Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu adam her seyden bihaber gelenekler adetler silsilesinin icinde debelenip duruyor. Ogreten yok yol gosteren yok. Siz de surecten bihaber asla bi seye el atmadan her ayrintinin sonuclanmasini bekliyorsunuz istediginiz gibi olmayinca da carliyorsunuz. Surekli didisen ve birbirini asla anlamayan huysuz ihtiyar kari kocalar gibisiniz.

iyi bir e

iyi bir evde oturmak istiyorsanız, kendi paranızla alın. Çocuk yok bişey yok? biz 5kişi senelerdir 1 odalı evde oturduk. Kusura bakmayın ama bana çok paraya düşkün biri gibi geldiniz
Nasıl yani ? Normal mi 5 kişi 1 odada yaşamak?

Ceylan evlendin demi sen sedin cikmiyo😂😂😂
Hheheheh yok ya evlenmedim. Daha var 3 hafta . Bu süreçte herkes ağzımdan girip burnumdan çıkarak beni ikna etti . Sanki herşeyi daha da zorlaştırdılar. Yani karşı tarafında bu kadar vazgeçmemesi kendi hayrına değil gibi geliyor bana ama bakalım

Ceyl_an Ceyl_an canım naber?:KK3:
Ban'dan yeni çıktım. Ondan daha önce yazamadım. Ne oldu son gelişmeler??
Bitti değil mi kesin??
Iyi misin?? Moralin nasıl??
İyiyim ya ne olsun. Moraller kötü birAz ama idare ediyorum. Bitiremedim maalesef. Kendisi de çok ısrarla istiyor bu evliliği ve evi de düzdü . Bilemiyorum bu kadar ısrarı kendi zararına da olacak gibi .

He bir de size unuttum söylemeyi de düğün parasının nasıl ödeneceğini de konuşmuştuk. Daha doğrusu konuşmadık da benim sormamla öğrendim diyelim 🤬
O günlerdeki sinir harbinden onu buraya yazamadım. Dedim salon parasını ödedin dimi sen . (Ben tamamen ödedi sanıyordum ) yoo dedi kaporasını verdim ya.
Dedim peki ne zaman ödeyeceksin. Düğün günü ödeniyormuş düğün salonu parası dedi. Dedim düğün günü nasıl ödeyeceksin ki? Yanında parayla mı geleceksin? ( bakın herşeyi tek tek sormak zorunda kalıyorum) yok dedi düğünde takılan takı parasıyla ödeniyormuş düğün parası .
🤦🏻‍♀️ Bana sormadan düğünde takılacak nakitlerle düğün salonunu ödemeyi planlamış bile inanılır gibi değil. Gerçekten fikrimin hiç bir önemi yoktu bu adam gözünde .
Bu adamın 20-30 bin kazandığına inanmıyorum. Kazansa bile çok büyük bir borcu veya kumar alışkanlığı var.
O kadar kazanan adam düğün salonu parasını düğün takılarından ödeme hesabı yapmaz.

İyiyim ya ne olsun. Moraller kötü birAz ama idare ediyorum. Bitiremedim maalesef. Kendisi de çok ısrarla istiyor bu evliliği ve evi de düzdü . Bilemiyorum bu kadar ısrarı kendi zararına da olacak gibi .
Gerçekten şaşırdım canım. :KK57:
Nasıl ikna etti seni?
Çok kararlıydın barışmayacaktın.
Evin son halini gördün o zaman ?

Peki altın konusu? Çok kesin konuşmuştun. Olmaz demiştin. Senin altınların ile düğün salon parası ödeyecek mi?

Hheheheh yok ya evlenmedim. Daha var 3 hafta . Bu süreçte herkes ağzımdan girip burnumdan çıkarak beni ikna etti . Sanki herşeyi daha da zorlaştırdılar. Yani karşı tarafında bu kadar vazgeçmemesi kendi hayrına değil gibi geliyor bana ama bakalım
Baski mi yapiyorlar ???
Annen biliyor mu bu durumu?

Gerçekten şaşırdım canım. :KK57:
Nasıl ikna etti seni?
Çok kararlıydın barışmayacaktın.
Evin son halini gördün o zaman ?

Peki altın konusu? Çok kesin konuşmuştun. Olmaz demiştin. Senin altınların ile düğün salon parası ödeyecek mi?
Altınlar değil. Takı parası var ya onlarla. Altınlar tabiki hayır yani . Bilmiyorum ki. Ben zaman yaklaştıkça daha kötü olmaya başladım. Bu kadar ısrar edip evi fln düzmesi kötü oldu. Açıkçası aklım bir geliyor bir gidiyor. Bir diyorum sıcağım ona karşı bir soğum. Bir aklıma yatıyor bir yatmıyor. Ortada da kalabilir , kalmayadabilir ne yapayım o da kendi sorunu başta bıraksaydı artık. Yapamayacağıma inandığım an neresi olursa olsun bırakırım.

