Araştırabilirsiniz artık beden ölçülerinizi verdiğinizde moda evleri dikiminizi yapıyor siz provaya gidiyorsunuz . Ben ayarladım o da yarı parasını yatırdı gelinliğe başlandı bende provaya gidecektim ayrıldım. Özelden yazın bana moda evinin ismini vereyim .Ben malesef bu konuya olan inancımı kaybettim.
Şöyle ki siz hiç normal tepkiler vermiyorsunuz. Bu adam bu nişanı atacağınız cok daha büyük falsolar verdi ammaaannn kaderde varsa olur dediniz simdi dugun stresinden bunalip delirince igrencc bu adam oldu.
Ağustos'ta düğününüz var ama siz yazlık bir ildesiniz . Ev tutuldu görmediniz ,eşya falan da almayacaksınız sanırım. En son gelinliği de almis diyorsunuz. Nasıl yani ya denemeden internetten beğenilen gelinlik aldınız öyle mi
biz de adama kızıyoruz size sormadan nasıl ev tutar diye. Siz herseyi zaten o yapsin diye bekliyorsunuz kendi düğününüze bile emek vermiyorsunuz.
Sizin kadar annenizde tuhaf. siz teyze cocugumusunuz anneniz düğüne 1 hafta kala gelirim diyor. Bilemiyorum altan çok soru işaretleri var hikayede.
Başta yazık evlenme diyordum ama evlen bence adam sen yokken evi tuttu gelinliği aldı davetiyeler tamam eşyaları da yapacak 10 numara beş yıldız düşünme bas nikahi evde alacakmış mis gibi.
olmazsa boşanırsın
(vay beee kk daki ilk destanimi yazmışım)
Ben seni anladım özge yorumlarını da beğenirim genelde.Yok be doktor bu uyeyede cok sey soylendi ilk 20 sayfada aralarda hala soyleniyor.
Hayalperest le farki onun daha 18-19 yasinda olup dun oglen uyelik almasina bagli fake heralde dusuncesiyle yorum yapilmasi.
Ben eski uyeyim sende eski uyesin hep karsilasiriz konularda,ben bu konuya evlen dermiyim sence?
Bu uye bizim kisisel yorumlarimiz veya bakis acimizla ilgilenmiyor,artik oyle bir noktaya getirdiki verdigi sinyal siz yazin ya benimde bildigim var oldu.
Yas 30 2 nisan gecirmis calismak gibi bir niyeti yok iliskileri olmus vs bunu istiyor onun mantigiyla bakmamizi istiyor.
Onun mantigiyla bakiyorum ve evet evlenmeli diyorum.sunlarin hicbiri vazgecmesi icin gecerli bir sebep degil onun bakis acisiyla bakinca.
Cayarsa hata yapar.pandemi var,ne olacagimiz belli degil,e alttan gumbur gunbur akilli zeki isguc sahibi kizlar geliyor, zaman geciyor bir is hayati yok belirli kariyer sahibi insanlarla nerede tanisacak bunlar hep eksi
Adamda kazaniyormus netini brutunu bilmem evlensin
Minnos yanaklarindan opuyorum sen beni anlarsin bak mesela
Ben de konu sahibinin çok da evlenilecek biri olmadığı dusuncesindeyim. Adamı linç ettiler burda konu sahibine laf yok. Konu sahibi de surda yüz kere yazdı, evlenirim anlaşamazsam boşanırım diye. Nişanlısı bir kere yapamazsak boşanırız diye yine tü kaka oldu. Hatta konu sahibi nasıl böyle dersin diye kızmış bir de sanki kendi demedi.demek ki içinden geçirip söylemeyince suçlu olmuyorsun. O kadar şey oldu ayrılması için ayrılmadi. Gitti gelinliği bile aldırdı sonra ayrıldı. Kim zararlı çıktı acaba bu konudanValla ben hiç canım balım gülüm diyerek yorum yapamayacağım.
Ne olmasını bekliyordunuz ki ?
Adamı Kel Mithat'a benzettiniz.
Beğenmiyorsunuz da zaten.
Hatta yaptığı hiç bir icraati beğenmiyordunuz.
Şimdi mi kötü oldu bu adam ?
Yüzüğü 8 ayar aldı diye resmen neler neler dediniz.
1+1 ev tuttu, istemesenizde orayı tuttu.
Hatta ev alıyordu adam havalara uçmuştunuz ve hatta bütün olumsuzluklarını ev alacak olması silmişti.
