Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama olabilir bazen çok iyi tanıdığımızı zannetiğimiz insanların altından bile farklı farklı şeyler çıkıyor

evet herkes de kanser olabiliyor ama sigara icenlerin olma ihtimali on kati. sizinki o hesap.

bence siz oyle boyle evlenmeyi kafaya koymussunuz, ailevi durumlarinizdan dolayi belki bilemiyorum. nacizane fikrim kapatin konuyu kafa da yormayin adamin haline tavrina gozunuzu kapatin devam edin. cunku adam bi dusununce cekilecek dert degil, bastan asagi falsolu o yuzden hic dusunmeyin.

Ama olabilir bazen çok iyi tanıdığımızı zannetiğimiz insanların altından bile farklı farklı şeyler çıkıyor

Peki şöyle düşün o zaman. Çok iyi tanıdığını düşündüğün bir insan bile farklı çıkıyorsa iyi tanımadığın ve hakkında şüphelerin olan insan nasıl çıkar ? Bir insanın dusunulenden 180 derece farklı çıkması zor bir şeydir . Muhtemelen düşünen kişi iyi niyetli yaklaşmıştır. Ya da sinyalleri alamamıştır.

Açıkçası senin konun gittikçe korkutucu bir hal almaya başladı.

Başlarda sırf parası için evlenecek imajı çiziyordun ama gittikçe matruşka gibi oldu konu. Şu an ise evlenmek durumunda olan içinde bulunduğu durumdan kaçmak isteyen biri gibi hareket ediyorsun.

Kızlar ya konudan bağımsız bi şey sorucam, konuyu da takipteyim de şu son sayfa dışında okuyamıyorum. Dünden beri siteye giremiyorum ben aynı sorunu yaşayan var mı? Şu sayfayi görebilmem 5 dakika sürdü. Onu da bildirimlerden açtım. Dün sitedeki reklamlar diye bir konu vardı, reklamdan okunmuyordu en son oraya yorum yaptım ve o dakikadan beri ne operadan be Chrome'dan açamıyorum siteyi. Konuyu böldüğüm iicn özür dilerim ama sorun bi tek bende mi genel mi merak ettim

Hayır evleneceğim diye demedim. Tanımadan evlenme kararı vermişsiniz diye eleştiriliyorum ya ona dedim. Ben tanıdığımı düşünüyordum. Ama bazı şeyler beni şüpheye itti demekki tanıyamamışım . Bilmediğim şeyleri çıkabilir altından demek istedim .

Ya benim yıllarca tanıdığımı zannetip 180 neki 560 derece farklı çıkan insanlar oldu. O yüzden şaşıramıyorum artık.

Ben telefondan giriyorum bende öyle bir sorun yok canım

Biraz önce aramış beni dedim gece neden eve gittiğini haber vermiyorsun . Konuşmadık mı ben sana haber ver demesem bile yaz bişi yap sende kabul ettin. Bi sürü şey söyledi. Yok zaten evimin yakınındaydım haber verme gereği duymadım. Sen markete gitsen döndüğünde haber ver istemem falan filan . Ama dedim ben istiyorum ve sen yapmıyorsun. Bana senin sinirlerin gerildi bilmem ne her cumartesi böyle yapıyorsun dedi. Halbuki iki üç gün önceydi aynı mevzu ne cumartesisi.
Neyse sonra ankastrelerden bahsetti servis kurulumu için çağırayım mı dedi yoksa sen gelince mi çağırayım dedi. Dedim benimle ne alakası varki ankastrenin zaten hazır evde olan ankastre ben seçmicem bişi yapmıcam sanki ben mi kurucam çağırmak istiyorsan çağır dedim. Vaaay ben niye öyle demişim. Ne biçim lafmış sanki ben mi kurucam işim var gücüm var gelince kendin çağırırsın dedi iyi dedim çağırma napim . Kapadım suratına .

Mantık evliliği yapıyorum diyorsunuz ama bu adama hiç bir isteğinizi yaptıramıyorsunuz. Sizi hiç dinlemiyor farkında mısınız?
Ayrıca ayda 20-30000 kazandığı ya yalan ya da bu adamın ciddi bir borcu var onu ödemeye çalışıyor. Şirket borcu? Kumar borcu? vb..

Dediği miktarı kazanan adam kendi hayat standartları gereği 2000 tl lik yüzük almaz, klasına yakıştıramaz bunu. Gidip 1000 tl lik 1+1 ev tutmaz öğrenci gibi..
O evi tutmasına mani olmamanıza, kesin bir şekilde tavrınızı gösterememenize çok şaşırdım. O evde sadece o değil sizde yaşayacaksınız.

Ayrıca şark köşesi yapmayı düşünüyorum ayağına koltuk takımı da almayacaktır
Normal şartlarda sizin gibi sadece maddi yönü düşünerek evlilik yapmayı planlayan bir kadına kızardım ama bence siz kandırılıyorsunuz, bu adam cimri değil yalancı (maddi açıdan)

Şu konuşmanızdan bile adamı sevmediğin, tahammül edemediğin o kadar bariz ki. Kötü bir şey dememiş adam. Arayıp sorsa azar işitiyor aramasa azar işitiyor. Konu haklı/haksız mevzusu olmadığı için adamın şu en sonki olaydaki yediği gereksiz tribi es geçiyorum. Konu sen mutlu olacak mısın yoksa olmayacak mısın esas mesele bu.

