyi kıskançlığa yormayın.
Aradığında neden açtığımı soranlar var yeni uyanmıştım numara kayıtlı olmadığı içinde sesinden tanıdım o olduğunu. Baştan bilseydim açmazdım.
Mesele sadece ben bu kişiyi hayatımdan sessizce çıkardım ama bu kişi bana whatsaaptan önce yazdı gönderdi sonra gönderdiğini sildi ve arayıp dalga geçti. Ben bu konu da ne yapmam gerektiğini soruyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen.
Canım insan egosu yok sayılmaya dayanamaz.
Sen onu yok saymaya devam et. Uzak dur bu tip insanlardan. Belli ki sende bir şeyleri kıskanıyor. Her şey gönlünce olsun.

Ben de boyle bir tip taniyorum. Oluyor yani. Sorunlu, sikintili kisiler bir kere hoopp kardesim konuşması yapacaksin. Sonra zamanla çizdiğin sınırın gerisinde durmayi öğrenecek.
Her delinin kahrini cekecek degiliz ya.

ay icim daraldi ya benim cok dikkatimi cekiyor bazi uyeler konu sahibini sinirlendirmek icin ozel caba harciyor resmen. oncelikle konu sahibi sizi sakin tavrinizdan dolayi tebrik ederim.

bir insan yuzsuz veya mal veya dengesiz degilse arasinda sorun olan ve 2 sokak otede oturan insani arayip elektrigi sormaz gevsek gevsek. coluk cocuk sahibi insan elektrik kesildiginde kiminle gorusecegini de bilsin bir zahmet sanki 628261 haneli numara yahu 3 hane 3. bunu bile savunmussunuz.

ayrica bazi insanlar gercekten yuzsuz oluyor. insanlari kendisine bulastirmak hosuna gidiyor. ciddiye bile almayin sunu ya.

Böyle konulardan dolayı insanlar tepkilerimi kafalarında farklı sekillendirecekler diye bazen ne diyeceğimi bilemiyorum.
Gülsen ayrı, konusmasan ayrı olabiliyor..
Eğer gerçekten eminseniz dalga geçtiğine, ki neyle ilgili dalga geçecek onu anlamadim, telefondan numarasını da engelleyin, olsun bitsin.
Ama bazen yeterince tanımadığımız insanların konuşmalarına, tavırlarına farklı anlamlar yukleyebiliyoruz..
Bu da olabilir.
Ha tabi ne olursa olsun gayet de muhatabınizi kesmek isteyebilirsiniz.
Ama buraya konu açacak kadar takmayın, yani sonuçta bahsettiğiniz insan kim ki, bu kadar kafanizi meşgul etsin.
Eminim dalga geçtiğinden çünkü elektriği ile alakam yok görüşmek istemediğimi biliyor ve beni arayı gevşek gevşek konuşuyor. Daha önce böyle konuşmazdı. Bu dala değil de nedir?
Ben daha önce bu kadar saçma sapan davranan seviyesi yerlerde olan insanla karşılaşmamıştım, şok yaşadım açıkcası.

Back