- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Perişkom yaa ne tatlısın bi bilsen çok teşekkür ederim PerişkomBuneeee neffnefiiiiiisss olmusss limmmm tek tekte neguzel dizmissin ellerine sağlık Kuzuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perişkom yaa ne tatlısın bi bilsen çok teşekkür ederim PerişkomBuneeee neffnefiiiiiisss olmusss limmmm tek tekte neguzel dizmissin ellerine sağlık Kuzuuum
Hem dizmeye hem doldurmaya uğraştım hemsosuuuummm ,çok teşekkür ederim beybimEllerine sağlık hemşocanim Bayağı uğrasmissin belli Yarismada bol şanslar
Yaaa çok lezzetli karamelim,çok yakıştı lezzetler birleşti dene mutlaka, çok teşekkür ederim canimmYaaa bayıldım
Normalde bunu yapmayı düşünmezdim.
Sayende yap yap perileri geldi
Canım amanitoşummm çok teşekkür ederim,balOff dizmişsin inci gibi harika olmuş
Yaa doğru dedin kuzum şekil sukul takılıyorum bu ara ne hikmetse denk gelmiş azıcık çalışkan olayım dedim galibabir gün burada mantı baklava açtığımı da göreceğiz galiba kuzum çok teşekkür ederim canım benimSen bu ara pek uğraşlı, şekilli şüküllü işler yapıyorsun gözümden kaçmıyor kirazlımm
Maşallah emeğe bak Allah nazardan saklasın mantı açsan daha kolay olurmuş
Yaa doğru dedin kuzum şekil sukul takılıyorum bu ara ne hikmetse denk gelmiş azıcık çalışkan olayım dedim galibabir gün burada mantı baklava açtığımı da göreceğiz galiba kuzum çok teşekkür ederim canım benim
Senin pamuk yüreğini yaaa amiinn kuzum bebislerimle seni çok çok öpüyorum bitaneciimmYakışır balım senin eline oda yakışır
Rabbim ağız tadıyla yedirsin
Yapmadan önce bende öyle düşünmüştüm canım ama başlayınca hemencik bitiyor dene ve görVayyy benim canim yaa ilk defa bir makarna gözümde büyüdü yeminle
Kiz o manada degil yani makarna gozumde buyudu derken guzelliginden gorselinden muhtesemliginden zorlugundan degilYapmadan önce bende öyle düşünmüştüm canım ama başlayınca hemencik bitiyor dene ve gör
Yaaaaaa canım benim çok teşekkür ederim ayy anlamadım çok tatlısın Allah razı olsun kuzumKiz o manada degil yani makarna gozumde buyudu derken guzelliginden gorselinden muhtesemliginden zorlugundan degil
Çok ama çok güzel olmuş canım, nerdeyse normal mantı yapar gibi uğraşmışsın,tek tek doldurup, tek tek dizmişsin ama değmiş, hem görüntüsü muhteşem, hem de tadı efsane olmuştur eminim başarılar dilerim kiraz güzelimSelam Canım Kadınlar
Mantı yapmaya üşeniyorsanız eğer çok pratik olan paket Mantı makarnayı deneyebilirsiniz. Tadı çok güzel oldu. Mantı yiyormuşcasina lezzeti alıyorsunuz
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3157627
1 paket Mantı makarna
1 miktar kıyma
1 büyük soğan
tuz, pul biber, karabiber, toz biber
1 -2 diş sarımsak
yarım kaşık domates salçası, yarım kaşık biber salçası
bir miktar sıvıyağ, bir miktar tereyağı
YAPILIŞI
soğanı rendeleyip kıyma, baharatlar ve tuz ile karıştırıp güzelce yoguruyoruz.
Eki Görüntüle 3157628
Her mantı tanesini tek tek doldurup yağlanmış tepsimize diziyoruz sıra ile. ( tepsim küçük olduğu için paketin hepsi bitmedi. Yarısı kaldı)
Eki Görüntüle 3157630
bir tencerede sarımsağı rendeleyip yağda kavuruyoruz ve salçayı ilave edip iyice kavuruyoruz. Üzerine su ekliyoruz yavaş yavas, tuzunu ve karabiber ekleyip kaynatiyoruz.
Eki Görüntüle 3157629
tepsiye dizdigimiz mantıların Üzerine kepçe ile salçalı sosu üzerini geçene kadar döküyoruz. Önceden ısıtılmış 180° firina veriyoruz. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Ben 35 dakika pisirdim.
Eki Görüntüle 3157631
çıkardıktan sonra sarımsaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz .
AFIYET OLSUN..
Eki Görüntüle 3157607 Eki Görüntüle 3157608 Eki Görüntüle 3157609 Eki Görüntüle 3157610 Eki Görüntüle 3157611 Eki Görüntüle 3157612 Eki Görüntüle 3157613 Eki Görüntüle 3157614 Eki Görüntüle 3157615 Eki Görüntüle 3157616 Eki Görüntüle 3157617 Eki Görüntüle 3157618 Eki Görüntüle 3157619 Eki Görüntüle 3157620 Eki Görüntüle 3157621 Eki Görüntüle 3157622 Eki Görüntüle 3157623 Eki Görüntüle 3157624 Eki Görüntüle 3157625 Eki Görüntüle 3157626
Caniimmm incitaneemm çok teşekkür ederim biraz ugrastirdi ama çok keyifliydi lezzeti mantı kadar var tanem bitanem allah razı olsunÇok ama çok güzel olmuş canım, nerdeyse normal mantı yapar gibi uğraşmışsın,tek tek doldurup, tek tek dizmişsin ama değmiş, hem görüntüsü muhteşem, hem de tadı efsane olmuştur eminim başarılar dilerim kiraz güzelim
Yaaa seni de cincap Ömeri de yerim biraz büyüyünce beraber doldurursunuz annesi o pamuk ellerde mantı çok tatlı olur çok teşekkür ederim canımmm benimmYaa sen cok guzelsin ama benim yaramaz oglum bunu yapmama yetecek zamani vermez bana. Aglayasim geldi.
Ellerine, emeklerine saglik. Nakis gibi islenmis mubarek.
Kuzucuuummm yaa çok tatlısın diyette olduğum için çok az yedim ama dediğin gibi saldirarak yemeyi çok isterdim cokkk teşekkür ederim beybitommmEllerine sağlık Saldırarak yemelik olmuş
İnsallah canim benim. Ekran goruntusu alip mailime gonderdim tarifi kolay bulayim diye. İlk firsatta yapacagim.Yaaa seni de cincap Ömeri de yerim biraz büyüyünce beraber doldurursunuz annesi o pamuk ellerde mantı çok tatlı olur çok teşekkür ederim canımmm benimm