Çevrende örnekleri yoksa bile, şurada yazılanları oku.. Mahalle baskısından kurtulmak için evlenenlerden hangi biri mutlu olmuş? Evleneyim olmadı boşanırım diye düşünüyorsun belki ama inan bana bu toplum bekarken yaptığı baskının bir başka versiyonunu sana evlenip boşandığın zaman yapacak. Bir de çocuğun olursa hayat çarpı 2 zor olacak senin için. Ne aşk var bu evlilikte ne mantık. Elle tutulur hiçbir yanı yok. Ben seninle empati yapabilen bir akranın ve hemcinsin olarak demem o ki; bu adamla olmaz. Yine de tercih senin tabii.

Ya ama hemen bağırma moduna geçiyor sesini yükseltiyor. Ankastre servisi çağırmasının benimle ne alakası var. Bana sormadan evi tuttuğu gibi onu da bana sormadan halletsin. Sanki benim ne düşündüğüm çok önemli gibi soruyor. Ben ona sinir oldum. Ankastre servisinde ben olmak istermiymişim ? Mantığa gel ya gereksizliğe gel evi tutarken ben olmuş muyum sormamış adam ankastre servisini düşünüyor. Sonra da bana bağırıyor şaka gibi Bu adamın hiç sevmediğine karar verdim. Benimle evlenmekteki amacı ne gibi bir şey bilemiyorum ama sevgi olmadığı kesin.

Ev konusunda sen ne istediğini açıkça söyledin mi peki? Bana sanki daha çok karşı taraftan senin ne istediğini bilmesini bekledin ama adam da 1+1 tutunca trip attın gibi geldi. Sayfaların hemen hemen hepsini de okudum ama kaçırdığım bir şey mi oldu ki? Aynı sitede 2+1, 3+1 daireler yok mu? Sen bakıp gösterseydin nişanlına, bak burası olsun diye. Erkekler bu kadar komplike değiller çünkü, gözlerine soka soka bir şeyi isteyip, söylemeden pek anlamıyorlar karşısındakinin ne demek istediğini.

Hayır canım tabiki de söyledim. Adamın para sınırı vardı. Aynı sitede 2+ 1 ler 2000 lira kirası bizim tuttuğumuz yer 1300 lira. 2+1 istiyorsam bana kötü mahalleleri gösteriyor. Kaldı ki o sitede 2+1 in de balkonu yok. Ben balkonlu ev istiyordum. Ne yapacaksın balkonu diyor . Bir de balkonlu diye mi arıcaz. Zor oluyormuş bunu bile tutana kadar sadece 3 ev gezmesine rağmen deli gibi iş yapmışcasına bahsetti. Millet yüzlerce ev geziyor ya ev tutulurken. Ben gelinler topicinde takılıyorum aylardır. İnsanlar ne kadar zorlandığını anlatıyordu ev bulurken. Bu iki ev gezdi off puff. Beğenmediğimi söyledikçe hiç bir şey beğenmiyor oldum. Sadece iki evde ya sadece iki evde gösterdiği iki evi beğenmedim diye sinirlendi ofladı pufladı.

İyi de 20.000-30.000 bandında kazanan birini 700 liralık fark ırgalamaz ki bu kadar. Hiç değilse bile yarın öbür gün çocuğum olur 1+1 e nasıl sığacağız diye düşünür insan. Evli çiftler için maddi imkanları da müsaitse gerçekten mantıklı değil 1+1. Hadi kendisi bunları düşünemiyor ama söylemene rağmen hala diretmesinin gerekçesi ne ki? Daha sonra yeni eve geçeriz diye düşünse yine de mantıklı değil. Eee mobilyalar vs’de evin şekline şemaline göre alınıyor sonuçta. Ne gerek var ki baştan düzeni kurmak varken. Bu adamın gerçekten işinden gücünden emin misin sen? Hiç işyerine gittin gördün mü?

Var ya kro ruhluysa var. Zamanında çok zengin bir patronum vardı kahvehaneye giderdi. Kopamamış olabiliyor da hadi kahve bir kıstas olmayabilir de diğer davranışları zaten o kadar kazanmadığını veya kazansa da borcu kumar vs olduğunu gösteriyor. Yani inanmıyorum kısacası.

İşte o ev alma meselesinden dolayı kredi ödenecekmiş ya ondan diyor paşazadeleri Gördüm canım işini fln biliyorum da gelirini bilemiuorum tabiki . Ya da geliri de doğru ama kumarı var veya borcu vs vs o da olmadı geliri de baştan yanlış

Siz neden sevgilinizin evine gitmemeye israrcisiniz? Size güzel bı yemek hazırlasın güzel vakit g cirin hiç böyle normal sevgili olmak adına isteginiz yok mu? Evini bile bilmediginiz kişinin dediklerine güvenmeyi seciyosunuz

Evi yokki şuanda dedim ya istanbuldaki ofisinde kalıyor son üç aydır diye. Evi başka şehirdeydi. Evlilik dolayısıyla düzen ve şirket şeklinde değişiklik yaptı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…