Şimdi adam kel, adam Mithat.
Neymiş ? Aptal demiş.
İyi de ikiniz de birbirinizi aptal yerine koyuyordunuz zaten.
Sen onun parası için o senin neyin için evleniyordu onu bilmem.
Burada hayalperest arkadaşın konusuna neler neler yazılmış ama sana gelince gayet ılımlı mesajlarla adam suçlu sadece sen haklıymışsın gibi değişik bir kadınlar birliği mevcut (lafım herkes için geçerli değil)
Adam birden iğrenç birisi oldu.
Sen adam için neler sundun mesela ?
Elini bir şeye attığın yoktu.
Gelenekçi bir adam değil diyerekten bazı saçmalıkları gayet olumlu karşılamıştın.
Zengin adam olsun gerisi laf-ı güzaf hallerin bir kaç gün içinde bertaraf oldu.
Eyyorlamam bu kadar.
Aslında birbirleri için ideal iki çiftti.Ben de konu sahibinin çok da evlenilecek biri olmadığı dusuncesindeyim. Adamı linç ettiler burda konu sahibine laf yok. Konu sahibi de surda yüz kere yazdı, evlenirim anlaşamazsam boşanırım diye. Nişanlısı bir kere yapamazsak boşanırız diye yine tü kaka oldu. Hatta konu sahibi nasıl böyle dersin diye kızmış bir de sanki kendi demedi.demek ki içinden geçirip söylemeyince suçlu olmuyorsun. O kadar şey oldu ayrılması için ayrılmadi. Gitti gelinliği bile aldırdı sonra ayrıldı. Kim zararlı çıktı acaba bu konudan
Ben seni anladım özge yorumlarını da beğenirim genelde.
Evlensin zaten.
Ama adama yakıştırmaları da ,adamın da değişik hal hareketleri de ilginç
İkisi de ilginç.
Her şey maddiyata endekslenmiş al gülüm, ver gülüm olayı.
Şikayet ettiği şeyler bence bitmesi için daha elle tutulur şeylerdi.
İlgisizliği, ne bileyim cehennemin dibine kadar yolu var demesi.
Sen iki nişan atmışsın alışıksındır bunu da atarsın demesi bile aptaldan çok çok daha önemsenmesi gereken şeyler.
Ben de diyorum ki.
Ee bu adam ne oldu da Kel Mithat oldu.
Ev de alacaktı snskdjahdh :)
Aman ya mantık evliliği dediği ama içinde zerre kadar mantık silsilesinin bulunmadığı ilginç bir konu.
Keşke yorum yapmasaydım dedim şimdi :)
Ben de seni öpüyorum..
Yaprak dokumunde Ferhunde nin Sevket’ten sonraki Alamanci kocasiyoruma +16286227 diyorum da kel mithat kim kigoogleladim tovbest p.zevenk cikti nisanlisina oyle mi demis oldu yani
Bu adamın seni sevdiğine emin misin?1+1 ev tutmak istemesi,cimrilik,seni pek aramayışı,üstüne düşmemesi.ayrıca yaşı da büyük,fikir olarak pek de uyuşmazsınız gibi.Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
Shdhahshwyoruma +16286227 diyorum da kel mithat kim kigoogleladim tovbest p.zevenk cikti nisanlisina oyle mi demis oldu yani
Ne maddiyatı, adamdan boşansam benden sonra alınan evin bile katılım payımı istemem eğer çalışmadıysam onun hakkı diyen ben mi herşeyi maddiyata endekslemişim ?Ben seni anladım özge yorumlarını da beğenirim genelde.
Evlensin zaten.
Ama adama yakıştırmaları da ,adamın da değişik hal hareketleri de ilginç
İkisi de ilginç.
Her şey maddiyata endekslenmiş al gülüm, ver gülüm olayı.
Şikayet ettiği şeyler bence bitmesi için daha elle tutulur şeylerdi.
İlgisizliği, ne bileyim cehennemin dibine kadar yolu var demesi.
Sen iki nişan atmışsın alışıksındır bunu da atarsın demesi bile aptaldan çok çok daha önemsenmesi gereken şeyler.
Ben de diyorum ki.
Ee bu adam ne oldu da Kel Mithat oldu.
Ev de alacaktı snskdjahdh :)
Aman ya mantık evliliği dediği ama içinde zerre kadar mantık silsilesinin bulunmadığı ilginç bir konu.
Keşke yorum yapmasaydım dedim şimdi :)
Ben de seni öpüyorum..
