Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bise olmaz Ceylan sana ailenin haberi varmi kendine soyledinmi diye sorduk cvp vermemissin yani yrn o ozur diler sende donersin kaprislesmissiniz nisan atma faln yok

Haha premses ya, senin konularının da az ekmeğini yemedik beynimizi yiyordun o zamanlar. Bayağı eğlenceliymişsin aslında.

Ceylan güzelim her fırsatta mantık evliliği yaptığını söylüyorsun da bu adamın mantık çerçevesinde de kabul edilecek tarafı yok ki. Aşık olsan bu yüzden kabul ediyorsun diycem. Ayrıca davetiye parasını bile bölüşmek isteyen kişi trilyoner olsa yedirmez ki sana. Hem mantık evliliğinde bi tarafın körkütük aşık olması lazım demek ki sizinki alman usulü gidilen yemeğe benziyor

Burcak, prensesleri karıştırdın sanırım, o üşüyen premsesti

Merhaba Ceylann
Mantık evliliğini çevremde yapan insanlar çoktu fakat pek tavsiye etmem özellikle senin durumunda. Çünkü adam sana aşık değil sende adama bir şey olduğunda hareketleriniz birbirinize sürekli batacak bu yüzden. Mantık evliliğini doğru bulmuyorum bence sevdiğin biriyle evlenip azla yetinmek birbirine destek olmak bile çok önemli. Mantık evliliği yaptığın için seni yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın kimse yargılamak doğru değildir. Ama bu boşanmaların çoğuda bu yüzden olmuyorum. Adam çok cimri varlık içinde yokluk çekeceksin büyük ihtimal. Şimdi mutsuzsan evlendiğinde bu 2 katına çıkabilir. Çünkü evlilik gerçekten güzel ama zorlu bir yolculuk. Sevmediğin biriyle bu yolculuk sana eziyet gibi gelebilir. Çok iyi düşün lütfen. Çünkü evlendikten sonra bu problemleri yaşamak çok daha ağır olacak
Bazı insanlar sevgilerini göstermezler ama bende anlattıklarına göre adamın seni sevdiğini pek düşünemedim. Gene de hakkınızda hayırlısı

Yalnız bu premses o premses değil sanki
derinss

Bu adam ya cimri ya parası yok.İki türlü de beklentini karşılamıyor.Bacım iyisi mi sen kendin çalış tektaşını chanelini kendin al hayır yok erkeklerden

Bu adam sizin beklentilerinizle uymuyor. Deli divane aşık olsanız bile oluru yoktu ama şimdi hiç yok. Siz maddi olarak kendinize uygun görüyorsunuz. Ama bu adamın ya gelirinden çok gideri var ya da farklı bir hayatı.

Ve bu adam seni istemeye bile gelmemişti değil mi? Neydi karşıydı insanların mal gibi istenmesine (ne alakaysa). Şimdi ailen düğün hazırlıklarına gelmiyor diye dökmüş ortalığı.
Çok pişman olacaksın çokkkkk. Bu adamın sakladığı gizlediği bir şeyler var. Valla artık evli bile olabilir diye düşünüyorum ben ya da çocugu falan var.

Bu kadar şey yaşayıp ayrılmadınız da şimdi mi "iğrenç" oldu.. Ne biliyim bence yine barışıp evlenirsiniz gibi duruyor.
Bana da bu kiz goz gore gore kendini yakacak gibi geliyor.insanlar falcilara falan gidip dunya para dokuyorlar gelecegi soylesin diye.biz burada bedavaya soyluyoruz ama dinleyen yok.demek ki falciya gidilmesinin de mantigi yok gelecegi bilsek de canimizin istedigini yapacagiz.yani kader diye bisi var aslinda.ne olursa olsun degismeyen.galibabilemedim

Anlayamadım hangi konularımla yaktım beyninizi ? başka biriyle karıştırıyor olabilir misin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…