- 28 Şubat 2017
- 8.143
- 22.925
-
- Konu Sahibi ecrinnisa93
Ya sen haklısın hatun adam buna sen çok zekisin fikirlerin çok güzel ben mantıklı değilim diye diye yapacağını yapıyor işte kızında bu laflardan yaptığıni gözü görmüyor benim kadar mantıklı değil diye geçip gidiyor adam fazla zekiYa "ben mantıklı biriyim karşımdakinide ben çoğu zaman yönlerdim"demişsiniz ama ben defalarca okumama reğmen sizin bi mantıklı davranışınızı göremedim benmi anlatım acaba?
tsk ederim yorumunuz için. ancak hayatımdaki kişiinin 3 yıldır cok iyi bir yerde cok iyi pozisyonda işi var zaten. benm tüm yazdıklarım ilk yılda yasadıklarım. normalde öyle her ay para isteyen de yada ben de veren biri değilim zaten. sadece su an maddi olarak daha zora girmemek için byle bir sey sundu. ama vermezsemde sen nie vermiosn dicek biri değil.
Ama işte yaptıkları insanda ne yazikki iyi bir intiba bırakmıyor.3 yıldır calisiyor ama elinde söz yüzüğü alacak para yok.cok mu muhimdi bu kadar pahalı araba almak.sorumluluk sahibi olmadığı burdan belli.satsin arabasını borçlarını azaltsin,alsın yüzüğü çıksın babanın karşısına.ve sende ablacim bu kişi için ailenle sakın sakın kötü olma.çok tsk ederim güzel yorumunz için. çoğu kişi haklı olabilir evet . yaptığım seyi doğru die de ısrar etmiyorum ben zaten. ancak yazdılarıma göre yorum yapıldığı için tam olarak nasıl birisi hayatımdaki kişi anlasıkmadı. bu yasadıklarım sadece ilk zamanlr olan seyler. su an zaten cok iyi yerde cokiyi pozisyonda meslek sahibi. bana sadece böyle bir sey sundu bir defa olmaz diosanda canın saolsun dedi.. bende kafama takıldı burda sormak istedim o kdar
O öyle olmuyor hanımefendi nikahın amacı herkese duyurmak bu kişi benim karım-kocam diye dini nikahlı olmak Allah katında evliyim demek değil babanızın bile haberi yok yani evli değilsiniz evli olup olmamanız kimseyi ilgilendirmez sevgilinizle birlikte yaşayabilirsiniz ama kendinizi kandırmayın lütfen
Merhaba kızlar bn yeni katildim buraya nereye yazmam gerektigini bilemigim icin buraya yazmak istedim 1 bucuk yıllık sevgilim var bnden surekli açık resimlerimi istiyor surekli bnle bu kinuda tartışıyor atmak istemiyorum simdide asagi tarafı cekip atmami ıstiyor surekli israr ediyor napmam gerektigini bilmiyorum lutfen bna yarfim edin napmam gerekiyor siz olsaniz napardiniz daha once hic sevgilim olmadi o yuzden bu isler boyle mi oluyor her ilişkide??
He öyle oluyor. Her yerimizin resmini çekip atıyoruz kurbanlık gibi. Kaç çocuğum sen bu adamdan bir an önce.Merhaba kızlar bn yeni katildim buraya nereye yazmam gerektigini bilemigim icin buraya yazmak istedim 1 bucuk yıllık sevgilim var bnden surekli açık resimlerimi istiyor surekli bnle bu kinuda tartışıyor atmak istemiyorum simdide asagi tarafı cekip atmami ıstiyor surekli israr ediyor napmam gerektigini bilmiyorum lutfen bna yarfim edin napmam gerekiyor siz olsaniz napardiniz daha once hic sevgilim olmadi o yuzden bu isler boyle mi oluyor her ilişkide??
Çok iyi yerde, çok iyi bir işi olan bu adam neden araba almak için kredi çekiyor peki ? Kazandığı paralar nerelere gitti ? Sandalye, masa alamamış iş yerine, nereye gidiyor bu işin paraları, sıfır nakitle kredi çekti demişsin, bu adam sadece para batırıyor, o zaman 32 yaşına kadar hiç mi kazanamamış ? Hem sen demişsin şu an gırtlağından da öte borçta diye, bu adam bu kadar iyi bir işte çalışıyor da nasıl bu kadar borç biriktirdi ? Maddi olarak zora girmemek derken, bir sözün maliyeti ne ki ? O kadar bile parası yoksa emin misin sen bu adam işinden, gücünden ?
