- 26 Nisan 2017
- 257
- 139
-
- Konu Sahibi ecrinnisa93
eğleydiyseninz yeterince egonuzu oksadıysa yaptığınız yorumlar çıkabilirsiniz konumdan!O niye koysun ki, konu sahibesi onun yerine koymuştur jkhadgjfhadh
Adam söz-nişan parasını bile konu sahibesinden istiyor
Dini nikahın amacı insanlara " Biz evlendik " diye duyurmaktır. Yani dini nikahı gizli yapmanın hiç hic bir manası yoktur evli sayılmazsınız çünkü kimse sizi dini nikahlı bilmiyor.aslında su an birlikte yasamıyoruz. son bir yıldır abimin tayini bulunduğum sehre cıktı ve abimle yasıyorum. bana göre alllahın huzurunda söz vermek insanların huzurunda söz vermekten daha önemli . resmi olmsa da evet esim diyorum. öyle görüyorum cünkü canm.
Bazen kemik kırarım, bazen kalp.
Demek ki siz de kalbi kırılanlar cenahındansınız.
Hoşgeldiniz listeme..
Çay kahve ne vereyim ablama ?
Bu arada sadece parasal anlamda size fikir sunmuş ya olmazsa da canın sağ olsun demiş ya ,Sizde olmaz diyin ve canınız sağolsun.Hatta madden bazı şeylere bir müddet kapatın kendinizi üzerinden bir süre geçsin ve ilişkinizin seviyesini ozaman görün ve tam bir kaar alın derim.
Ayrıca Kınama ile ilgili DİĞER YORUMLARINIZA baktım ,yok başınıza gelsin de sizde görelim gibi cümleler kullanmışsınız.
Şahsi fikrim burada kimse kimseyi tanımıyor size herkes birşekilde yardımcı olmaya çalışıyor.Beğenmediğiniz yani sizi tatmin etmeyen bir yorum aldığınızda lütfen bu şekilde ağır bir üslup kullanmayın.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur tanımasam da sizi gerçekten adınıza endişelendim ve üzüldüm.
İnşallah en kısa zamanda flu olarak görünen şey netleşir.
Bilmiyor ki zavallı adam kızının neler neler yaptıgını :)
Bilse böyle davranır mı ?
Saygın bi mesleği varsa be iyi kazanıyorsa üç senedir baban niye karşı çıksın anlamıyorumki?ağır üslup mu?? hanfendi tam olrak tüm yprumları okumadınız zannımca. zira okusanız yorumlara olan tavrımı görürdünüz. kimseye basına gelsin demedim benım bu halimle dalga gecenlere benzeri seyleri kendileri yasarsa bana dalgavari sundukları seyleri kendilerinin yapmasını söyledim.!
İlk defa konu açmıyorsun gebelik testin içinde açtın öyle değilmi?ilk defa kendimle ilgili konu açtım cünkü. az çok fikriniz olsun istedim . ancak 4 yılı 1 sayfaya sığdırmak için ancak kendi acımdan kötü olan kısımlara yer verdim. zira iyi olan seyleri yazmak sayfaları yer alabilirdi.
Konuyu niye açtığınızı anlamadım.
Kim bu adama destek verir ki?
siz ne diyorsunuz ya?? haddinizi bilin neler neler yapmış derken.. namussuzluk mu yapmısım ki böyle dalgavari igrenc yorumlar yapıyorsunz. sizi kınıyorum
Ben de katiliyorum bu yorumabutun yorumlari ve sizin yorumlarinizi okudum.siz o adami sevmiyosunuz belliki ayni evde yasadiniz aranizda cinsel biseyler yasandi ki onceki konunuzda hamile durumunuz varmis.dini nikah yapmaya calismissiniz yani dini yonunuzde var.bu sebepten dolayi o adama mecbur oldugunuzu dusunuyosunuz.sirf cinsellik yasadiniz diye o adama mahkum degilsiniz.zaten yillarca nikahsiz sayiliyosunuz.bu hatadan donun.ilerde sizi seven biri cikar karsiniza.bekaretiniz icinde uzulmeyin tibbi acidan halledebilirsiniz.(bunun icin evlenmek istediginizi dusundugum icin soyluyorum)belliki sevgiliniz bu durumu kullaniyor sizde mecbur madem ayrilamiyorum bari iyi yonlerini goreyim diyosunuz.lutfen kabul edin siz sevmiyosunuz bu adami
bu itham olmuyor mu acaba???