Manyak mıdır nedir

Bende saldım zaten çıkardım hayatımdan mesele o değil ki bu şahısın beni taciz edee gibi yazması ve gönderdiği şeyi silmesi, sonrasında dalga geçer gibi araması.

Bende saldım zaten çıkardım hayatımdan mesele o değil ki bu şahısın beni taciz edee gibi yazması ve gönderdiği şeyi silmesi, sonrasında dalga geçer gibi araması.
Bende hayatımdan çok insan çıkarttım. Hatta öyle bir çıkarttım ki karşımda köçek oynasa dönüp bakmam. Madem ki bu kadar rahatsız ediyor sizi bu kişinin varlığı, sizde öyle bir çıkartma ile çıkartın hayatınızdan ki öyle bir insan hiç var olmamış gibi olsun.
Dipnot: Ayrıca ben bu kadar rahatsız olacağınız bir sorun da görmedim

Ben hayatımdan çıkardığım kişilerin mesaj atmasınsan beni aramasından rahatsızlık duyuyorum. Farketmese anlarım ama bile bile beni araması art niyet belirtisi

Sizin onda begenmedıgınız taraflar varmıs ve gruptan cıkmissız. Söyleseniz zaten anlamayacakmıs. Soylememıssınız sessızce gıtmıssınız.

Size göre sorun var ona göre yok olamaz mı?
Kadını koruduğumdan demiyorum, kadının sizinle ugrastıgını dusunmuyorum hepsi bu

Ben kadını koruduğunuzu söylemedim zaten.
Yazıyı tam okumamışsınız veya atladınız o kısmı. Ondan dolayı gruptan çıktığımı anlayınca uyarabilirdi demiş diğerlerine. Daha sonra arkadaşlar da beni haklı bulunca kendi çıkmış gruptan. Yani herşeyin farkında.

Benim de var böyle bir arkadaşım. Her şeyde kendini över biraz da yalancı bir tip. Yani bir hafta gitar kursuna gitmiş olsun mesela o artık en ünlü en iyi gitaristtir falan. Her yerden silin engelleyin muhattap olmayın. Cevap alamadıkça daha da kudurur.

Siz onu hayatinizdan cikarmamissiniz, takinti haline getirmissiniz. Kafama takmadigim birini sirf acip elektirik sordu diye taaa buralara konu acmazdim ben.

Kıskançlıkla ne alakası var konunun anlamadım ben.
Ben de beni rahatsız eden insanları hayatımda tutmuyorum. Rahatsızlığın boyutuna göre mecburen görüşmek ve “seninle görüşmeyi, hayatımda olmanı istemiyorum” diye dile getirmek arasında bir skalada değişiyor tepkilerim. Çok rahatsız olduysanız engelleyin, hala bir şekilde ulaşır ve rahatsız ederse yüzüne söyleyin hayatınızda istemediğinizi.

Kesinlikle öyle ego manyağı bi insan gerçekten.

Siz onu hayatinizdan cikarmamissiniz, takinti haline getirmissiniz. Kafama takmadigim birini sirf acip elektirik sordu diye taaa buralara konu acmazdim ben.
Okuduğunuzu anlamadan yorum yazmayın lütfen. Uzun uzun açıkladım, diğer yorumlarda da yazdım. Okuyun anlayın öyle konuşalım.

Böyle konulardan dolayı insanlar tepkilerimi kafalarında farklı sekillendirecekler diye bazen ne diyeceğimi bilemiyorum.
Gülsen ayrı, konusmasan ayrı olabiliyor..
Eğer gerçekten eminseniz dalga geçtiğine, ki neyle ilgili dalga geçecek onu anlamadim, telefondan numarasını da engelleyin, olsun bitsin.
Ama bazen yeterince tanımadığımız insanların konuşmalarına, tavırlarına farklı anlamlar yukleyebiliyoruz..
Bu da olabilir.
Ha tabi ne olursa olsun gayet de muhatabınizi kesmek isteyebilirsiniz.
Ama buraya konu açacak kadar takmayın, yani sonuçta bahsettiğiniz insan kim ki, bu kadar kafanizi meşgul etsin.

Ya burada bazen sırf konu sahiplerine muhalefet olmak için saçmalayanlar var, birde böyle saçmalıkları beğenenler var. Yani güleyim mi bilemedim. Okuduğunu anlamamakta ısrarcı, karşı tarafı nasıl rencide ederim gözüyle yorum yapıyorlar. Yahu hoşuma gitmeyen bir karaktere sahip insanı hayatımda tutmadığım için kıskanıyormuşum. Onda olup da bende olmayan şeyleri falan. Oysaki benim ondan eksiğim yok. Kulvarlarımız bile çok farklı
Okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorlar herhalde.
Zaten o kişi biliyor görüşmek istemediğimi, rahatsız etmeye devam etmemesi için de engelledim artık. Hiç tarzım değildir engellemek filan ama mecbur bıraktı

Canım insan egosu yok sayılmaya dayanamaz.
Sen onu yok saymaya devam et. Uzak dur bu tip insanlardan. Belli ki sende bir şeyleri kıskanıyor. Her şey gönlünce olsun.

Ben de boyle bir tip taniyorum. Oluyor yani. Sorunlu, sikintili kisiler bir kere hoopp kardesim konuşması yapacaksin. Sonra zamanla çizdiğin sınırın gerisinde durmayi öğrenecek.
Her delinin kahrini cekecek degiliz ya.

ay icim daraldi ya benim cok dikkatimi cekiyor bazi uyeler konu sahibini sinirlendirmek icin ozel caba harciyor resmen. oncelikle konu sahibi sizi sakin tavrinizdan dolayi tebrik ederim.

bir insan yuzsuz veya mal veya dengesiz degilse arasinda sorun olan ve 2 sokak otede oturan insani arayip elektrigi sormaz gevsek gevsek. coluk cocuk sahibi insan elektrik kesildiginde kiminle gorusecegini de bilsin bir zahmet sanki 628261 haneli numara yahu 3 hane 3. bunu bile savunmussunuz.

ayrica bazi insanlar gercekten yuzsuz oluyor. insanlari kendisine bulastirmak hosuna gidiyor. ciddiye bile almayin sunu ya.

Eminim dalga geçtiğinden çünkü elektriği ile alakam yok görüşmek istemediğimi biliyor ve beni arayı gevşek gevşek konuşuyor. Daha önce böyle konuşmazdı. Bu dala değil de nedir?
Ben daha önce bu kadar saçma sapan davranan seviyesi yerlerde olan insanla karşılaşmamıştım, şok yaşadım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…