Hayır içmeyecekti içtiğin an evde ben yokum demiştim. Yazdım onları hepE ama 30 bin aylik net kazanci var saniyorken aciz degildi ceylan.
Adamla clupte tanistim yazmistin yani daha ilk andan ictiginide ogrenmissindir.Mekan kapali olsa bile disari cikip icip gelirler.
1+1 dede icicekti onada cok sikinti cikartmamistin aciz gelmemisti,simdi niye aciz gelsinki her genc kizin evlenmeye yakin girdigi strese girdin sen
Bence abartma konusup anlasin boyle sacmaliklarla ayrilmamalisin
Amaaann kırk minnetle yapıyor her işi, onun aldığı gelinlik te..Gelinliği de almıştı öküz
Güzel güzel ben beğendim zaten de adam yorucu adam iğrenç adam öööööğğğğAmaaann kırk minnetle yapıyor her işi, onun aldığı gelinlik te..
Yok ya camdi paravandi biseyler diyip baska konuya gectin sark kosesi oyle icersen cikar giderim falan diye bir restin yoktu zatenHayır içmeyecekti içtiğin an evde ben yokum demiştim. Yazdım onları hep
Hayır orada içecekmiş o öyle söylüyor dedim. Ben ise hayır orda olmaz sen bir iç bakalım gidiyor muyum gitmiyor muyum dedim.Yok ya camdi paravandi biseyler diyip baska konuya gectin sark kosesi oyle icersen cikar giderim falan diye bir restin yoktu zaten
E tamam hadi oyle olsun simdi bunlar bitirmek icin gecerli bir sebepmi?Arabistan col sicagi ,tum yuku sirtina yukledigin adamin bunalipta sana birazcik pist demesi,isinden gucunden seyrek arayabilmesi falanHayır orada içecekmiş o öyle söylüyor dedim. Ben ise hayır orda olmaz sen bir iç bakalım gidiyor muyum gitmiyor muyum dedim.
Bana aptal dedi ben kendime aptalı yakıştırmıyorum . Bana böyle diyebilen birini de kendime yakıştırmıyorumE tamam hadi oyle olsun simdi bunlar bitirmek icin gecerli bir sebepmi?Arabistan col sicagi ,tum yuku sirtina yukledigin adamin bunalipta sana birazcik pist demesi,isinden gucunden seyrek arayabilmesi falan
Tamamda hayatim daha oncede cehennemin dibine git diyip suratina telefon kapatmisti.O dahada agirdi icinde kotu temenni barindiran kotuluk iceren soylemdi simdi aptala bakinca 5 yasindaki cocuklarda kizinca soyluyor.Bana aptal dedi ben kendime aptalı yakıştırmıyorum . Bana böyle diyebilen birini de kendime yakıştırmıyorum
Yüzüğü göndermedim o da istemedi zaten aman 8 ayar yüzüğü mü isteyecek sokağa atsam dilenci almaz . Aptalı ama o şekilde laf arasında söylemedi. Aptal mı dedin sen bana dedim aptal evet aptalsın sen aptal bir insansın dedi. Farklı şeyler yaniTamamda hayatim daha oncede cehennemin dibine git diyip suratina telefon kapatmisti.O dahada agirdi icinde kotu temenni barindiran kotuluk iceren soylemdi simdi aptala bakinca 5 yasindaki cocuklarda kizinca soyluyor.
Mesela o daha agir ofkeli bir soylem
Yuzugu gonderdinmi annenle okeylestiniz mi ?
O ne diyor
Aslında şeytan ne diyor biliyormusunuz ? O kadar öfkeliyim ki ona karşı . Git tamam de devam et zaten nikaha da bişi kalmadı kalk düğünde herkesin önünde nikah masasında terk et ! Öyle aptal olunmaz böyle olunur . Cehennemin dibine de öyle gidilir !!!
Nasıl alacağımı bilemiyorum öfkemiYanlislikla evet dersin.
Sakin yapma.
