- 30 Aralık 2009
- 22.671
- 88.194
- 40
-
- Konu Sahibi ecrinnisa93
ALLAH memur olma aklından ziyade yaşadıgınız şu saçmalıklar silsiseli için akıl fikir ihsan etsin.Sizinde vicdanınız olduğuna inanmak için.... bu irrite yorumunuz için de tsk ler.. demekki fazlasıyla kapasitem varmış ki memur olabilmişim çok şükür.
Ailenizin haberi yoksa o dini nikahtan, nikahınıZ geçerli değil...bir de aileden ayrılır ayrılmaz bulunan ilişkiler pek mantıklı,sağlam olmuyor. Öyle yapmışsınız da.
Çok şükür mantığım var uzun yıllardır da evliyim, aileme cici kız numarası yapıp 4 yıl dini nikah adı altında bir adamın koynuna da girmedim. Allah da göstermesin!belki siz yaşarsanız görmüş oluruz ne olaccagını...
Allah Allah biz bu adamın neden iyi kısmını göremiyoruz sizce ? Adam ablanızın emanetini çalmış !? Bir baltaya sap olamamış! Allah Allah hasbinallahhhh! Kendinizi ateşe atıyorsunuz lütfen uyanın. Adamın sizi sevdiği yok..seven adam çırpınır didinir pazarda limon satar ama yine de emanete ihanet etmez !haklısın. ancak simdi onun benim için nele yaptıklarını hiç yazmadım mesela. sadece yakındıığım seyleri yazınca kötü, gaddar hatta beni kullanan biri göründü farkındaym ancak gerçekten seviyor beni. ve mutlu olmam için o kdar sey yaptı ki. ve cevresinde o kadar sevilen sayılan biri ki.
elhamdülillah dinimi olabildiğince iyi biliyorum. ancak siz dinimizde tanımadığınız bir kişiyi bu şekilde bir ithamda bulunmanızın hoş olmadığını bilmiyor olmalısınz.
Seni üzmemek için, senden habersiz, sana emanet olarak verilen ablanın kartını alarak harcamalar yapan bir adam söz konusu. Sen fazla iyimsersin bence bu adamla ilgili. Öncelikle 1 aydır tanıdığın bir adamla dini nikah yapıp da aynı evde yaşamak büyük cesaret. Küçüklüğüne ve tecrübesizliğine veriyorum. Adam seni aldatmış, sen de yakalamışsın. 4 yıl diyorsun da sen daha 24 yaşındasın. Hayatının baharındasın, bence sen bu evlenme işini iyice bir gözden geçir. Bu adam gelmiş 32 yaşına, borç, harç gelmiş gırtlağa, daha değil düğün yapmak, adam söz için bile para bulamıyor., özetle henüz bir baltaya sap olamamış, kredilerle araba almayı düşünüyor, ama para kazanacak bir iş tutturamıyor. Günümüzde evlilikteki huzursuzlukların büyük kısmı maddiyattan çıkıyor, sen bu adamla evlenirsen hep onun borcunu harcını kapatmakla, düzenini kursun diye ona çaba harcamakla mı uğraşacaksın ? yarın bir gün de keyfine senin adına kredileri çektirir, bu defa da sen boğazına kadar gömülürsün borçlara...
Bak canım, sen 4 yıl önündeki evliliğin fragmanını izlemişsin, zararın neresinden dönersen kardır, bence bu adamdan bir an önce kurtul, dini nikah olaylarına zaten girmiyorum, tamamen kendini kandırmaktan başka bir şey değil, evli değilsiniz, sevgili olarak yaşamışsınız, sen bu adamla 4 yılını harcamışsın, daha da harcarım diyorsan sana söylenebilecek mantıklı bir şeyim maalesef yok...
Seni üzmemek için, senden habersiz, sana emanet olarak verilen ablanın kartını alarak harcamalar yapan bir adam söz konusu. Sen fazla iyimsersin bence bu adamla ilgili. Öncelikle 1 aydır tanıdığın bir adamla dini nikah yapıp da aynı evde yaşamak büyük cesaret. Küçüklüğüne ve tecrübesizliğine veriyorum. Adam seni aldatmış, sen de yakalamışsın. 4 yıl diyorsun da sen daha 24 yaşındasın. Hayatının baharındasın, bence sen bu evlenme işini iyice bir gözden geçir. Bu adam gelmiş 32 yaşına, borç, harç gelmiş gırtlağa, daha değil düğün yapmak, adam söz için bile para bulamıyor., özetle henüz bir baltaya sap olamamış, kredilerle araba almayı düşünüyor, ama para kazanacak bir iş tutturamıyor. Günümüzde evlilikteki huzursuzlukların büyük kısmı maddiyattan çıkıyor, sen bu adamla evlenirsen hep onun borcunu harcını kapatmakla, düzenini kursun diye ona çaba harcamakla mı uğraşacaksın ? yarın bir gün de keyfine senin adına kredileri çektirir, bu defa da sen boğazına kadar gömülürsün borçlara...
Bak canım, sen 4 yıl önündeki evliliğin fragmanını izlemişsin, zararın neresinden dönersen kardır, bence bu adamdan bir an önce kurtul, dini nikah olaylarına zaten girmiyorum, tamamen kendini kandırmaktan başka bir şey değil, evli değilsiniz, sevgili olarak yaşamışsınız, sen bu adamla 4 yılını harcamışsın, daha da harcarım diyorsan sana söylenebilecek mantıklı bir şeyim maalesef yok...
tsk ederim yorumunuz için. ancak hayatımdaki kişiinin 3 yıldır cok iyi bir yerde cok iyi pozisyonda işi var zaten. benm tüm yazdıklarım ilk yılda yasadıklarım. normalde öyle her ay para isteyen de yada ben de veren biri değilim zaten. sadece su an maddi olarak daha zora girmemek için byle bir sey sundu. ama vermezsemde sen nie vermiosn dicek biri değil.
dini nikahla ne olunuyor peki??
ecrinnisa93 kardeşim.gercekten sana çok üzüldüm belli ki saf kalpli iyi niyetlisin.seni kendine getirmek için yapılan sert yorumlara verdiğin yanıtlardan belli naifligin.ama ablacim burda sana kızan ve eleştiren herkes haklı.ne desek boş.insan bazen çilesine aşık olurmuş.zamanla anlayacaksın...
O zaman neden bize yazıyorsun ?tsk ederim yorumunuz için. ancak hayatımdaki kişiinin 3 yıldır cok iyi bir yerde cok iyi pozisyonda işi var zaten. benm tüm yazdıklarım ilk yılda yasadıklarım. normalde öyle her ay para isteyen de yada ben de veren biri değilim zaten. sadece su an maddi olarak daha zora girmemek için byle bir sey sundu. ama vermezsemde sen nie vermiosn dicek biri değil.