MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

Boşuna klavyede parmak çatlatıyoruz,Allah uyandırsın!

Yaşınız itibari ile mantıklı düşünemiyorsunuz sanırım umarım bu kararınız sizi pişman etmez.
Dini nikah tabi ki olmalı ama bunun da kuralları var .
Resmi nikah gibi ailenin haberi yok bu durumdan siz evli değilsiniz ki .
Pembe gözlükleri çıkarıp öyle bakın bir de .
Sizin benim param olmaz , bencilliktir erkeğe yüklemek sözü, nişanı vs .
Ki birbirini seven iki sevgili olsanız .
Sizin durum farklı gözüküyor .(anlattığınız kadarı ile )

Son düzenleme:
eşim diyorsun ya o senin eşin değil canım ana baba rızası olmadan evlilik herkes tarafından bilinmeden o evlilik olmaz yani zina yaptınız. Senin yerinde olsam paramı vermem haddinden fazla yardımcı olmuşsun her konuda ama anne gönlü yapmak herşeyden üstün geliyor bana zaten yardım etmeyen bişey değilsin biraz da kendi halletsin

elbet garantisi yok. ama yaptığınız hatayı hala savuruyor olmanız ayrıca mantıksızlık abidesi
boyle devam edin batana kadar. alan razı veren razı :)

canım dini nikah diye bir nikahta var yalnız.. resmi nikah sonradan çıkan bir sey zateen. ama benm amacım bunu tartışmak değil zaten.
valla herkes yazmış ama bende yazmadan geçemiyecem dini nikah diye bi nikah var evet ama herkese ilan edilmesi gerekir allah katında ilan etmediğin bi nikahın hele helede anne babadan saklanarak yaptığın nikahın geçerliliği yoktur..sen sadece vicdanını rahatlatmak için gizli nikah kıymışsın üzgünüm..allah mantık versin

kendi cocuklarınız için bu cümleleri kullanıp uzülün. benmim ve ailem addına kararlar veremezsinz.

bu devirde böyle saflık, pes yahu.
adam sizi çatır çatır yemiş daha bende para yedirecek göz yok diyosunuz.
afedersin de popondan donunu mu alsın daha o zaman mı anlican sömürüldüğünü

Konu sahibi eşinin! kendisi için yaptıklarına, onu mutlu etmek için çırpınmalarına 1 (yazıyla bir) örnek verdi mi? Tüm sayfaları okuyamadım.

bence siz başklarının acısıyla bu sekilde yorum yaparak egonuzu oksamanızdan dolayı kadınlığınızdan utanmalısınz!

kendi cocuklarınız için bu cümleleri kullanıp uzülün. benmim ve ailem addına kararlar veremezsinz.

Babanin telini ver anlatalim bunlari da o karar versin bence
Allah akil fikir verirken sen nerdeydin acaba ?
Kredi mi cekiyordun o asalagin borclarini odemek icin :)

Peki senin danışmak istediğin neydi canım?
Söz bohçasına ne koyulur diye soruyorsan,1 çift terlik,2 3 don,,makyaj seti.Çiçek çikolatanı unutma,bu kadar...Ayrıca ailen adına kimse karar vermiyor,o aile adına üzülürüz ancak,başka birşey yapamayız ne yazıkki

Konu sahibi eşinin! kendisi için yaptıklarına, onu mutlu etmek için çırpınmalarına 1 (yazıyla bir) örnek verdi mi? Tüm sayfaları okuyamadım.
Hastayken bakmış o kadar. Bana o paraları yedir bende bakarım. Al gözüm ver gözüm.

gerçekten tüm içtenliğimle söylüyorum bu empati içeren düşüncenizi bu sekil svunduğunuz cok tsk ederim allah razı olsuun. ben zaten hatalarımın farkındayım.. onunda hatalarının olduğunu biliyorum. ancak burdakiler çoğu seyi bilmiyorlar. ki bilseler de böyle iğrenç yorumları yapmayı kendine layık gören kişiler her halukarda egosunu oksamak ammacıyla aynı yorumları yaprdı die düşünoyrym.

Şaka mısın ? Zira mantıklı bir insan böyle bir adamla birlikte olmaz.. birde paramı yedirecek biri değilim diyorsun, ablanın kredi kartına kadar yemiş hac paranı istiyor daha ne yemesi lazım acaba aklını peynir ekmekle yemediysen şu insan müsvettesine yol ver. ( karnını senden doyurduğu için insan diyemiycem kusura bakma )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…