Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de sigara bağımlısı bana bir şeye bağımlı insan aciz görünüyor ne olsa olsun saygı duyamıyorum ona. Burada sigara içen arkadaşlar varsa alınmasın da . Onda hissettiğim buydu
Sigara falan hiç kuzum, ben burdan delirmiştim o ayıyı yolladığın da hala aklımdan çıkmıyor. Yüzüğe gelmiyorum bile. Adım gibi eminim daha iyisini bulursun

Sigara falan hiç kuzum, ben burdan delirmiştim o ayıyı yolladığın da hala aklımdan çıkmıyor. Yüzüğe gelmiyorum bile. Adım gibi eminim daha iyisini bulursun
Bana ne diyordu bide ne istersen yapıyoruz . Ne istersen yapıyoruz dediği en minimumda yapması gerekenler . Gelinlik tuttuğu ev eşyalar fln bunları sayıyor adam şaka gibi 😂

Bana ne diyordu bide ne istersen yapıyoruz . Ne istersen yapıyoruz dediği en minimumda yapması gerekenler . Gelinlik tuttuğu ev eşyalar fln bunları sayıyor adam şaka gibi 😂
Suudi arabistandakiler napsindan sonra cadirda kopru altinda yasayanlar napsin diyebilirdi simdi sana burda olsa

Pijamamla evlenirim ben canım madem gelinlik gözüne çok görünüyor, deseydin. Tuttuğu evde de kendi yaşayacak sadecee sen mi? Salak herif ya, tam görgüsüz.
Kurtuldun valla bir lokma dökelim 😂 yiyip enerji dolup üstüne birde göbek atalım

Bi de sigara bağımlısı bana bir şeye bağımlı insan aciz görünüyor ne olsa olsun saygı duyamıyorum ona. Burada sigara içen arkadaşlar varsa alınmasın da . Onda hissettiğim buydu
Kuzum öyle demeseydin..
Bende kahve bağımlısıyım..

Kahve içmeden olmaz nolamaz..:kahve::KK73:

Arıyor hala . Annemle konuşunca açtım konuştum. Bana bugün boşanırız dedin ya daha nişanlıyken diyorum seni rahatlatmak amaçlı yaptım şu bu dedi. Sen korkuyordun işte şiddet görmekten fln ben de sana neden şiddet göstereyim boşanırım senden dedi. Bu değil ki mesele dedim bunları normal şekil konuşmak var saçma sapan şeylerden patlayıp üzerime saldırmak var aptal demek var bunlar baya şiddet göstereceğini gösteriyor dedim. Özür dilerim şu bu ben çok yalnız kaldım sen yoksun ailem yok tek başımayım maddi yanı değil destek olacak kimsem yok. Kendimi düğün organizatörü gibi hissediyorum bana yardımcı olmuyorsun dedi. Zorunlu durumdan böyle oldu kefimden mi ? Ben zaten sana yarın gelicem demişken patlattığın olaya bak bir gün sabredemedin mi dedim. Ben gelip alıcam seni olmaz böyle bitemez fln filan dedi dedim gelme kapadım geri arıyor hala
Bahaneler öne sürmüş klasik..
Yok gerginim yok yalnızım yok tek başımayım..
Kısaca küçük emrah acıların çocuğu sendromu..:KK70:
Bunlara kanma..

Annen senin barışmanı istiyor yalnız..
Bunun için bir şeyler yapabilir gibi geldi bana..

Seni ikna etmeye çalışıyor mu?

Mantık evliliği öyle kolay bir şey değil zaten, senin bunu yapmak için yaşın çok genç. Sakın yapma.

Evlenip maddi anlamda birine yaslansan bile annenin evindeki gibi rahat edemezsin. Şu forumda evlendim eşim hiçbir şeye yardım etmiyor, çocukla ilgilenmiyor her şeye koşmaktan yoruldum diyen kadınlar evlendikleri adamın gözünde en azından seviliyor/seviliyordu ama evlendileri adamın karakterini çekiyorlar.. Ama seninki hem öküz hem sana değer vermiyor. Sen de bunun soyunu devam ettirmek için damızlık olarak evleneceksin buna da mantık evliliği diyorsun.

Evlenince bu öküzün yemini suyunu sen düşüneceksin, donlarını katlayacaksın üstüne eve gelince bu niye burada diye seninle kavga edecek. Bilmyorum evinden bir kira gelirin var mı ama bana para vemese de o parayı harcarım diye düşünme. Cimriler arkadaşlarına bile rahat para harcatmazlar ki sen o evde ayrıca benim param bu diyemeyeceksin.

1+1 i kabul etmekle de yanlış yaptın. O ne ya, kapatma evi gibi. (samimi fikrim bu, yanlış anlama, alıngan tipler yüzünden ben bu sitede fikrimi yazamıyorum artık) Bu adam bekar da olsa 1+1 tutacaktı, onun için pek bir şey değiştirmedin, ailesinin evinden ayrılmış oldu senin sayende. Boşansanızda kirası fazla gelmez.

1+1 kabul edecek kadar iyi kalplisin ama mantık evliliği yapıyorum diyecek kadar güçlü durmaya çalışıyorsun.

(Bana laf arasında 1+1 den bahseden bi salaktan, hayalleri küçük olduğu için ayrılmıştım.)

Başa dönüyorum ama konu sahibi bunları onunla barıştığında aklından çıkarma diye yazıyorum.

