Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy okurken anksiyetem azdı, bu adamın cimri olduğu net ama cimriliğinden çok hislerim bu adamın güvenilmez bir tip olduğunu söylüyor. Konu sahibi anladığım kadarıyla mantık ve maddiyat sizin için önemli, umarım öyle olmaz ama bu adam deli manyak bi şey çıkacak, demedi demeyin.

Evlenme , otursun bekar evinde kendi kendine , boyle sey olur mu yahu?
Bana pelus hayvan hikayesi sevimli gelmisti ama yarim saattir konundaki yorumlarini okuyorum , kesinlikle evlenme bu evliligin mantikli hicbir tarafi yok

Sırf maddi durumu iyi diye evlenmeyin derim. İnsanlar eşleriyle sarmaş dolaş, güle oynaya yanınızdan geçerken hayatınızdan çok nefret edersiniz. Ayrıca aylık geliri 20-30 binin çok daha altında olup çok daha iyi evlerde oturuyor insanlar. Madem mantık evliliği yapacaksınız emin olun hayat standartlarından. Biraz yalanı olabilir anlattıklarınıza göre.

zengin olduğuna emin misin? zengin olsa bile rahat harcama yaptırmayabilir. bunları önceden konuş bence.

muhtemelen fakir ve evlenmek için sana zenginim diyor. edevletten mal varlığını kontrol et. borcu var mı bak vs. sonuçta evleniyorsunuz ve bunları görmek hakkın.

Gerçekten zengin midir degil midir bilmiyorum. Yaklasik olarak yazdığın seviyelerde gelirimiz var. (Ikimiz de calisiyoruz) 10 yildir evliyiz oturdugumuz semtler acibadem moda suadiye. En kucuk evimiz 135 metrekareydi. Bu adamin parasi olsa ne olur?

Bildiğim tek sey asgari ucretli adamla evlenip kendin de asgari ucretle calissan muhtemelen bu adamla yasayacagindan daha rahat bir hayat yasarsin.

Sen istiyorsun ki çalışmayayım, zengin koca bulayım. O cilt bakım merkezi senin bu kuaför benim gezeyim. En pahalı çantayı takıp en lüks yerlerden giyineyim. Sosyetik çevrem olsun event event dolaşayım.
Mantık evliliğinden beklentin bunlar çok belli.
Ama aşırı mantıksız bir seçim yapmak üzeresin.
Adım gibi eminim ki bu adamın cebinde bin lira nakit parası bile olmuyordur.
Aylık 20-30 bin kazanıyordur ama o parayı döndürüyordur sürekli.
Onun gelirinin üçte biriyle çok daha lüks yaşıyoruz birçoğumuz.
Kendine daha mantıklı birilerini bul.

yalnız atladığınız bi nokta var; artık insanlar taksitini ödediği evin içinde oturuyor

Mantik evliligi demissiniz ama cok mantikli gorunmuyor. Lutfen iyi dusunun. Para konusu cok kolay cozulur. Yani ogrenirsiniz ne oldugunu. Parasi olup cimri de olabilir, parasi yok oyle de gosterio olabilir.degisik bi iliski

Bi işe girsen 4 bin civarında, kendi 1+1 inde kendi yağında kavrulursun, elin sıkışsa bile Özgür hissedersin.
Bi de iyi sitelerin aidatları bile bahsettiğin miktarda olur, İstanbul’da yeni müthiş konumda 1000 liraya ev varsa ben kiralayayım gittikçe kalırım en azından. En müthiş semt en coşkulu site üstelik.
Bahsettiğin ayda 20 bin gelir çok değil, 20 bine öyle hunharca harcama yapamazsın ki. Birikim de yok belli ki, adam çalışmayı bırakınca taş mı kemireceksiniz? Aranzıda 20 yaş var. Tek emekli maaşıyla nasıl yaşayacaksın sen de çalışmayacaksın.
tabi emekli olursa.
Düğüne verilen 45 de çok değil, yemekli ortalama bir düğün o civarda tutar. çok kolpa bir şeyler var ortada bakalım neler çıkacak.
İş yeri kendinin mi gerçekten yoksa çalışan mı o arabalar kiralık mı ödünç mü, çıktık 500 lira harcadık meselesi de çok değil düzgün bir restoranda iki şişe şarap açıp bir şeyler yesen ödüyorsun o parayı (İstanbul’da taaaa ekimde ortalamanın biraz üstü bir mekanda kişi başı ödedik 500 lirayı, öyle tepemizde garson beklenen yerler değil eğlenceli bi restoran)
Baya sevimsiz biri gibi bahsettiğiniz için benim aklıma Gelen en kötü senaryo senin üzerinden para kazanmaya kalkması.
Referans kim, nasıl tanıştın ne zamandır tanıyorsun, ailesini eşini dostunu tanıdın mı?
parayla gözünü boyamış gerisi fos, para da öyle çok para değil.

