MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

internetten alip aynen kopyalamissin.demekki dini nikah hakkinda hicbir bilgin yokmus ki kopyalama yapmissin.peki baban seni vermiycek adama.razi gelmedi.peki anne baba hakki rizasi ne olacak googleden gir onlari da kopyala buraya.

fazlasıyla arastırdığım bir konuydu zate. ctrl+c yapmamın ne gibi sakıncası vardı acaba anlayamadım? ayrıca annem razı zaten babamın da gönlünün olmasını beklediğime göre... ayrıca ana baba hakkı sadece bunlardan iberet değildri..!

baba sözü dinle bence tutulur bir yanı yok 3 yıldır çok iyi bir yerde çalışıyor diyorsun ya bence o kendine para birikimi yapıyor ayrıca yedirmişsin yedireceğin kadar sana emanet karttan bile harcama yapmış daha ne olsun yani

Adam hem HIRSIZ hem BALLI
acaba şeyinden bal mı damlıyor da bu kadar vazgeçilmez birisi halini almış :)

Ne kadar igrenc yorumlar. Ve bir kadinin bu yorumlari yazmasi daha bir igrenc. Bircok kadin üstelikte begenmis bu yorumlari. Ne demek kemikleri kirmak? Cinsellik üzerine cirkin yorumlar yazmak?

Burda bircok kadin o begenilen resmi evliliklerinde bu kizdan cok daha aci seyleri yasiyorlar. Daha fazla sömürülüyorlar. Onlarinda mi kemikleri kirilsin?

Bunlarin aynisi bir erkek yasasa, "ah o kiz benim oglumu/kardesimi yakti" olurdu. Suc tamamen kadinda olurda. Ama niyese bir kadin bunu yasayinca yine suc kadinda kaliyor. Bu kizin yaptigi evet yalnistir ancak hepimiz hata yapariz. Kiz daha 20 yasindaydi ve belli ki adam bu kizin beynini yikamis. Ve bu kiz'a destek olmak yerine, sabir ile baze seyleri anlatmak yerine, küfür ve hakaret var. Herkes bu kizin üstüne geliyor. Keske cidden bir kadin dayanismasi olsaydi ama yok. Kadinin en büyük düsmani halen baska bir kadindir.

Babanız izin verse cidden evlenecek misin?Yani böyle dümdük.. 4 yıldır berabermişsiniz.. Hiç mi sana yük olduğunun farkında değilsin?

Olan olmuş, bir sürü kişi size burada bir yanlışın içinde olduğunuzu anlatmaya çalışıyor. Dinlemeyeceksiniz, resmi nikah kıyacaksınız oda belli. Bari kendinizi daha fazla ezdirmeyin, paranızı vermeyin. Evlenmek istiyorsa sorumlulukları kendi başına almayı bilsin.

O sömürmeye sende sömürülmeye alışmışsınız. Evlilik aşaması zaten yıpratıcı ki siz zaten yıpranmışsınız maddi manevi gücünüz yetmeyecek bence ayrılın.... yol yakınken

Bu kadar akıllıyken bu duruma nasıl düştün hayret.

O niye koysun ki, konu sahibesi onun yerine koymuştur jkhadgjfhadh
Adam söz-nişan parasını bile konu sahibesinden istiyor

:)) sadece bunu bırakıyorum buraya.

Walla bence bir kadının bilerek ve isteyerek kendine bunları yaşatması daha iğrenç..
Sizin konuyu anlamadan yorum yapmanız da iğrenç..
Resmi evliliklerde bundan acı şeyler oluyor.. Bu ne alaka anlamadım ? Konu sahibi farkında değil.. Ne mutlu ona ki evlenmemiş.. Yolundan dönsün..
Bu oğlanda bizim kızımızı yakmış.. Bizde ondan yapma etme diyoruz..

Bazen kemik kırarım, bazen kalp.
Demek ki siz de kalbi kırılanlar cenahındansınız.
Hoşgeldiniz listeme..
Çay kahve ne vereyim ablama ?

tamam madem yaptın sana cevap verdim onu değerlendirdin mi?

Bu arada sadece parasal anlamda size fikir sunmuş ya olmazsa da canın sağ olsun demiş ya ,Sizde olmaz diyin ve canınız sağolsun.Hatta madden bazı şeylere bir müddet kapatın kendinizi üzerinden bir süre geçsin ve ilişkinizin seviyesini ozaman görün ve tam bir kaar alın derim.
Ayrıca Kınama ile ilgili DİĞER YORUMLARINIZA baktım ,yok başınıza gelsin de sizde görelim gibi cümleler kullanmışsınız.
Şahsi fikrim burada kimse kimseyi tanımıyor size herkes birşekilde yardımcı olmaya çalışıyor.Beğenmediğiniz yani sizi tatmin etmeyen bir yorum aldığınızda lütfen bu şekilde ağır bir üslup kullanmayın.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur tanımasam da sizi gerçekten adınıza endişelendim ve üzüldüm.
İnşallah en kısa zamanda flu olarak görünen şey netleşir.

ilk defa kendimle ilgili konu açtım cünkü. az çok fikriniz olsun istedim . ancak 4 yılı 1 sayfaya sığdırmak için ancak kendi acımdan kötü olan kısımlara yer verdim. zira iyi olan seyleri yazmak sayfaları yer alabilirdi.

Baban neden razi olmuyor anlamadim.
Ati alan uskudari gecmis.

Ayni evde bir birliktelik yasadidiginjzi baban bilmiyor mu?
Bunu yapacak cesaretin varsa babani da ikna edecek cesaretin var demektir.

Para konusuna gelince .sevgilin bana pek saglam papuc gibi gelmedi ama eminsen parayi kullan bence

konu sade dini nikah degilki hadi ailen razi geldi evlendiniz.paranizi kullanmasi sizi aldatmasi maddi sorumluluklari ustlenmeye yanasmamasi bunlaar ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…