Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hep aşktan zannettim değilmiş, aşık olmadan denedim armudun sapı üzümün çöpü demedim. Gene olmadı . Neden ? Sorun nerede bilmiyorum. Bu da biterse uzun bir süre belki de hiç bir birliktelik kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Çünkü tükendim , bittim. Aşktan da değilmiş .

E yaktı işte , psikolojim bozuldu, her gece kabuslarla uyanıyorum, saçlarıma beyazlar düşü, bir kez daha nişanlanmış aynı evlilik stresini yaşamış oldum, erkeklere güvenim tamamen bitti, geleceğimi göremiyorum, sevgi duygularım alındı sanki, erkek mi aman aman diyorum artık düşüncesi bile felakete dönüştü benim için vs vs . Yetmez mi

sevgi vb duygularınızın olmadığı adam ile nasıl birlikte olacaksınız, tiksinmeyecek misiniz size dokunmasından?

sevgi vb duygularınızın olmadığı adam ile nasıl birlikte olacaksınız, tiksinmeyecek misiniz size dokunmasından?
Vardı işte o yok etti. Ama böyle olmasını sinirim kaldırmıyor . Yediremiyorum hazmedemiyorum. Biliyordu daha önce nişan attığımı neden tekrar beni o külfete soktu neden. Ah şimdi onu nikah masasında bıraksam ona müstehak gibi geliyor

Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
İyi bir kıza benziyorsun
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Evlenme
Sonsuza kadar kopyalayıp yapıştırabilirim

Ben hep aşktan zannettim değilmiş, aşık olmadan denedim armudun sapı üzümün çöpü demedim. Gene olmadı . Neden ? Sorun nerede bilmiyorum. Bu da biterse uzun bir süre belki de hiç bir birliktelik kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Çünkü tükendim , bittim. Aşktan da değilmiş .

Ceylan bence sen zaten evlenme de bir süre başını dinle. Yorgunsun. Bu kafayla nasıl bu evliliği sürdürceksin?

Kel Mithat en azından şahane ev aldı Ferhundeyi memnun etmek için

Bu herif niteliksiz yani üstelik burun kıllı

Evlenme kızzzzz

Güzel örnek vermişsiniz, Ferhunde de adamı sevmezdi, parası için evlenmişti ama adam bir dediğini iki etmezdi.

Ceyl_an Ceyl_an gerçekten üzülerek söylüyorum sözlere değil hareketlere bakılır. Dediğiniz gibi kaybetme korkusu olsa dilediğiniz evi tutarsınız ki mantık evliliği yapacağım diyorsunuz, kutu gibi eve gidiyorsunuz mantıksız.

Kel Mithat en azından şahane ev aldı Ferhundeyi memnun etmek için

Bu herif niteliksiz yani üstelik burun kıllı

Evlenme kızzzzz
Hehhehe burnu kıllı 😂 ay ama öyle böyle değil ya bıyık kısmına uzamış resmen sert sert kıllar. Hani arada bi tane çıkar farketmemiştir veya başını kaldırır görünür fln öyle değil. Baya burnundan dışarı uzamış 🤦🏻‍♀️ Ve 3. Gelişinde de öyle görünce patladım artık bu ne dedim ya. Bana biraz iyi görünme çabası da yok. Seyrek saçları aşırı seyrek kel gibi bişi onları da uzatmış mı iyice tuhaf olmuş.

Hehhehe burnu kıllı 😂 ay ama öyle böyle değil ya bıyık kısmına uzamış resmen sert sert kıllar. Hani arada bi tane çıkar farketmemiştir veya başını kaldırır görünür fln öyle değil. Baya burnundan dışarı uzamış 🤦🏻‍♀️ Ve 3. Gelişinde de öyle görünce patladım artık bu ne dedim ya. Bana biraz iyi görünme çabası da yok. Seyrek saçları aşırı seyrek kel gibi bişi onları da uzatmış mı iyice tuhaf olmuş.

