MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

Sizinde vicdanınız olduğuna inanmak için.... bu irrite yorumunuz için de tsk ler.. demekki fazlasıyla kapasitem varmış ki memur olabilmişim çok şükür.
ALLAH memur olma aklından ziyade yaşadıgınız şu saçmalıklar silsiseli için akıl fikir ihsan etsin.
Yazık günah yetiştir et gelsin elin adamıyla yaşasın, üstüne eşim desin yetmesin bir de hırsız dolandırıcı bir adama para pul yedirsin.
Of gerçekten memur olabilmeyi akıllı olmayla bağdaşdırabilen kullarından eylemesin ALLAH.

Geçen ay paylaştığın gebelik testi ya pozitif olsaydı ne yapacaktınız çok merak ediyorum? Sevişmenin yolunu dini. Nikahla kapatmış eşim demişsiniz ya bebek olsaydı bu süre zarfında?

belki siz yaşarsanız görmüş oluruz ne olaccagını...
Çok şükür mantığım var uzun yıllardır da evliyim, aileme cici kız numarası yapıp 4 yıl dini nikah adı altında bir adamın koynuna da girmedim. Allah da göstermesin!
Size burda akıllı olun diyoruz ama ayrılamazsınız çünkü bekaret yok kendinizi mecbur hissediyorsunuz çünkü zihniyet bu zaten !
Neyse kolay gele.

Son düzenleme:
Allah Allah biz bu adamın neden iyi kısmını göremiyoruz sizce ? Adam ablanızın emanetini çalmış !? Bir baltaya sap olamamış! Allah Allah hasbinallahhhh! Kendinizi ateşe atıyorsunuz lütfen uyanın. Adamın sizi sevdiği yok..seven adam çırpınır didinir pazarda limon satar ama yine de emanete ihanet etmez !

ecrinnisa93 kardeşim.gercekten sana çok üzüldüm belli ki saf kalpli iyi niyetlisin.seni kendine getirmek için yapılan sert yorumlara verdiğin yanıtlardan belli naifligin.ama ablacim burda sana kızan ve eleştiren herkes haklı.ne desek boş.insan bazen çilesine aşık olurmuş.zamanla anlayacaksın...

tsk ederim yorumunuz için. ancak hayatımdaki kişiinin 3 yıldır cok iyi bir yerde cok iyi pozisyonda işi var zaten. benm tüm yazdıklarım ilk yılda yasadıklarım. normalde öyle her ay para isteyen de yada ben de veren biri değilim zaten. sadece su an maddi olarak daha zora girmemek için byle bir sey sundu. ama vermezsemde sen nie vermiosn dicek biri değil.

Hakikaten mantıklı insanlara ihtiyacın var senin.

1- O senin eşin değil. Birbirinizi arayıp sormayı kesmeniz yeterli ayrılmak için. Nüfus kağıtlarınızda BEKAR yazıyor. Allah korusun yarın öbür gün ikinizden biri yoğun bakıma alınsa ötekine ziyaret hakkı tanınmaz SADECE YAKINLARI GÖREBİLİR derler. Çocuğunuz olsa seninle soyadı aynı olmaz. Birinize bi sey olsa öteki hiçbir konuda hak iddia edemez. Sen istediğin kadar burada "eşim de eşim" yaz resmi olarak ikiniz sadece SEVGİLİSİNİZ.

2- Yazdıklarında sevgiye dair bi şey görmedim. Birkaç şaibeli olay ve de seni maddi manevi sömüren birini anlatmışsın.

Sen bu adamla evlenme.

Oncelikle esim diyerek soz ettiginiz insan esiniz degil bunu belirteyim. Cunku dini nikahin hicbir gecerliligi yok resmi olarak. İki sevgiliden farkiniz yok kisacasi, zaten resmi nikah olmadan dini nikah kiymak da yasal degil fakat nerede bizde o kontrol mekanizmasi...
Konunuza gelirsek sizi cok sevdiginden emin oldugunuz adam baska birileriyle yazismis, sizi aldatmis. Bu ne cesit bir sevgi? Siz hak ettiginizin bu oldugunu mu dusunuyorsunuz? Ayrica dini nikahla birlikte yasamaya basladiginizda siz yasca oldukca kucukmussunuz, resmi nikahin onemini siz ayirt edemiyordunuz diyelim. Sevgiliniz koskoca adammis o da mi ayirt edemedi? Ek olarak, ablanizin kartini gizlice kullanmasi, harcamalar yapmasi HIRSIZLIK. Yani ne ararsaniz bu adamda gercekten. Nereden tutsaniz elinizde kalir...

3 yılda bitiremedi mi borcu?

velinin rizasi olmadan dini nikah olmaz sahitleri de vardir nikahta..veli izni olmasinin gayesi dini nikahi aile rizasi olmadan yaptirmamak.her mantikli aile de buna resmi nikahsiz izin vermez zaten.

Evet mantıklı insanların fikirlerine ihtiyacın var ama anlayabilmen için mantığa da ihtiyacın var.
20 yaşında sana resmi nikah kıyacak irade ve güçte olmayan birine kendini teslim edip, sonra ah vah diyorsun. Bu adamın sevmiş hali mi. Kbkma ama seni şeyine bile takmamış. Zevki sefa sürmüş , maddi açıklarını kapatmış seninle,sayende güzel bi hayat sürmüş. Ohh resmi nikah da yok ciddiyet yok kafama göre yaşayım demiş. Ve sen aileni hiçe saymışsın. Sen sanıyormusun o dini nikah nikahtan sayıldı. Neyse detaya girmeyeceğim. Allah akıl fikir versin.

çok tsk ederim güzel yorumunz için. çoğu kişi haklı olabilir evet . yaptığım seyi doğru die de ısrar etmiyorum ben zaten. ancak yazdılarıma göre yorum yapıldığı için tam olarak nasıl birisi hayatımdaki kişi anlasıkmadı. bu yasadıklarım sadece ilk zamanlr olan seyler. su an zaten cok iyi yerde cokiyi pozisyonda meslek sahibi. bana sadece böyle bir sey sundu bir defa olmaz diosanda canın saolsun dedi.. bende kafama takıldı burda sormak istedim o kdar

O zaman neden bize yazıyorsun ?
Adam HIRSIZ yahu HIRSIZ !
Ablanın emanet olarak bırakılan k.kartını semirmiş.
Madem kanatsız melek olarak yeryüzüne zuhur ettirilmiş bir adamla berabersin niye bu duruma dair olan uzunca bir yazı yazıp yaşadıklarını önümüze serdin ?
Hayır yani elle tutulur neresi varda hala savunuyorsun ?
Madem hunharca savunacaktın ne diye adamın yedigi naneleri bir bir yazdın :)
Çelişki üzerine çelişki yahu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…