Koptumyoruma +16286227 diyorum da kel mithat kim kigoogleladim tovbest p.zevenk cikti nisanlisina oyle mi demis oldu yani
Yok ya yaprak dökümündeki mithatı diyorum benKoptum
Bende böyle olduğunda keşke başından takip etseydim diye pişman oluyorumKonu dizi tadında oldu..
Kopamıyoruz..
17 bin e nasil wbi hallettiniz ya sadece beyaz esya alsan 17 bin koltuk yatak odasi takimi?! Halisi perdesi tenceresi tabagi ne 17 bini.en ucuzundan al yine 17 bine ev kurulmazNe maddiyatı, adamdan boşansam benden sonra alınan evin bile katılım payımı istemem eğer çalışmadıysam onun hakkı diyen ben mi herşeyi maddiyata endekslemişim ?
Ben doğru dürüst masraf yaptırmadım ki hiç ona . Damatlığı ben alıyordum onun harici bir masraf yapmadım ama gelin size totalde adamın masrafını yazayım evlenmek için normal mi değil mi maddiyatçı biri gibi mi davranmışım siz söyleyin.
Benim için yaptığı tek masraf gelinlik onu da kiraladım ücreti 4.500 tl . Anormal mi ??? Ne takı ne de başka bir şey istedim . Eşya ise onun da oturacağı eşya onu bana aldığı yok. Ayrılsam zaten kendisine ait bir tanesine elimi sürmem . kaldı ki alınacak eşyaları hesapladım en uygununu seçtim kiralık ev olacağı için perdeler kap kacak dahil 17 bin tl tutuyordu .
He bir de düğün var , o da onun da düğünü kimse bana özel bişi yapmıyor. Düğünü de ben istemedim kendi ısrarı ile olan bir şeydi. Ben nikah yeterli çok akrabam uok benim demiştim. Belki düğünü sırf kendi çevresi altınlar için yapıyor . Beni düşünen bile yok !
Yani evlenirken 4500 tl masrafı olan( he hoş damatlığı da ben aldığıma göre masraf silindi) artı nişanlısı kuaför masrafına karışmam diyen biri maddiyatçı evet! Benim derdim zengin olsun yayılayım değildi. Maddi durumu düzgün olsun zorda kalmayım. Hani 10 bin de kazansa benim için düzgündü anlatabiliyor muyum? Başlangıçta seviyordum da sevgisiz aman ne plursa olsun para olsun paraaaaa diye yaptığım bir evlilik değildi ki bu ! Ama yaptıklarıyla sevgimi alıp götürdü .
Onun bildiği toptancı bir avm vardı tekirfağ tarafında hesapladık işte koltuk takımı 3 yatak odası 3 tv 3 buzdolabı 1,5 çamaşır 1,2 kıvır zıvır 2 bin öyle 17 bin tutuyordu. Herşeyi en ucuzundan seçmştim . Taşınılacak zaten diye .17 bin e nasil wbi hallettiniz ya sadece beyaz esya alsan 17 bin koltuk yatak odasi takimi?! Halisi perdesi tenceresi tabagi ne 17 bini.en ucuzundan al yine 17 bine ev kurulmaz
O avm yi yazar misin istanbul a getiriuorlar miOnun bildiği toptancı bir avm vardı tekirfağ tarafında hesapladık işte koltuk takımı 3 yatak odası 3 tv 3 buzdolabı 1,5 çamaşır 1,2 kıvır zıvır 2 bin öyle 17 bin tutuyordu. Herşeyi en ucuzundan seçmştim . Taşınılacak zaten diye .
Onun bildiği toptancı bir avm vardı tekirfağ tarafında hesapladık işte koltuk takımı 3 yatak odası 3 tv 3 buzdolabı 1,5 çamaşır 1,2 kıvır zıvır 2 bin öyle 17 bin tutuyordu. Herşeyi en ucuzundan seçmştim . Taşınılacak zaten diye .
Getiriyorladır herhalde bahçeşehire gelecekti işte. Özelden yazdım size mobilyacı adı şimdi ifşa olmayalımO avm yi yazar misin istanbul a getiriuorlar mi
Aaa yazamıyorjm bana yazar mısınızO avm yi yazar misin istanbul a getiriuorlar mi
Getiriyorladır herhalde bahçeşehire gelecekti işte. Özelden yazdım size mobilyacı adı şimdi ifşa olmayalım
Gönderdim özel mesaj sizeBende merak ettim bana da söylermisiniz