🙈🙈🙈🙈🙈

Sanırım ayrılmışsın çokta iyi etmişsin
Ömür geçmezdi bu dangozla
Sen nişanlını peluş hikaye konunu açınca üniversitedeki sevgilinden bahsediyorsun sandım. 40 yaşlarında koca adam çıktı konudan

Aşk desen yok sevgi saygı desen yok mantık desen oda yok
Bu kadar çok kadının aynı fikirde olması çok nadirdir burada
Şu an kendini dinlenmeye al
Bol bol gez eğlen

Ay valla benim midem bulandı burada, siz bu adamla aynı yatağa gireceksiniz birde.
Yol yakınken dönün yakmayın kendinizi. Çıkmaz sokakta geri adım atmak bile ilerlemek sayılır unutmayın. Kendinize değer verin.

İnsankn kendine ettiğini başkası etmiyor. Bu adamla evleneceksin belli. kendini doldurup doldurup şişirme. Üç gün sonra ayrılırım beş gün sonr ayrılırım yok öyle adamla yapamam yok böyle adamla asla derken aranızı iyice gerdin, adamın huyunu da iyice bozdun. Birikimle evlendikten sonra bence sana fena çektirecek.
Düğün salonunu sen ödeyeceksin yeni haberin olmuş bence sen eşyaların- gelinliğin vs ödemelerini de sor tek tek.
adam masraf yaptı peşimi bırakmaz diye düşünürken imzayı atıp boyunduruğu geçirdikten sonra aslında masrafı kendinin yaptığını öğrenip kriz geçirme. Geçirsen bile geçici krizler oluyor kendine zarar veriyorsun, hep onun istediği yol girdin bu güne kadar.
Ayrıca kötüleme artık da, nerdeyse kocan oldu bu adam. Kocan sayılır.

Sanırım ayrılmışsın çokta iyi etmişsin
Ömür geçmezdi bu dangozla
Sen nişanlını peluş hikaye konunu açınca üniversitedeki sevgilinden bahsediyorsun sandım. 40 yaşlarında koca adam çıktı konudan

Aşk desen yok sevgi saygı desen yok mantık desen oda yok
Bu kadar çok kadının aynı fikirde olması çok nadirdir burada
Şu an kendini dinlenmeye al
Bol bol gez eğlen
Ayrılmamış.
Geri barışmış.
Bende ayrıldı sandım ama değilmiş.:110:
Düğüne 3 hafta kalmış.
Bence artık asla ayrılmaz.
Ayrılsa ayrılırdı..
Tek temennim umarım evlilik hayatı iyi olur.

Ama çok ihtimal veremiyorum maalesef. Umarım ben yanılırım.

Aslında gerçekten çok iyi çok temiz bir kız. Epeydir tanıyorum. Melek gibidir. Bu yorumuna çook şaşırdım
1 ay olmuş, şu an ne düşünüyorsunuz bilmem ama o temiz kız sizi çaresiz görmüş. Bulup bulabileceğiniz en iyi adamın bu pintoş olduğunu düşünüyor. İyi niyetle bile dese kırıcı.

Sen yine anlamayacaksin ama ceylan sana arkadasimin durumunu anlatacagim.
Okuldan arkadasim.taa ortaokuldan...okumadi ben sizin gibi okuyup milletin emrinde calisamam dedi.uc kurus alacaksiniz bu kadar ugrasiyorsunuz dedi.zengin bir koca buldu evlendi.2 de cocuk yapti biri 2 yasinda.daha bebek.esinin kazanci aylik 25 bin.ama adam kumar oynuyor ve su an ucan kusa borclari var ve kiz o paranin hayrini asla goremedi.ne kiyafet alabildi ne gezebildi.adamdan surekli ualvar yakar harclik istiyor.adamin uzerine mal yok bu arada her sey abisinin uzerine.adam ölse,sadece borc kalacak...bosanamiyor da bosansa adamdan nafaka alamaz adam calismiyor gorunuyor.bari evlenmeden ogren mal varligi kendi ustune mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X