- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
Evet zaten nişanlınız da sizi kaybetmeyi hiç göze alamaz dimi.E mecburen taşınacak işte . Ya beni kaybedecek ya taşınacak
O evde ben huzursuz olmayacağım ki o olacak . Sigara içemeyecek olan o ben değilim kiAçık açık ev sınırlarında sigara içilmesi halinde evi terk edeceğimi söyledim. Kabul etti. Ama blöf yapıyorum sanıyor olabilir. Ciddiyetimi görünce o şekilde ne kadar dayanacakki
Okuyorum okuyorum ve başınıza ne gelse size müstehak diyorum...E mecburen taşınacak işte . Ya beni kaybedecek ya taşınacak
Bu ne biçim nişanlılık ve sonu evlilik demek geldi içimden, iletişim bile kurmuyoruz diyorsun, maddi durumu ne yalan mi atıyor der gibi sormuşsun bence hatta sen bu adamı tanımıyorsun bile!
Güzel kardeşim, çok zengin biriyle mantık evliliği yapacak 3 yıl sevgililik aşamasından yani onu çok iyi tanıyan ben vazgeçtim, seni anlıyorum ama sen daha adamı bile tanımıyorsun bence.
Sana tek bir soru soracağım, yarın öbür gün olurda işleri kötüye gider ve asgari ücretli konumuna düşerse ne yapacaksın söyler misin? Bavulunu toplayıp gideceksin, çocukta olursa ne yapacaksın söyler misin. Ben bu riski göze aldım diyorsan o zaman bari iyi tanı
bence adam evli. ailesi arayıp sormuyo. istemeye gelmiyo. başka açıklaması yokKılıfına uyduruyorlar bacım....yok mal gibi kadın isteyemezmiş (ne gerek var yüzüğe, çikolataya, çiçeğe demeye getiriyor)
Nasılsa 1 seneye yeni ev alacakmış. ( ayda 20 bin lira kazanan adam kira için 1 senede ekstra 10.000 lira harcamayı mı dert eder? )
Yüzüğü, peluş ayısı minnacık hesaplar yapan insan, inanıyor musun o ev için sana yardımcı tutturacağına, ya da harcamak için rahat bir bütçe ayıracağına?
Düğünden kısmamışsa elalem içindir muhtemelen. Fena cimri...Hesaplı...işin kötüsü, senin söz hakkın yok hiç, onun her zaman "haklı" bir nedeni var
Ay yok ya değilbence adam evli. ailesi arayıp sormuyo. istemeye gelmiyo. başka açıklaması yok
Diğerlerinde aşıktım. Biri şiddetten bitti diğeri farklı bir sebepten . Hissediyordum hepsinde heyecan . Bunda da hissediyordum. Kah nikah günü alırken kah Diğer şeylerde ... Son zamanlarda oldu ne olduysa 3 buçuk aydır birbirimizi de göremiyoruz zaten.kendine yazık ediyosun sevmediğin o kadar belli ki. daha yaşın 30 ya varsın bir nişan daha at ne olacak.
sevmediğin yemeği bir ömur yiyebilir misin?
evliliğinize 1 yıl ömur biçmem bu gidişle.
adam yanlızlığa alışkın ama artık görev gibi evlenmek istiyor, sen daha çok geleceğime bakayım geleceğimi tasasız geçireyim kafasında olduğun için maddi durumu görece iyi olduğu için evleniyosun, duğun gununde mutluluk heyecan istemiyo musun ya? ona ait olma, bir ömur geçirecek olmanın mutluluğu.
şimdiye kadarki nişanlılarında da hissetmemişsin ayrılmışsın, ne olacak bunda da ayrıl, loto mu oynıcaksın hayatınla ya tutarsa diye?
Öfff her konuyu gördüğümde yazmayacağım diyorun ama engel olamıyorum.O evde ben huzursuz olmayacağım ki o olacak . Sigara içemeyecek olan o ben değilim kiAçık açık ev sınırlarında sigara içilmesi halinde evi terk edeceğimi söyledim. Kabul etti. Ama blöf yapıyorum sanıyor olabilir. Ciddiyetimi görünce o şekilde ne kadar dayanacakki
Neden büyük bir laf olsun ki ? Bana çok medeni geldi. Çok büyük bir aşkla evlenip o evlilikte çok mutsuz olup, şiddet görüp , boşanamayabilirim. Adam boşamam seni diye tutturup hayatımı cehenneme çevirebilir. Ki ilk nişanımda ne kadar aşıktım , ne kadar zor kurtuldum evli bile olmama rağmen ...Şu an yaptıramadığınız hiçbir şeyi evlenince asla yaptıramazsınız bunu kafanıza yerleştirin. Şu an tutmadığı büyük evi sonrada tutmayacak. Sen baştan bunları kabul ettin artık. Sigara vs ben inanmıyorum belki o içecek evde ve sen geri adım atacaksın. Sende bu potansiyeli gördü O zaten.
Anlaşamazsak boşanırız çok büyük bir laf. Nasıl üzerinde durmadan, geçip gittiniz yuttunuz bu sözü hiç anlamadım. Evlenmek üzere olan çiftlerin ağzından en son çıkacak laftır sanırım. Bu lafın üzerine anlaşamama ihtimalimiz bu kadar açık ve netken neyi zorluyoruz diye sorgulamak lazım.
Çok ilginç enteresan bir ilişki ama ortada ilişki yok ki. iletişim yok sevgi yok tutku yok mantık yok hayaller yok... hiçbir şey yok... Bu evliliği neyin üzerine kuruyorsunuz tam olarak???
E beni tanımıyorsunuz ki ben gerçekten terk ederim. Ama o tanıyor. Yaşadı daha önce .yani bir sigara tiryakisinin evde sigara icmeyecegine inanmak ve sigara ictiginde evi terk edeceginize inanmak hangisi daha hayal urunu karar veremedim
E beni tanımıyorsunuz ki ben gerçekten terk ederim. Ama o tanıyor. Yaşadı daha önce .
Daha var 7 ağustosta olursaBen bu konudan sikildim hemen evlenin de bu sefer bosanmaniz icin diretelim bi 3 milyar sayfa daha
E beni tanımıyorsunuz ki ben gerçekten terk ederim. Ama o tanıyor. Yaşadı daha önce .
O en çok kendisini sever zatenTerk ettiniz de ne oldu bakın şimdi evleneceksiniz. Kısacası adam bunları takmıyor bile. Kaybetme korkusu yok.