Kendine yapacağın en büyük kötülüğü yapıyorsun, onu savunuyorsun, bu sana zarar verir, burada sana doğruyu, nasıl olması gerektiğini göstermeye çalışıyoruz. Bakış açını değiştirmen lazım.
insani yaklasim neki hastalaninca bakmakmi ayagina bir corba getirmekmi sevdigin tatliyi aksam getirmekmi aa sen yorulma ben getiririm cayini demek mi..aldatma var emanete hiyanet var karti habersiz kullanma var paranizi gasbetme var var da var.diger iyi seyleri yapacakki gozunu boyasin dimi.akilli mantikli ol daha yarini goremedigin iliskinin hayri olur mu senceyorumunuz için tsk ederim . paranı yiyor tabiki bakacak vs demissinz ancak uzun yıllardır kk okuyan biriyim, normal yasantımda da gözlemlediğim ailelerden yola cıkarak bir insan vicdanlıysa baızı seyleri yapar.. para vs sebepten dolayı yapmaz. cünkü burda bir cok konuda esinin paraısını yiyip ona bircok psikolojik ve fiziksel siddet uygulayanları dahi gördüm. demek istediğim bana yaptığı insanı yaklasım parayla alakası olamaz. cünkü herkese karsı öyle biridr.
Çok tutarsız konuştuğunun farkına varabilmek için acaba postun başına dönüp kendi yazdıklarınımı okusan? Şimdide mezhep farklı bizde geçerli Allah korusun zina yapmadım diyorsun? Sordum ama cevap vermedin tekrar soruyorum geçen ay açtığın gebelik testi pozitif çıkaydı ne olacaktı aldıracakmıydın sizin mezhepte nasıl oluyor???dini konulara girmek istmeiyorum cünkü yasak. ancak mezhepler arasında farklılık gösterir sartları. ve ben uygun olmadığını düsünseydim allah korsun göz göre göre zina işlemezdim..
yazdıklarım kadarını bildiğiniz için.. ve her insan hayatta hata yapar ama genel anlamda mantıklı düşünen biriyimdidr.
Birde bu laflar var tabi sizde yasayın sizde gorün. Olmuyo bacım yok tutmuyo yani.belki siz yaşarsanız görmüş oluruz ne olaccagını...
Ama işte yaptıkları insanda ne yazikki iyi bir intiba bırakmıyor.3 yıldır calisiyor ama elinde söz yüzüğü alacak para yok.cok mu muhimdi bu kadar pahalı araba almak.sorumluluk sahibi olmadığı burdan belli.satsin arabasını borçlarını azaltsin,alsın yüzüğü çıksın babanın karşısına.ve sende ablacim bu kişi için ailenle sakın sakın kötü olma.
Araba pazarına götürsün kimse internet ilanlarına güvenip de araba almıyor artık.arabayı satmak istiyor zaten. ilanlarada koydu bir süredir. satılmadığı için satamadı kendi istemediği için değil..( hata ettim sanırım buraya byle konu acarak cnkü 4 yılı bir sayfaya sıgdırmaya ve kendi gözümdn canımı yakan seylere sadece yer vermeye calıstım. bu yüzden de eksik anlasıldım sanırım
Çok tutarsız konuştuğunun farkına varabilmek için acaba postun başına dönüp kendi yazdıklarınımı okusan? Şimdide mezhep farklı bizde geçerli Allah korusun zina yapmadım diyorsun? Sordum ama cevap vermedin tekrar soruyorum geçen ay açtığın gebelik testi pozitif çıkaydı ne olacaktı aldıracakmıydın sizin mezhepte nasıl oluyor???
hüngür hüngür ağladı, yeminler etti, inanmak istedim inandım..
seni canımdan çok seviyorum dedi, inanmak istedim , inandım…
Bu yüzden aklımın inanmadığı seyleri kalbimle örtüp inanmak istedim ve inandım.
Araba pazarına götürsün kimse internet ilanlarına güvenip de araba almıyor artık.