Bu Adam saldırganlaşır öyle bir şey yaparsanAslında şeytan ne diyor biliyormusunuz ? O kadar öfkeliyim ki ona karşı . Git tamam de devam et zaten nikaha da bişi kalmadı kalk düğünde herkesin önünde nikah masasında terk et ! Öyle aptal olunmaz böyle olunur . Cehennemin dibine de öyle gidilir !!!
Ben de gelinliğe takıldım. Deneyemedim bile dememiş miydi?Ben malesef bu konuya olan inancımı kaybettim.
Şöyle ki siz hiç normal tepkiler vermiyorsunuz. Bu adam bu nişanı atacağınız cok daha büyük falsolar verdi ammaaannn kaderde varsa olur dediniz simdi dugun stresinden bunalip delirince igrencc bu adam oldu.
Ağustos'ta düğününüz var ama siz yazlık bir ildesiniz . Ev tutuldu görmediniz ,eşya falan da almayacaksınız sanırım. En son gelinliği de almis diyorsunuz. Nasıl yani ya denemeden internetten beğenilen gelinlik aldınız öyle mi
biz de adama kızıyoruz size sormadan nasıl ev tutar diye. Siz herseyi zaten o yapsin diye bekliyorsunuz kendi düğününüze bile emek vermiyorsunuz.
Sizin kadar annenizde tuhaf. siz teyze cocugumusunuz anneniz düğüne 1 hafta kala gelirim diyor. Bilemiyorum altan çok soru işaretleri var hikayede.
Başta yazık evlenme diyordum ama evlen bence adam sen yokken evi tuttu gelinliği aldı davetiyeler tamam eşyaları da yapacak 10 numara beş yıldız düşünme bas nikahi evde alacakmış mis gibi.
olmazsa boşanırsın
(vay beee kk daki ilk destanimi yazmışım)
Valla benim üzerime özel dikilen gelinligim bile düğünden önce tadilata gitti ıyi cesaretBen de gelinliğe takıldım. Deneyemedim bile dememiş miydi?
Yüzüğü göndermedim o da istemedi zaten aman 8 ayar yüzüğü mü isteyecek sokağa atsam dilenci almaz . Aptalı ama o şekilde laf arasında söylemedi. Aptal mı dedin sen bana dedim aptal evet aptalsın sen aptal bir insansın dedi. Farklı şeyler yani
Yok be doktor bu uyeyede cok sey soylendi ilk 20 sayfada aralarda hala soyleniyor.Valla ben hiç canım balım gülüm diyerek yorum yapamayacağım.
Ne olmasını bekliyordunuz ki ?
Adamı Kel Mithat'a benzettiniz.
Beğenmiyorsunuz da zaten.
Hatta yaptığı hiç bir icraati beğenmiyordunuz.
Şimdi mi kötü oldu bu adam ?
Yüzüğü 8 ayar aldı diye resmen neler neler dediniz.
1+1 ev tuttu, istemesenizde orayı tuttu.
Hatta ev alıyordu adam havalara uçmuştunuz ve hatta bütün olumsuzluklarını ev alacak olması silmişti.
Şimdi adam kel, adam Mithat.
Neymiş ? Aptal demiş.
İyi de ikiniz de birbirinizi aptal yerine koyuyordunuz zaten.
Sen onun parası için o senin neyin için evleniyordu onu bilmem.
Burada hayalperest arkadaşın konusuna neler neler yazılmış ama sana gelince gayet ılımlı mesajlarla adam suçlu sadece sen haklıymışsın gibi değişik bir kadınlar birliği mevcut (lafım herkes için geçerli değil)
Adam birden iğrenç birisi oldu.
Sen adam için neler sundun mesela ?
Elini bir şeye attığın yoktu.
Gelenekçi bir adam değil diyerekten bazı saçmalıkları gayet olumlu karşılamıştın.
Zengin adam olsun gerisi laf-ı güzaf hallerin bir kaç gün içinde bertaraf oldu.
Eyyorlamam bu kadar.