Altınlar değil. Takı parası var ya onlarla. Altınlar tabiki hayır yani . Bilmiyorum ki. Ben zaman yaklaştıkça daha kötü olmaya başladım. Bu kadar ısrar edip evi fln düzmesi kötü oldu. Açıkçası aklım bir geliyor bir gidiyor. Bir diyorum sıcağım ona karşı bir soğum. Bir aklıma yatıyor bir yatmıyor. Ortada da kalabilir , kalmayadabilir ne yapayım o da kendi sorunu başta bıraksaydı artık. Yapamayacağıma inandığım an neresi olursa olsun bırakırım.
Anladım..

Kötü oluyorsun. Çünkü içten içe istemiyorsun bu evliliği. Ondan bu tereddütlerin. Ondan bu gelgitlerin. Ben evli degilim. Ama evlenecek olsam zaman geçse de sevgilime kavuşsam diye gün sayarım. Seviyorum onu.

Sen nişanlını sevmiyorsun. Bu gerçekle evlilik hayatin başladığında çok ciddi yüzleşme yasayacaksın. Çok uyardık. Ama karar senin..

Ama bedenin seni uyarmaya başlamış bile..

2 kere nisan atmis birinin baski ile evlenme ihtimali var mi sizce?
Çok yok.
Sanırım kendi kendine baskısından geri dönme kararı aldı. Bence pişman olacak. Şimdiden istemiyor ki daha evlilik başlamadı.

Naptın derken barıştım diyeceğini hiç düşünmemiştim. Iyi ki ayrıldım ohh der diye düşünmüştüm.

Anladım..

Kötü oluyorsun. Çünkü içten içe istemiyorsun bu evliliği. Ondan bu tereddütlerin. Ondan bu gelgitlerin. Ben evli degilim. Ama evlenecek olsam zaman geçse de sevgilime kavuşsam diye gün sayarım. Seviyorum onu.

Sen nişanlını sevmiyorsun. Bu gerçekle evlilik hayatin başladığında çok ciddi yüzleşme yasayacaksın. Çok uyardık. Ama karar senin..

Ama bedenin seni uyarmaya başlamış bile..
Ya tam ısınıyorum kendisine gene beni soğutacak bir şey yapıyor. İşte istanbula geldim görüşüyorduk bir kaç seferdir . İşleri hallettik vs. Ya insan nişanlısının yanına biraz özen gösterir değil mi. Damat traşı olacakmış o zamana kadar saçını sakalını bırakmış. Ben bunu görmemiştim işte bu kavgalar olup sonra barıştırılıp istanbula gelene dek. Ya dedim her halde bir sefer traş olamadı vakti yoktu vs . İki oldu üç oldu artık patladım söyledim. Bu ne dedim ya sen başka insanlara mı güzel görüneceksin yoksa bana mı? Afedersiniz ama burnundaki kılları dışarıya sarkmıştı öyle pespaye geldi yanıma . Yani aklımın bir gidip gelmesi bu sebepler de etkili oldu. Isınmıştım yeniden gelmişti heyecanım öyle görünce tekrar soğudum.

Barışıp, evlenecek olmanıza şaşırdık mi hayır 🥴

Ya tam ısınıyorum kendisine gene beni soğutacak bir şey yapıyor. İşte istanbula geldim görüşüyorduk bir kaç seferdir . İşleri hallettik vs. Ya insan nişanlısının yanına biraz özen gösterir değil mi. Damat traşı olacakmış o zamana kadar saçını sakalını bırakmış. Ben bunu görmemiştim işte bu kavgalar olup sonra barıştırılıp istanbula gelene dek. Ya dedim her halde bir sefer traş olamadı vakti yoktu vs . İki oldu üç oldu artık patladım söyledim. Bu ne dedim ya sen başka insanlara mı güzel görüneceksin yoksa bana mı? Afedersiniz ama burnundaki kılları dışarıya sarkmıştı öyle pespaye geldi yanıma . Yani aklımın bir gidip gelmesi bu sebepler de etkili oldu. Isınmıştım yeniden gelmişti heyecanım öyle görünce tekrar soğudum.
Burun kılları sarkmış nişanlı..
Güldürdün beni..:KK70:
Ooo ne gelişmeler olmuş..
Sen evlenirsin artik..
Tek sorun bir saç sakal ise evlenirsin..

Bu arada benim kardesimin bir kız arkadaşı var.
Erkek arkadaşı ile evlenme kararı aldılar.
Çocuk bunu kuyumcuya götürdü. Aldiği maaş 5 6 bin.
Ona rağmen baktığı yüzük 4 5 bin.
Yani adam sana 30 binlik 1.5 karat yüzük alsın demiyorum ama çok rahat bari 0.50 karat alsaydı.
Tahminen 10 bine gelirdi.

Bari bazı konularda gönlünü hoş edeydi..
Bu yüzük bir örnek. Başka konu da olur. Ama illa bazı konularda daha yapıcı olabilirdi. Artık yaşayıp goreceksin..
Umarım evlilik hayatin daha gönlüne hoş olur canım..
Umarım evlilik sonrası konularını okumam..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X