Kuzum öyle demeseydin..

Ya cidden kahve bagimliligi diye bisi var bende de var ama turk kahvesi olacak.nescafe icsem de onu bastirmiyo.sabah yemegimi yiyip onu icmezsem ayilmiyorum

Mantık evliliği öyle kolay bir şey değil zaten, senin bunu yapmak için yaşın çok genç. Sakın yapma.

Evlenip maddi anlamda birine yaslansan bile annenin evindeki gibi rahat edemezsin. Şu forumda evlendim eşim hiçbir şeye yardım etmiyor, çocukla ilgilenmiyor her şeye koşmaktan yoruldum diyen kadınlar evlendikleri adamın gözünde en azından seviliyor/seviliyordu ama evlendileri adamın karakterini çekiyorlar.. Ama seninki hem öküz hem sana değer vermiyor. Sen de bunun soyunu devam ettirmek için damızlık olarak evleneceksin buna da mantık evliliği diyorsun.

Evlenince bu öküzün yemini suyunu sen düşüneceksin, donlarını katlayacaksın üstüne eve gelince bu niye burada diye seninle kavga edecek. Bilmyorum evinden bir kira gelirin var mı ama bana para vemese de o parayı harcarım diye düşünme. Cimriler arkadaşlarına bile rahat para harcatmazlar ki sen o evde ayrıca benim param bu diyemeyeceksin.

1+1 i kabul etmekle de yanlış yaptın. O ne ya, kapatma evi gibi. (samimi fikrim bu, yanlış anlama, alıngan tipler yüzünden ben bu sitede fikrimi yazamıyorum artık) Bu adam bekar da olsa 1+1 tutacaktı, onun için pek bir şey değiştirmedin, ailesinin evinden ayrılmış oldu senin sayende. Boşansanızda kirası fazla gelmez.

1+1 kabul edecek kadar iyi kalplisin ama mantık evliliği yapıyorum diyecek kadar güçlü durmaya çalışıyorsun.

(Bana laf arasında 1+1 den bahseden bi salaktan, hayalleri küçük olduğu için ayrılmıştım.)

Başa dönüyorum ama konu sahibi bunları onunla barıştığında aklından çıkarma diye yazıyorum.
Yorumu opesim geldi.aynen katiliyorim 👌

Ya cidden kahve bagimliligi diye bisi var bende de var ama turk kahvesi olacak.nescafe icsem de onu bastirmiyo.sabah yemegimi yiyip onu icmezsem ayilmiyorum
Aynı ben.. Sizi çok iyi anlıyorum.. :KK5:
Bende türk kahvesi seviyorum.
Bir sabah bir öğlen içmem lazım.
Aralarda da sütlü nescafe..

Her zaman kahve içiyorum yani.. çok şükür sade kahve içiyorum.. yoksa şeker koması geçirirdim.:KK70:

E ama 30 bin aylik net kazanci var saniyorken aciz degildi ceylan.
Adamla clupte tanistim yazmistin yani daha ilk andan ictiginide ogrenmissindir.Mekan kapali olsa bile disari cikip icip gelirler.

1+1 dede icicekti onada cok sikinti cikartmamistin aciz gelmemisti,simdi niye aciz gelsinki her genc kizin evlenmeye yakin girdigi strese girdin sen
Bence abartma konusup anlasin boyle sacmaliklarla ayrilmamalisin
:KK14:

Kuzum öyle demeseydin..

Ya hayatım sigarayla bir değil ki o sigara bağımlılığı bambaşka bişi . Alkol , sigara , kumar bunlara bağımlı insana gerçekten saygı duyamıyorım. Çünkü kendisini bitirmeyi tüketmeyi ve pis göstermeyi kendisine yakıştıran insana ister istemez zayıf insan gözü ile bakıyorsun. Senin dediğin öyle bir durum değil. He bazı insan sigara içer keyfine öyle arada bir kaç dal , bazısı alkol alır işte ne bilim gece dışarı çıktığında bunlar kabul edilir de ben gerçekten tiryaki olandan bahsediyorum. Sanıyorum günde 2 paket içiyordur.

Bahaneler öne sürmüş klasik..
Yok gerginim yok yalnızım yok tek başımayım..
Kısaca küçük emrah acıların çocuğu sendromu..:KK70:
Bunlara kanma..

Annen senin barışmanı istiyor yalnız..
Bunun için bir şeyler yapabilir gibi geldi bana..

Seni ikna etmeye çalışıyor mu?
Ay yalnız olsa daha iyi onunla beraber iş yapılmıyor ki zaten. Sabah kalkmak bilmez saatlerce bekletir. Ararsın ararsın açmaz. Hani bi plan yap bi saatte buluşcam de imkansız gündüz saatleri için. Kendisi kendi kafasına estiği saatlerde yapsa işlerini herkes için daha hayırlısı olur yani inan ki .

Ben de ona aynısını dedim ne biçim şeyleri kendine yakıştırıyorsun. Esenyurtta oturabilirsin bir artı birde oturabilirsin . Alınmadım dediklerinize haklısınız .

Pijamamla evlenirim ben canım madem gelinlik gözüne çok görünüyor, deseydin. Tuttuğu evde de kendi yaşayacak sadecee sen mi? Salak herif ya, tam görgüsüz.
Kurtuldun valla bir lokma dökelim 😂 yiyip enerji dolup üstüne birde göbek atalım
Gelinliği de almıştı öküz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X