Yaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam etti ve tutucam dedi !!!
Sana cimri ama bin TL lik evde oturup ama ayda on bir yiyor ya inandın mi sen bunu blmyrm da çok garip değil miSöyledi aylık gelirim bu kadar dedi. Bende tek başıma her ay 10 bin civarı para yiyorum dedi. Masrafım o kadar oluyor dedi.
yalnız atladığınız bi nokta var; artık insanlar taksitini ödediği evin içinde oturuyorEvet ev alma amaçlı olduğundan bu evi geçici görüyor. Onu yazdım zaten aynı zamanda ev taksidi ödeneceği için kiraya çok vermek istemiyor. Aidatıyla beraber bu ev 1700 e falan geliyormuş. 5 bin de ev taksidi ödesek diye düşünüyor.
Ben zaten adamı bir şey zannetmiyorum ki. Adam bana tuhaf geldiği için bende sizlerle fikir alışverişi yapıyorum. Sizlerin aklına düşen şüpheler bende olduğu için buradayım şuan . Yoksa mutlu mesut nişanlılığımı yaşarım. Yani haklısınız .arkadaslar 2 kişi birer kebap yeseniz 200 tutuyor dişarda,adamakıllı bir pizza bile 80 tl, orta halli bir restoranda yemeğin yanina birer kadeh içelim deseniz zaten 500 600 veriyorsunuz, lükslere hiç girmiyorum bak...bu adam senin gozünü nasil boyamış belli yavrum ama bak dostca uyariyorum , hiç o zannettiğin kalemin adamı değil karşindaki, zeki bile değil duz yalancı hovarda...yakma kendini
Haklısınız şuanda değil başında teklife evet derken mantıklı duruyordu. Şuanda bu ev meselesi vs den sonra mantıksız zatenMantık evliliği yapıp k.ç kadar evde niye oturayım? Mantık evliliği yapmamın tek sebebi çok rahat bir hayat sürmek olur. Sevmediğim adamın sigara kokusunu çeke çeke 1 artı 1 evde sıkış tıkış yaşamanın mantığı ne allah aşkına kendinize gelin.
Öpüştüm . İşte zaten sigara kokusu alsaydım iğrenirdim . Ama öyle bir şey hissetmedim üstünde. Bazı insanlar iyi bakınca pek sigara kokusunu hissetmiyorsunuz. Ama yanımda sigara içse o dumanı beni mahvediyor. Sigara dumanına gerçekten dayanamıyorum.Ceyl_an özel bir soru biraz ama sigara konusu aklıma takıldı. Hiç öpüşmediniz mi bu adamla?
Ama ben en müthiş semt en coşkulu site demedim demedimBi işe girsen 4 bin civarında, kendi 1+1 inde kendi yağında kavrulursun, elin sıkışsa bile Özgür hissedersin.
Bi de iyi sitelerin aidatları bile bahsettiğin miktarda olur, İstanbul’da yeni müthiş konumda 1000 liraya ev varsa ben kiralayayım gittikçe kalırım en azından. En müthiş semt en coşkulu site üstelik.
Bahsettiğin ayda 20 bin gelir çok değil, 20 bine öyle hunharca harcama yapamazsın ki. Birikim de yok belli ki, adam çalışmayı bırakınca taş mı kemireceksiniz? Aranzıda 20 yaş var. Tek emekli maaşıyla nasıl yaşayacaksın sen de çalışmayacaksın.
tabi emekli olursa.
Düğüne verilen 45 de çok değil, yemekli ortalama bir düğün o civarda tutar. çok kolpa bir şeyler var ortada bakalım neler çıkacak.
İş yeri kendinin mi gerçekten yoksa çalışan mı o arabalar kiralık mı ödünç mü, çıktık 500 lira harcadık meselesi de çok değil düzgün bir restoranda iki şişe şarap açıp bir şeyler yesen ödüyorsun o parayı (İstanbul’da taaaa ekimde ortalamanın biraz üstü bir mekanda kişi başı ödedik 500 lirayı, öyle tepemizde garson beklenen yerler değil eğlenceli bi restoran)
Baya sevimsiz biri gibi bahsettiğiniz için benim aklıma Gelen en kötü senaryo senin üzerinden para kazanmaya kalkması.
Referans kim, nasıl tanıştın ne zamandır tanıyorsun, ailesini eşini dostunu tanıdın mı?
parayla gözünü boyamış gerisi fos, para da öyle çok para değil.
Zaten dedim ya o markadaki en ucuz baget pırlanta yüzüğü almış gelmiş diye. Yüzüğün ayarını da o nedenle belirttim. Sırf mümkün olan en düşük karatlı yüzük değil yani , altın kısmında da ayarı en düşük.Bi de yuzuk kac karat onu merak ettim:)
Bana yuzugunun karatini soyle sana sevgilinin kim oldugunu soyleyeyim:):):)