- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altın dişim var sayılır mıAltın kaplama falan mısın? Hint kumaşı olmadığın kesinde.
Adam da belli mantık evliliğinin peşinde.
Gayette mantıklı davranıyor bence.
Bilmiyorum ki yaaa off ne çektim şu işten ne uyku kaldı ne huzurE ne yapacaksın şimdi dönecek misin İst a?
Şaka di mi ?Altın dişim var sayılır mı
Leyla'yi düşün Oğuz'a tekrar dönünce başına neler geldiValla kendim için de öyle entrikalı bi dizide yaşıyor gibi hissediyorum şuan kendimi canlı yaprak dökümü
Bu biraz ferhundenin şevketten sonra evlendiği kel adama benziyor oğuzla alakası yokLeyla'yi düşün Oğuz'a tekrar dönünce başına neler geldi
Kel adam diye Mithat'in hakkını yeme o adam zengindi cidden köşkü yeniledi Ferhunde'yi evin hanımı yaptı. Seninki hala 1+1Bu biraz ferhundenin şevketten sonra evlendiği kel adama benziyor oğuzla alakası yok
Ama huyları bi benziyor ona . Aklıma mithat geliyor buna bakınca zaten kelleşmiş de yine saçları var da bayaa kel sayılırKel adam diye Mithat'in hakkını yeme o adam zengindi cidden köşkü yeniledi Ferhunde'yi evin hanımı yaptı. Seninki hala 1+1
Altın saat takıp annene de "Annnemmmm..." diyorsa bir şansı daha hak ediyorAma huyları bi benziyor ona . Aklıma mithat geliyor buna bakınca zaten kelleşmiş de yine saçları var da bayaa kel sayılır
Yok anneme kayınvalideciğim diyorAltın saat takıp annene de "Annnemmmm..." diyorsa bir şansı daha hak ediyor
Şans kısmı şakaydı.
Bu konuyu çok kaçırıyorum yaa..eee noldu kiptaşa yazldınız mı? 1+1 ev tutuldu mu? Mantıklı mıymış? Seviyo muymuş? Lütfen biri beni aydnlatsın artk
Kuzum uzme kendini sende bu kadar.Ya adam hakli da olsa bu adamla evlenme.sana uygun degil.evlenme ceylan
Annem kendisiyle konuşmuş aramış annemi annem dur bakalım belki barışırsınız diyor. Ona işte affettir kendini fln demiş. Genç kız düğün öncesi gergin olur falan demiş
Evet bana uygun değil kel mithat şimdi aklıma geldikçe iyice soğuyorumYa adam hakli da olsa bu adamla evlenme.sana uygun degil.evlenme ceylan