Manyak mıdır nedir

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.721
108
Selam kk cici kadınları
Bir sorunum var çokta sinirlerimi bozdu.
Benim arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım bi arkadaşım vardı. Bu arakadaşla başta iyiydik bir problemimiz yoktu daha sonraları hareketleri hoşuma gitmediği için ve beni kıracak bir davranışta bulunduğu için (gösteriş budalası, bilmiş ve aşırı derecede görgüsüz) görüşmek istemedim whatsaap grubundan da çıktım. O kişi anlamış benim neden çıktığımı ve arkamdan uyarabilirdi demiş. Ama diğer arkadaşlar beni haklı bulmuşlar ve o gruptan çıkmış. Sonra girmek istemiş herhalde ama kimse oralı olmadı. Zaten onu ne konuda uyarabilirim ki yaşını başını almış ve anne olan bir kadın. Ben ne desem yanlış anlaşılacak diye sessiz sedasız gruptan çıktım. Sınavlarım vardı bebek için tedavi görüyordum yoğundum kimseyle uğraşacak da zamanım yoktu.
Sonra bi 15 gün görüşmedik konuşmadık ama o durumdan laf sokarak yada evini çocuğunu kocasını paylaşarak öve öve bitiremedi kendini ve bunu kasti olarak görmem için yaptığını düşünüyordum. Düşündüğüm de doğru çıktı.
Şöyle ki ben bu arkadaşın durumlarından da çok sıkıldım ve gereksiz bulduğum için kişi listemden sildim. Sildikten yarım saat sonra bişey yazmış silmiş. Takip ettiğinden emin oldum. Sanırım onu engellediğimi zannetti onu kontrol etmek için de yazdı sildi. Neyse önemsemedim. Aradan iki gün geçti bu sabahda aramış. Elektrik kesik mi diye. Yahu altı üstü yanı sağı solu komşu iki sokak ötede beni neden arıyor elektriği sormak için. Ve dalga geçer bir ses tonu ile konuştu hahahah falan yaptı bende yeni uyanmıştım anlayamadım ne yaptığını sadece kesik dedim ve kapattım telefonu. Sonradan dank etti bunun benimle dalga geçip uğraştığı.
Kızlar bu ruh hastası arkadaş bana bayağı bilenmiş anladığım kadarıyla. Yani sindiremedi herhalde yok sayılmayı bilemiyorum. Ben önemsiz gördüğüm insanları hayatımdan çıkarıyorum görmeyince daha mutlu oluyorum herkes gibi. Kusura bakma demesini bile beklemedim. Sadece uzaklaştım bunu kabullenememesi ve hatta ilerisine gidip taciz eder gibi davranması artık canımı sıkmaya başladı.
Seviyesizliğine inip muhattap olmamaya çalıştıkça salça oluyor. Beni kaşıyor ki kavga edeyim veyahut bişey söyleyeyim olay olsun diye. Ama ben ona prim verecek biri değilim. Şansını zorlamasını istemiyorum çünkü kendi zararlı çıkar. Sizce ne yapmalıyım?

Edit:
Ya bu kk bazı insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmak kadar zor.
Bir insanın sizinle dalga geçip geçmeyeceğini anlayabilirsiniz. Bunu anlamamak için aptal olmak gerekiyor. Bunlar benim sanrılarım değil diğer arkadaşlarda durumun farkındalar daha önce böyle paylaşımlarda bulunmayan birisi ben gruptan çıktıktan sonra bulunmaya başlamış ve sürekli laf sokan durumlarda buluyor. Hedef belli. Daha önce de bir arkadaş grubunda böyle yapmış tartışma çıkarmış vs. Sorunlu bir kişilik bunu ben uydurmuyorum bizi tanıştıran arkadaş da söylüyor.
Elektriği sorması için alt üst yan komşuları filan olmam gerekiyor bırakın aynı binayı biz aynı sokakta bile değiliz. Bu durumda elektriği bana sorması ne kadar mantıklı. Velevki sordu diyelim sormanında bir adabı var gevşek gevşek konuşulmaz.
Sizler elektriği sormak için sizi hayatından çıkardığını bildiğiniz bir insanı hatta sizin elektriğinizle alakası olmayan bir insanı mı arıyorsunuz?
Kıskançlık diyenler var. Ben eğitim, maddi ve manevi her anlamda daha üstünüm ama bunu hiç bi zaman göstermedim de kullanmadım da onda sahip olmak istediğim bişey yok. sadece tarzım bir insan değil görüşmek istemedim bu kadar. Herşeyi kıskançlığa yormayın.
Aradığında neden açtığımı soranlar var yeni uyanmıştım numara kayıtlı olmadığı içinde sesinden tanıdım o olduğunu. Baştan bilseydim açmazdım.
Mesele sadece ben bu kişiyi hayatımdan sessizce çıkardım ama bu kişi bana whatsaaptan önce yazdı gönderdi sonra gönderdiğini sildi ve arayıp dalga geçti. Ben bu konu da ne yapmam gerektiğini soruyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Whatsaap da gönderilen mesajı karşıdan da silme olayı var artık. Yani bana mesaj attı sonra sildi. Yazarken görmedim ben takipte değilim onu
Ha whatsapptan mi yazdi? Ben sosyal medyada bir seyler yazdi gibi anlamisim.

