- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
Mantı olsun sosu farketmez diyorumNevreste Toz biberli yag nevos.. cok daha guzel olur:))
Iyi giderdi ha simdi burayi gornem hic iyi olmadi : (.. sabah ilk yapacagim sey manti:)Mantı olsun sosu farketmez diyorum
Ben de bayağıdır yapmadım:)Yapsam iyi olacak:)Iyi giderdi ha simdi burayi gornem hic iyi olmadi : (.. sabah ilk yapacagim sey manti:)
Bu disle sanada banada iyi olur:) gobusler hamurla doyar. Sahi sen nasil sos yapiyodun:))Ben de bayağıdır yapmadım:)Yapsam iyi olacak:)
Yok burasının yarışma ile bağlantısı yok:)Toz biberli yağ
Diğer kategori belli oluyor galiba
Ben pul biberle yaparım ama nadiren içine çok çok az salça koyarım:)Bu disle sanada banada iyi olur:) gobusler hamurla doyar. Sahi sen nasil sos yapiyodun:))
Ben onuda severim yaaa.. dedigin gibi manti olsun camurdan olsun:)))Ben pul biberle yaparım ama nadiren içine çok çok az salça koyarım:)
Aynen öyle ya:)Ben onuda severim yaaa.. dedigin gibi manti olsun camurdan olsun:)))
Hadi yaaa daha öncede et yemeği paylasmistin ardından o yarışma yapılmıştı da oradan aklıma geldi galibaYok burasının yarışma ile bağlantısı yok:)
Yok canım bu bölüm anket bölümü:)Denk gelmiştir:)Hadi yaaa daha öncede et yemeği paylasmistin ardından o yarışma yapılmıştı da oradan aklıma geldi galiba
Timamdir o zaman :)Yok canım bu bölüm anket bölümü:)Denk gelmiştir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?