Mantık evliliği yapıp k.ç kadar evde niye oturayım? Mantık evliliği yapmamın tek sebebi çok rahat bir hayat sürmek olur. Sevmediğim adamın sigara kokusunu çeke çeke 1 artı 1 evde sıkış tıkış yaşamanın mantığı ne allah aşkına kendinize gelin.

Ben zaten adamı bir şey zannetmiyorum ki. Adam bana tuhaf geldiği için bende sizlerle fikir alışverişi yapıyorum. Sizlerin aklına düşen şüpheler bende olduğu için buradayım şuan . Yoksa mutlu mesut nişanlılığımı yaşarım. Yani haklısınız .

Reactions: 000
Haklısınız şuanda değil başında teklife evet derken mantıklı duruyordu. Şuanda bu ev meselesi vs den sonra mantıksız zaten

Ceyl_an özel bir soru biraz ama sigara konusu aklıma takıldı. Hiç öpüşmediniz mi bu adamla?
Öpüştüm . İşte zaten sigara kokusu alsaydım iğrenirdim . Ama öyle bir şey hissetmedim üstünde. Bazı insanlar iyi bakınca pek sigara kokusunu hissetmiyorsunuz. Ama yanımda sigara içse o dumanı beni mahvediyor. Sigara dumanına gerçekten dayanamıyorum.

Ama ben en müthiş semt en coşkulu site demedim demedim Zaten söylüyorum uzak bir semt diye ama güzel dedim. Kötü kenar mahallelerden bir yer değil. Ki ben adamı da savunmuyorum. Parayla göz boyanması da değil. Ben çok zengin olsun şöyle böyle yaşatsın dememiştim ki. Normal standart geçim sıkıntısına düşmeyeceğim bir hayatı yaşatır gibi gelmişti. Bu bana mantıklı geldi. Benim için yeterli bir mantıktı. Ama başta . Şuan değil işte bunlar yaşandıktan sonra korktum geldim size danıştım.

Ya okadar geliri olsa mutlaka birikmisi olurdu..Bu adam ev almayi neden ertelesin ki?
Evlenmeden once alip gonlunce icini dekore ederdi. Neden 1+1 e girsin?

Bu evlilik iyi giderse alirim, simdi masraf yapmayayim olayi da degil. Bu dusuncede olan insan evi evlenmeden once alir ki kadinin ev uzerinde yasal hakki olmasin.
Yanlis gelen birseyler var.. Sana da oyle geliyor ki burada soruyorsun. Cok dikkatli olmani oneririm. O 1+1i kabul etme. Ara istemiyorum icim daralir aile evi hissiyati bile vermez en az 2+1 olsun de.

Ayri sehirlerdeydik demissin. Sen istanbul'da yasiyorsun ve istanbulda oturacaksiniz. Ayri sehirde olan kim? Isyeri falan istanbul'da di mi?

Bi de yuzuk kac karat onu merak ettim:)
Bana yuzugunun karatini soyle sana sevgilinin kim oldugunu soyleyeyim:):):)
Zaten dedim ya o markadaki en ucuz baget pırlanta yüzüğü almış gelmiş diye. Yüzüğün ayarını da o nedenle belirttim. Sırf mümkün olan en düşük karatlı yüzük değil yani , altın kısmında da ayarı en düşük.
Öyle bir adet yapmışlar zaten o yüzükten başka 8 ayar yok. Hep 14 ayar diğerleri. Aynı karatın 14 ayar yüzükte olanı da var mesela. Ben o zaman sertifikasını elime alınca ister istemez gözüme çarptı bilgileri. 8k diye görünce bir şok oldum ve böylelikle girdim sitesine zaten. Bir yalnışlık var ben yanlış anladım herhalde dedim. Girip kontrol ettiğimde ise yoktu. Dopdoğru benim yüzüktü. 0.15 karat mıydı neydi pırlantası da . Hatta bakayım linkini becerebilirsem atayım hangi yüzük oldupunu. Buldum linki bırakıyorum. Bana yüzük içinde gidip beğenebileceğin bir şey olsun diye özen gösterdim. Önemsemediğim biri olsan ya nasılsa formalite bişi ordan en ucuzunu verin derdim dedi. Ki zaten en ucuzuymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…