Eh bunu da yaptiysa hic kaale almayin o zaman. Ararsa da acmayin gerek yok.

Elektrik sormakla dalga geçmek ne alaka? Belki o an tedaşın numarasını bulmak zor geldi ya da başka bir şeye güldü. Madem hayatınızdan çıkarmak istediniz neden aramaya cevap veriyorsunuz ki? Ben bazen sevdiğim insanlara bile cevap vermiyorum kaldı ki sildiğim biri..

Mikimmil hayatı da size göre öyle olabilir. Sahip olmak istediklerinizi gözünüze sokuyor gibi geliyordur ama ona normaldir. Hayat standardı bana göre audi iken başkasına "bugün dolmuş param var ohh" olabiliyor. İnsanları kıskanmayın, yargılamayın. Siz mutsuz olursunuz.

Ha whatsapptan mi yazdi? Ben sosyal medyada bir seyler yazdi gibi anlamisim.

Eh bunu da yaptiysa hic kaale almayin o zaman. Ararsa da acmayin gerek yok.
Bunların hepsi whatsaapda oldu. Durumlar vs. Konuda açıklamadığımdan yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum kusura bakmayın.

Bi sonraki adımı herhalde kapımı çalmak olacak mesaj arama filan her seferinde yeni level atlıyor arkadaş

Elektriği 186 yı da arayıp sorabilir Tedaş mıyım ben?
Aradı ben gülmediğim halde hahaha falan sesleri geldi yanında biri ile aradı resmen dalga geçmek içindi.
Bende komsuma soruyorum. Genel bi sorun mu sigortammı attı anlamak ıcın komsuma soruyorum ve sordugum komsuyla Bı kahve ıcmıslıgım bile yok. O da bana insan gıbı cevap veriyor. Bazen o bana soruyor falan
Bundan sonra tedası arayım ozaman bende

Diğer arkadaşlarla da aynı mahallede oturuyoruz. Onlara değil de neden bana sordu? Ne mana beni arıyor artık görüşmeyi kesmişiz elektriği sormak çok mu normal? Etrafı komşu dolu soracak bir ben mi kaldım?
Ve ben yine de ona insan gibi cevap verdim. Soruyu aa merhaba sizde de elektrikler kesik mi diye sormadı.
Hitap şuydu bebeğimmmmmm sizde de elektrikler kesik miiiiii? Uzata uxata hahahah hahah diyerek sordu. Ben uykudan yeni uyandığım için anlayamadım niyetini kontrol ettim ve kesik dedim.
Benim kimseyi kıskandığım yok çok şükür ben maddi manevi olarakda onlardan daha üstünüm eğitim seviyem vs vs. Kıskanılacak bişey yok ortada sadece uyuşmadı benimle. Herşeyi kıskançlığa ve fesatlığa yormayın.

Açık açık sorun yaşadığımızı yazdım. Sorun yaşadığınız bir insanı mı arıyorsunuz elektriğiniz gidince?
Şartelin attığını anlamak için şartele bakmanız, arıza olduğunu anlamanız için tedaşı aramanız gerek evet öyle yapın.
Ve bizim aramızda iki sokak var iki sokak da farklı oluyor aynı apartmanda oturan komşular değiliz. Sorması aşırı mantıksız.

Hocam sal gitsin ya. Ben uzaklaştım falan diyip sonra onun yaptığı her hareketi kendi üzerinize almak çok sağlıklı gelmedi bana. Zaten eviyle eşiyle hava atmayı seviyormuş yani neden sadece size hava atmak için paylaştığını düşünüyorsunuz. Genel hava atarken size de denk gelmiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…